Ben bu forum da ve çevremde şunu anladım.
KULLANMADıĞı TÜM GEREKSİZ DONANıM ve ÖZELLİK İÇİN PARA SAÇMAYA MERAKLı Bi KİTLE VAR.
Ooooo x çekirdek qsd 820, x çekirdek A9 işlemci harika!!!
4gb ram muhteşem!!
Adreno - Mali bilmem kaç gpu fantastik...
Android 5.x.x , İos 9.2.işletim sistemi ooooooo über ötesi .
Aferin böyle devam edin. Asgari ücretin 1300 tl olduğu bir yerde altı üstü adı CEP TELEFONU olan bir cihaza 2500-3000-3500 vermeye devam edin. Her yeni cihaz çıktıkça elinizde ki 6 aylık en fazla 1 senelik cihazları satın bende çevreme o cihazlardan aldırtmaya devam edeyim.
Gün içinde alıntılara da cevap vereceğim .
Merak eymeyin en ez sizin kadar bilgim var profilimde kullandigim cihazlara bakmanizi tafsiye ederim

sosyal medyada dolasanoyun oynayan birine demisiniz evet markatte oyun bulursam yukleyip oynaya bilirim sosyal ag desen ayni keza diyer plarformlarin seneler once kullandigi ozellikler microsoftun kendi uygulamalarinin baska platformlarda daha kaliteli olmasi cabasi cok stabil denilen sistem wp8 de kaldi her cikan surumde daha fazla sorun . Siz memnunsaniz sistemden gule gule kulanin.
Daha insider programının içeriğini bilmeyen adama ben ne anlatayım ki!!!!
Bir de resmi sürümmüş gibi yazmış teyyyy allammm.
Sana özet geçeyim istersen.
İnsider kurarken bir sözleşme metni gelir. Bu kararlı ve resmi sürüm değildir. Geliştirici değilseniz ve elinizde ikinci bir cihaz yoksa kurmayınız der.
Wp 10 beta ve ham haliyle kullanıp sonra bu sistem olmamış demekte ayrı bi komedi!!!
Wp 10 dan wp 8.1 denim sürümüne dönüş yapıp , gerekli sürüm ve gerekli firmware ve cihaz optimizasyonları gelince win 10 a geçersin kapiş...
Mağazada o kadar oyun varken oynayacak oyun bulamadım demek şaka gibisin ya.
Sosyal medya kullanan zaten android alır.
İnstagramın hâlâ beta olduğunu, snapchat ve bir çok sosyal medya uygulamasının eksikliği küçümsenecek birşey değil kullanıcıları için.
Sosyal medya için: ios, android
Oyun için: ios, android
windows almak için sebep ne ki?
Sırf daha önce lumia da glance screen vardı diye daha iyi olmuyor. Öyle olsa eski symbianlar da daha da önceden vardı o özellik.
Bir komedi de burada. Resmi geliştiriciler uygulamayı getirmiyor , getirtmiyorlar ve suçlu Microsoft oluyor.
Zamanında gelmiş geçmiş en muhteşem Youtube uygulamasını Microsoft kendi çıkardı google mağazadan kaldırttı.
Snapchat başka platformlarda 3.parti uygulamalara izin verirken bizde hemen mağazadan kaldırttırılıyor!!!
İnstagram yerine 6tag var. Ha pardon bizde her şeye beleş ve illegal yollarla ücretsiz kullanmaya alışmış bir millete emeğimin karşılığında ücret ver dersen küfür etmiş gibi olursun.