Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
O videoda söylediği işlemci sana gelmeyecek.
(Exynos ABD bölgesindeki cihazlarda yer alacak, Avrupa için Snapdragon 820)
Snapdragon 820'li cihazlarda da sonuç yukarıdaki grafikte ortada...
inşallah fiyatı 2499 2599 aralığında olur o zaman çok iyi satar :)

Koradam

Üye
O videoda söylediği işlemci sana gelmeyecek.
(Exynos ABD bölgesindeki cihazlarda yer alacak, Avrupa için Snapdragon 820)
Snapdragon 820'li cihazlarda da sonuç yukarıdaki grafikte ortada...
O hiç belli olmaz

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Tasarım süper, neyini beğenmiyorlar anlamadım açıkçası. g2, g3, g4 gibi olsa artık sıradan gelecekti. Radikal bir yenilik/yenilikler mantıklı bence. Ayrıa g5 in arkadaşları da efsane olmuş. Almışken hepsini alacaksın. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tasarım süper, neyini beğenmiyorlar anlamadım açıkçası. g2, g3, g4 gibi olsa artık sıradan gelecekti. Radikal bir yenilik/yenilikler mantıklı bence. Ayrıa g5 in arkadaşları da efsane olmuş. Almışken hepsini alacaksın. :)

Hayır o bir şey değil de, zaten kullanıcıların büyük çoğunluğu arkayı yada cihazın tamamını kapatan kılıflar kullanıyor.
O kadar para verip de kılıfsız ve risk içinde kullanacak insan sayısı çok azdır.

Telefonu neredeyse hiçbir zaman kılıfsız kullanmazken ve arkasını hiç görmezken tasarımı kötü diye yaygara koparanlara diyecek söz bulamıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, ferit.61, Murat Alper ve 2 diğerleri
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
lg stand kursa da avmlere gidip incelesem bir an önce :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
sabırsızlanıyorum . :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada unutmadan :kıskıs:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ArMaGeDdOn_87

Üye
en geç 1 nisanda satışta olacakmış merakla bekliyoruz :) LG ,G4 deki tuğla kalınlığından vazgeçmesi çok iyi olmuş :)
batarya olayı iyi fakat şu firmaların bi an evvel batarya konusunda devrim yapması gerekir

boran9999

boran9999

Üye

Tanıtımı yapılmadan önce gelen sızıntı mokap modellere bakarak beğendiğimi söylemiştim Dediğiniz gibi alışılmışın dışında yenilikler sunması güzel. Eleştiri getiren arkadaşlar için; iPhone cizgisi yok ise Oldukça çirkin! iPhone çizgisi taşıyorsa Tam bir İphone x Çakması yanada! Samsunga benzemiyorsa Maalesef yine çok çirkin bir model benziyorsa tambir samsung x çakması eleştiri bu şekil sıralayabiliriz. Birde gerçekci arkadaşlar var onlarda saygı duymak gerekir. Kısaca kendim alıyorum bir başkası benim için belirleyici olmamalı.Sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: ferit.61 ve Murdoc Massaka
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Alıcı gözle bakınca cihaz hoş duruyor yan çerçevelerdeki ovallik olayı kurtarmış.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik ve serdar_gs
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
lg g2 de 5.2 inç 3000 lik pil lg g5 5.3 inç 2800 lük pil valla brova çok ayıp ettiniz şimdi çoooook

hikmet366

hikmet366

Üye
Lg g5 de 4000 mah batarya var toplam lg kamera aparatin icinde 1200 mah batarya varmis toplamda 4000 mah yapiyor bilginize...

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Yaşasın Lumia :gun1:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
man20

man20

Üye
Snapdragon 820, bataryayı %50 daha verimli kullanıyor.
Abi isterse %90 verimli olsun yinede LG'nin bu hareketi onu haklı göstermez. En azından 3000 mah koyabilirdi ayıp etti. Sahneye oynaması gerekirdi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi isterse %90 verimli olsun yinede LG'nin bu hareketi onu haklı göstermez. En azından 3000 mah koyabilirdi ayıp etti. Sahneye oynaması gerekirdi.

Elbette o konuda haklısın.
İsterse öncekinden biraz daha uzun gitsin, insanlar ilk bakışta rakamlardaki artışa da dikkat ediyor.

Üst Alt