maydinmaydin
Üye
Senin sorunun ne dostum.
Android bölümüne baskın yaptım

Senin sorunun ne dostum.

merak ettiğim bir konu var şimdi 2 tane farklı kamera var biri 16mp dar açı diğeri 8mp geniş açı değil mi, bunların ikisini aynı anda kullanıp mesela sizin gösterdiğiniz resimde orta kısım 16mp kamera ile çekilmiş olup geniş açılı kamera sadece bu kısmın dışındaki yerler eklense çok güzel olmaz mı ikisi bir arada hem geniş açılı hem de yaklaştırdığınızda kaliteli resim, bazıları diyecek dark açı ile çek istediğin yeri yakınlaştır ama manzara resimlerinde geniş açı ve uzaktaki nesnelerin daha kaliteli olması için böyle bir yol izlenebilir benceEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
merak ettiğim bir konu var şimdi 2 tane farklı kamera var biri 16mp dar açı diğeri 8mp geniş açı değil mi, bunların ikisini aynı anda kullanıp mesela sizin gösterdiğiniz resimde orta kısım 16mp kamera ile çekilmiş olup geniş açılı kamera sadece bu kısmın dışındaki yerler eklense çok güzel olmaz mı ikisi bir arada hem geniş açılı hem de yaklaştırdığınızda kaliteli resim, bazıları diyecek dark açı ile çek istediğin yeri yakınlaştır ama manzara resimlerinde geniş açı ve uzaktaki nesnelerin daha kaliteli olması için böyle bir yol izlenebilir bence
varsa güzel baya iyi fotoğraflar çekilebilir bu şekildeO zaten var.
Kamerayı açtığında modlar kısmı var.
Ordan popout picture'ı seçiyorsun.
Hem geniş açı hem de dar açıyı aynı anda kullanarak çekiyor, dar açılı olanı ön plana çekiyor sanki resimden öne gelmiş gibi. Dışarda kalan geniş açı kısmına ise blur, siyah beyaz vb efektler verebiliyorsun.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
G4 türkiye modelinde fm radyo yok var ama gizlifm radio özelliğide koymuşlar![]()
![]()
ama büyük fm radyo özelliği büyük ihtimal türkiyede yüklü olmaz tahminimce
g4'de vardı ama bundada olur'mu bilmiyorum
rootlamı aktif ediliyor oek bilmiyoruç g3 modelinde root gibi bir şey ike halloluyorduG4 türkiye modelinde fm radyo yok var ama gizli

lg g5 mwc 2016'da en iyi akıllı telefon ödülüne layık görülmüş
lg g5 ülkelere göre fiyatları
LG G5 Price list (Country-wise):
Check out Country wise price list for LG G5 Smartphone:
Country LG G5 Price
LG G5 Price in USA 650 USD
Price in Canada 870 CAD
Price in Australia 890 AUS
Price in Europe 600 Euro
Price in China 4000 Yuan
Price in India 45000 INR
Price in Philippine 30000 Peso