boran9999
Üye
Beklediğim gibi geniş açıda keskinlik ölüyor
Geniş açıda ölüyor derken neyi kastetiniz açarsanız sevinirim?
Beklediğim gibi geniş açıda keskinlik ölüyor
ekran 5.6 değil mi? Başlıkta 5.3 yazıyor
almayı düşünüyormusun şimdi abi yani almayıEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
almayı düşünüyormusun şimdi abi yani almayı

Batarya şişerse nasıl çıkacak?
Birde telefon düştüğünde orası açılır sanırım

aynen abi batarya 3000 olsa almayı düşünüyordum ama şimdi tereddüte düşürdü beni şu videoda kameranın arkasında duran aksesurla beraber hem dslr makine görevini hemde 4000mah çıkıyormuş batarya ama ülkemizde tuzlu olur bu aksesuar haksızmıyımKesinlikle alacağım.
Muhteşem bir telefon yapmışlar.
Modüler dizayna sahip olması gerçekten harika.
Tek korkum batarya, onun dışında sıkıntı yok![]()
Yan tarafta gömülü bir düğme var.
Onunla kilidi açılıp kapatılıyor.
Kolay kolay çıkmaz.
Batarya şişme olayı eskide kaldı![]()
kilit varsa iyi 
kilit varsa iyi
Size hayırlı olsun şimdiden![]()
bi sitede nisan ayı diye okudum çok geç olur samsungla rekabet etmek istiyorsa mart'ın 2.haftası getir trye olsun bitsin biraz geç samsung şimdi martın 1. yada 2.haftası hemen getirirTeşekkür ederim, inşallah erken gelir.

bi sitede nisan ayı diye okudum çok geç olur samsungla rekabet etmek istiyorsa mart'ın 2.haftası getir trye olsun bitsin biraz geç samsung şimdi martın 1. yada 2.haftası hemen getirir![]()
vatan bilgisayara pek güvenmemek lazım ilk fiyata bir keresinde ip6s yada ip6splus yada ip6 olabilir telefonun tanıtıldığı gün fiyatları aşırı derecede tuzlu yapmıştı ip6splus 4000 plus modelinede 5000 tl fiyat biçmiştiEvet yabancı kaynaklarda Nisan ayının ilk haftası diyor ama onlar sadece tahmin.
Henüz resmi bir açıklama yok.
Vatan bilgisayarda fiyatı bile belli olduğuna göre, çok da gecikmeyecektir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o kadar fiyat biçeceğine ihtimal vermiyorumda 2500 yaparsa fiyatı çok güzel olurNe ara tarihe gömüldü ?Yan tarafta gömülü bir düğme var.
Onunla kilidi açılıp kapatılıyor.
Kolay kolay çıkmaz.
Batarya şişme olayı eskide kaldı![]()
Ne ara tarihe gömüldü ?