Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
g5 g4 kamera arayüzü karşılaştırma
[/URL][/IMG]

lg g5 kamera modları
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

micro sd kart giriş yeri

çıkarılabilir batarya

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

boran9999

boran9999

Üye
Ben sevdim bu tür cihazlarda hep geniş açı bir kamera olmasını istemişimdir merak ettiğim tek şey antel olayını nasıl çözümlediler! Birde aksesuarları oldukca ilgi çekici özellikle Bang&Olufsen seskartı.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Batarya değişirken telefon kapanmasa iyi olurdu :kıskıs:
Şöyle kendi içinde 1-2 dakika götürecek bir yedek enerji pili olsa.
Batarya çıkarıldığında 120'den geriye saysa falan :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Murdoc Massaka
Murat Alper

Murat Alper

Üye
lg g5 cam plus aksesuar ön inceleme

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
LG Türkiye'de eklemiş videoyu:

Emre

Üye

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
4MaGuS

4MaGuS

Üye
:no: malesef göremedim şu anda en yüksek 200 gb
bir ara 512 görmüştüm ben satış fiyatını falan sitelerden 1 yılı olacak nerdeyse 1tb falan çıkmıştır ama fiyatları aşırı yüksektir zaten 512 ler de baya yüksekte, bu arada bir yakınım 2 yıl önce 128gb hafıza kartını 400tl ye almıştı

byAndroid

byAndroid

Üye
Arka bi garip çok hoş durmuyor. Yalnız S7 satışlarinda avcunu yalar. 13 Martan önce gelemez Türkiye'ye. S7 13 martta satışta

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
byAndroid

byAndroid

Üye
Anlatım bozukluğu yapmışız :D g5- S7 satışlarinda g5 avcunu yalar biraz. 13 Martan önce gelirse o ayrı ama çok zor

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
G3 ten sonra G4 dedim batarya hoşuma gitmedi
G5 geliyor geldi derken bataryanin akibeti beni biraz tereddütte bıraktı, tabi kullanıcılar alsın bakalım neler oluyor.

Pro gelirse 3. çeyrek bana uyar :oke: elimdeki cihazlarla her türlü idare ederim.
LG gerçekten sistematik olarak sevdiğim işlemlerde devam ediyor
şu batarya olayına el atsa bizdende tam destek alacaktır. :sirit:
LG kullanma vakti geldi :good:

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Önden doğan arkadan şahin :kop:

Beklentimin biraz altında kaldı g5 :hmmm

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
önden çok şık ama arka berbat. her markanın kendine özel çizgileri olur ya hani g2 den beri süregelen ses ve kilit tuşlarının arkada olması lg nin kendi çizgisiydi keşke bozmasaydı. hadi bozdun da arkayı bu kadar vasat yapmasaydın keşke. g4 kullanıyorum ve 3000 amperlik batarya yetersiz kalıyor ki herkes bilir g4 ün şarj sorununu. aşırı bir optimize yapılmadıysa 2800 amperlik batarya facia olacaktır. sanırım bataryanın çıkış şekline bakarak kalınlıktan kısılıp düşük amper yaplmış. g4 için insanlar kalınlık incelik değil şarj ömrü arıyor o yüzden g4 kalın oldu diyen lg nin 2800 amperlik cihaz yapması düşündürdü. ayrıca beyaz bildirim merkezi umarım g4 ve g3 için de gelir çok güzel görünüyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Alt barla ekran arası siyah giriş şeridi neden aşırı fazla ? Beyaz cihazda çok kötü görünüyor.

Diğer markalarla kullanışlılık ve akıcılık açısından yıldızım barışmıyor.Çevrem gereği iphone da almak istemiyorum zira çevremde herkeste var ve kötü eleştriler yönelttiğim zamanlar oldu bundan sebep Lg ile devam etmek istiyorum ama Lg insanı zorla başka markalara itiyor.Ufak tefek eksiklikler ve tasarımın zayıflığı diğer yenilikleri de baltalıyor.Yanlış anlaşılması sızıntılarda cihazı hiç beğenmemiştim şimdi baktığımda cidden çok hoş duruyor özellikle Gold olan ama Lg tasarımı bu değil G2-G3-G4 vs bu çizgileri taşımıyor.
V10 ya da G2-G3 izlerini taşıyan metal bir G5 kullanıcıya LG Baydı dedirtmezdi.
Bir arkadaş tahminde bulunmuş Pro model ile ilgili ben de aynı düşüncedeyim.Benzer hatlarla yine 820'li 4GB ramli daha yüksek bataryalı kim bilir belki kalemli bir Pro ya da ne biliyim Note gibi bir model gelebilir.Çünkü cihaz çok iyi her konuda ama bazı hususlar çıkarmak için çıkarmış gibi.
Samsung da benzer olaya girişmişti Plus model ile.Lg de benzer yola gidecek bence.

byAndroid

byAndroid

Üye
Harbi o siyah bar çok çirkinmiş one öyle :D parmak izi de redmi note 3 teki gibi olmuş

hikmet366

hikmet366

Üye
Samsung fiyati ucuk yaparsa lg patlar satislar iyi olur

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
G2 , G3 , G4 den sonra yeni cihazım G5 olur mu düşünmeye başladım ... Arka tasarım vasat olduğu aşikar .
Yakından görmek lazım . 3 haftaya avm lere düşer sanırım incelemek için... stand kuruyor ya lg ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
Sarangni

Sarangni

Üye
LG G E975, G2, G3, G4, G PRO, V10, Flex modellerin de ki premium tasarım çizgisini kaybetmiş. Sen ne yaptın ya hu LG... Tabi ele alıp incelemekte gerek ama gördüğüm tasarım hayal kırıklığı gibi görünüyor.

Üst Alt