Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
LG G5'in Türkiye fiyatının 2300 TL - 2500 TL aralığında olması bekleniyor.
Fena bir fiyat değil, ancak Samsung "S7" için bu düzeye yakın bir fiyat belirlerse LG G5'in işi zorlaşır.
tr de o fiyat olmaz bence, G5 için belirtilecek fiyat 3.200 lira olur
ayrıca cihaz neden ucuz 600 dolar nedir anlamadım gitti
inşallah o fiyat ile gelir ama insanın aklında soru işareti kalır bence :oke:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Koreli dev teknoloji şirketi LG, Mobil Dünya Kongresinde tanıttığı yeni telefonuyla birlikte etkinliğin en çok konuşulan ismi oldu.

Bildiğiniz üzere LG, G5 isimli telefonunu 21 Şubat 2016 tarihinde tanıtmış ve büyük bir beğeniyle karşılaşmıştı. LG'nin hem etkinlik sahnesi hem de sahnede tanıttığı yeni telefonu günlerce konuşuldu. Koreli dev teknoloji şirketinin en önemli rakibi olan Samsung ise, LG'yi bu sefer geçemedi.

Mobil Dünya Kongresi boyunca birçok yeni ürünün tanıtımı yapıldı ve dünya üzerinden on binlerce insan da etkinlikte tanıtılan ürünleri ilk önce inceleme fırsatı buldu. Etkinlik bittiğinde ise tanıtılan cihazlar arasından bir ödül seremonisi yapıldı. 8 farklı kategoriden oluşan ödül listesinde LG, en önemli tahta tek başına oturma fırsatına kavuştu.

LG'nin G5 ismini taşıyan telefonu Mobil Dünya Kongresi'nin en iyi telefonu olarak seçildi. Çıkarılabilir bataryası ve başarılı teknik özellikleri ile bu ödülü hak eden LG G5'in bu sene en çok satanlar listesinde yer alması kaçınılmaz olacak gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve ilyas_0177
Murat Alper

Murat Alper

Üye
LG G5'in Türkiye fiyatının 2300 TL - 2500 TL aralığında olması bekleniyor.
Fena bir fiyat değil, ancak Samsung "S7" için bu düzeye yakın bir fiyat belirlerse LG G5'in işi zorlaşır.
yok abi en az 2500 bence en fazlada 2700 gibi zaten 2300 olsa peynir ekmek gibi satılır zaten
tr de o fiyat olmaz bence, G5 için belirtilecek fiyat 3.200 lira olur
ayrıca cihaz neden ucuz 600 dolar nedir anlamadım gitti
inşallah o fiyat ile gelir ama insanın aklında soru işareti kalır bence :oke:
3200 olmaz ama bence zaten 2100 lirayı geçecek deniliyordu fiyatında ama 3200 çok fazla olur

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Facebook'ta teknoloji haberlerk sunan bir sayfa LG G5'in Türkiye fiyatının 2250 TL olacağını yazmış. LG yeterince kararlı anlaşılan.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bizim yıllardır lumialarda kullandığımız gleance screeni çok büyük yenilik diye iyi kakalamış şakayla karışık.
Bide bunun samsung versiyonu vardı demi. Oda yenilik diye yedirmiş millete:)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
0MG90

0MG90

Üye
Bizim yıllardır lumialarda kullandığımız gleance screeni çok büyük yenilik diye iyi kakalamış şakayla karışık.
Başka yenilik bulamıyorlar işte :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
boran9999

boran9999

Üye

Daha önce 2003 yılında benimde kullandığım LG G5300 dede kullanılmıştı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
LG G5’e MWC 2016’da toplam 33 ödül geldi

Güney Kore’nin önemli teknoloji devlerinden olan LG, geçtiğimiz sene bir çok yeni model sunarken, özellikle de LG G4 amiral gemisi ve LG V10 akıllısı ile başarılı olurken, yeni seneye de oldukça iddialı girdi.

Özellikle de yeni dönemde bir başka Güney Kore temsilcisi Samsung’u gözüne kestiren firma, geçtiğimiz Pazar günü bu firma ile aynı günde yeni amiral gemisini duyurdu. Samsung’dan Galaxy S7 duyurusu gelirken, LG de G5 adındaki ilgi çekici üst modelini duyurdu.

Mobil Dünya Kongresi’ MWC 2016’da ayrıca mobil cihazlar çeşitli ödüllere de layık görülürken, gelen bilgilere göre LG G5, toplamda 33 ödülün sahibi oldu. Bunlar arasında en önemlisi ise “En İyi Mobil Telefonlar ve Cihazlar Ödülü” yer almakta.
Değiştirilebilir batarya ve sd desteği deyince ödüller yağıyor.

Üstelik metal metal diye tutturanlara değiştirilebilir batarya ile ayar vermek başlı başına takdire şayan.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Ne G5'miş arkadaş :) Phonearena'da tasarımı yerden yere vuruyorlar ama herkes beğenmiş :)

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tasarım herşey değil malesef.

Kaldı ki tasarım kötü değil Lg kullanan bana kötü ya da farklı gelebilir,kullanmayanlara ne oluyor? Çift kamera anca bu şekilde konumlandırılabilir alt alta yapsaydı m8 kopyası derlerdi.Sade bir tasarım ön kısım zaten bildiğin G2 nesi kötü anlamadım? Millet boş konuşuyor biraz.Kamera kısmı hariç diğer hatları çok hoş seksi bir telefon.Cihaz full inovasyon bunu anlamakta zorluk çekenler var.Klasikleşen piyasada fark yaratmak önemli.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Samsung 9 Mart'ta, LG ise 15 Mart'ta Türkiye fiyatını açıklayacak.
Bakalım nasıl bir tablo ortaya çıkacak.

15 Mart günü az çok herkesin kararı netleşmeye başlar.
Ancak fiyatlar yakın olursa elbette telefonları ele alıp incelemek, fiziki olarak kullanmak da önemli.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
yok abi en az 2500 bence en fazlada 2700 gibi zaten 2300 olsa peynir ekmek gibi satılır zaten

3200 olmaz ama bence zaten 2100 lirayı geçecek deniliyordu fiyatında ama 3200 çok fazla olur
Dediğin fiyat olursa çok fazla tutulur :oke:

Kaldı ki tasarım kötü değil Lg kullanan bana kötü ya da farklı gelebilir,kullanmayanlara ne oluyor? Çift kamera anca bu şekilde konumlandırılabilir alt alta yapsaydı m8 kopyası derlerdi.Sade bir tasarım ön kısım zaten bildiğin G2 nesi kötü anlamadım? Millet boş konuşuyor biraz.Kamera kısmı hariç diğer hatları çok hoş seksi bir telefon.Cihaz fu ll inovasyon bunu anlamakta zorluk çekenler var.Klasikleşen piyasada fark yaratmak önemli.
LG çok başka ya kullanmadan konuşmak olmaz tabi ama mutlaka deneyip kullanmak lazım
heleki V10 gerçekten muazzam imza olayına bayıldım
USB type-c ile gelmedi diye baya tepki gösterdim fakat o eksiği unutturdu

G5 te eminim etkili bir cihaz olacaktır
yazılımdaki değişiklik heleki üst bar çok fena geldi, tamamen sistemi değiştirmişler
herşeye rağmen denemeye değer bir güzelliği var.

man20

man20

Üye
g5 in arkadaşları da yenilik değil zaten :D
Kurunun yanında yaşı da yakmayın.
G5'in arkadaşlarına lafımız yok biz sadece kuruyu yakıyoruz.

Kaldı ki tasarım kötü değil Lg kullanan bana kötü ya da farklı gelebilir,kullanmayanlara ne oluyor? Çift kamera anca bu şekilde konumlandırılabilir alt alta yapsaydı m8 kopyası derlerdi.Sade bir tasarım ön kısım zaten bildiğin G2 nesi kötü anlamadım? Millet boş konuşuyor biraz.Kamera kısmı hariç diğer hatları çok hoş seksi bir telefon.Cihaz fu ll inovasyon bunu anlamakta zorluk çekenler var.Klasikleşen piyasada fark yaratmak önemli.
tasarım sizinde söylediğiniz gibi göreceli bir kavram. Birine hoş gelir diğerine gelmez ama yinede seksi değil malesef.

0MG90

0MG90

Üye
G5'in arkadaşlarına lafımız yok biz sadece kuruyu yakıyoruz.

tasarım sizinde söylediğiniz gibi göreceli bir kavram. Birine hoş gelir diğerine gelmez ama yinede seksi değil malesef.
Hele One M7 ve M8'e bakarsak hiç bile değil.

Koradam

Üye

Neyi inovasyon yahu bunun :D Çift kamera olduğu için mi ? 5 yıl önce 3D çekim yapan cep telefonları vardı onlar varken bu inovasyon değildir. Geniş açı yapacağız diye fotoğrafın keskinliğinden ödüm vermişler.
Ayrıca dünyanın ilk metal kasa olupda bataryası değişen tek telefonuymuş gibi görünmesi çok yanlış eskiden Nokia da bunu yapabiliyordu Samsung'da misal Wave 3

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Ms fanatikleri suan kendini öyle avutuyor . bak bizim yillardir kullandigimiz gleance screen yenilik diye tanitiyorla. Biz ne kadar önde sistemiz ah bide su marketimiz gelişse iphone satisini ikiye katliyacaz. :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ms fanatikleri suan kendini öyle avutuyor . bak bizim yillardir kullandigimiz gleance screen yenilik diye tanitiyorla. Biz ne kadar önde sistemiz ah bide su marketimiz gelişse iphone satisini ikiye katliyacaz. :D
bir duzeltme yapayım ilk glance screen özelliğini kullanan telefon nokiadır ve bunuda ilk olarak nokia n8 modelinde kullanılmıştu ve daha sonradan bazı symbian modellerine geldi hatırlamıyorum ama ve sonra guncelleme ile microsft kendi telefonlarına getirdi :)

ön sipariş fiyatı

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bmw_m6

Üst Alt