Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Şu an Resmi LG garantili ürünler 2300-2600 aralığında.
Böylesi cihazlarda, paralel ithalat ürünlerine sırt yaslamak sıkıntı olur.

Bu arada lgg5vearkadaslari.com üzerinde düzenlenen yarışmanın sonuçları çarşamba günü (15 Haziran'da) açıklanacak.
Katılan oldu mu bilmiyorum.
 

wegas23

Üye
LG G3 (32GB) üretimi durdu mu yani bitti mi daha üretimiyor mu ? garantiye G3 yolladım degişim için üretici firmadan onay bekleniyor ama suan hem G3 hem G4 yokmuş pazartesi günü gelecekmiş stoklara sizce G3 girer mi yıl olmuş 2016 ? ( ben G4 den yanayım da biraz )
 

DiaBLoS

Admin
lg g5 e kırılmaz cam nereden taktırabilirim arkadaşlar .
hava alıyor hep. türkcell den denedim hava alıyor yukarısından . o yüzden taktırmadım .
 

DiaBLoS

Admin
dün forum istanbuldan temperli cam taktırdım 40 tl ye ...hava falan almadı .
 
Köyde LG G5 ile çektiğim bir fotoğraf....

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

Tepkiler: Dexter Morgan ve ŞenolTÜRK
@bulutsuzgece @DiaBLoS
lg g5 rolling bot satışa sunuluyormuş
ama trde değil abd fiyatı: 249 dolar

Hadi yaa
Geçtiğimiz hafta sitesinden LG Rolling Bot'un kaldırıldığını görünce ben umudumu kesmiştim.
Satıştan vazgeçip iptal ettiler diye düşünüyordum.
İnşallah sınırlı sayıda da olsa Türkiye'ye getirirler de deneme imkanı buluruz
 
Tepkiler: DiaBLoS ve Murat Alper
he abi yanlış okumuşum ön sipariş fiyatıymış 249 dolar ingilterede liste fiyatı ise 229 sterlinmiş
 
Tepkiler: DiaBLoS

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
Tepkiler: Murat Alper
LG G5 2.149₺ 'ye düşmüş bulunmakta. LG Türkiye garantilidir. İthalatçı garanti 1750-1800 civarlarında bulunabiliyor.


Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şimdi bir kaç olaya değinmek istiyorum. Zaten videoda açıkça anlatıyor.

-LTE konusunda en hızlı dediniz. Bana Snapdragon işlemcinin briefing dosyasını attınız hani exynos'un dediniz ama ben size onu da bulmuştum.
-LG G5 Türkiye'de Cat 9 desteğini gerekli görmediği için Cat 6 ile sunmuş. Bu LG Türkiye'nin doğruladığı bir bilgidir oysa ki lansmanda Snapdragon yetkilisi Cat 9 dan da daha hızlı hatta en hızlı cihaz demişti.
-Ekranda ghosting, çizgi çıkma sorunları yine devam ediyor. Yine anakart bootlop sorunu tabii ki de.
-Vergi ödememek için radyo yine kapalı gelmiş ama bizim TRT hiç boş durur mu ? İnternet giren her cihazdan bandrol alıyor.

Videoda 15:52'den sonrası ve özellikle 17:40 dikkat edilmesi gerekiyor.

Her neyse alanlar iyi yanlarını, kötü yanlarını da yorum yazarsa iyi olur. Videoda 17:40 da arkadaşın da dediği gibi "Çünkü biz hiçbir insanı aldatmak amacında değiliz. Her telefonu hem iyi hem kötü yanlarını aynı anda insanlara sunmaya çalışıyoruz."

Ben bu şekilde davrandım tepki gördüm bilindiği üzere ama birkaç ay sonra olay netlik kazanıyor işte.
 

furyzer0

Üye
Bu telefonu almak yerine taş gibi mi5 alınır.

Sent from mTalk