Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
V10'un tasarımının yanından bile geçemez. Fiyatını zaten hak etmiyor.

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.
Aynen öyle
V10 ile günlük normal kullanımda 3 gün sarjım gidiyor tabi ikinci ekran kapalı
Sabah 06:00 dan 10:00 a kadar şarj %100 den inmiyor bile
Ben bu süreyi hiçbir cihazdan alamadım
artı olarak cihaz çok sağlam çok :D
G4 veya G5 gibi değil
G5 ten çok fena sogudum

Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen öyle
V10 ile günlük normal kullanımda 3 gün sarjım gidiyor tabi ikinci ekran kapalı
Sabah 06:00 dan 10:00 a kadar şarj %100 den inmiyor bile
Ben bu süreyi hiçbir cihazdan alamadım
artı olarak cihaz çok sağlam çok :D
G4 veya G5 gibi değil
G5 ten çok fena sogudum
Zaten tercih yapmak böyle olmalı. Bir cihazı sever alırsın o markaya bağlı olmak zorunda değilsin. Hemen hemen her markayı kullandım ben. Gelip burada LG nin bir modeli iyi diye bunu da iyi sanmaları beni şok ediyor üzülüyorum bu yüzden dil döküyorum ama dinleyen yok sanırım.

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Zaten tercih yapmak böyle olmalı. Bir cihazı sever alırsın o markaya bağlı olmak zorunda değilsin. Hemen hemen her markayı kullandım ben. Gelip burada LG nin bir modeli iyi diye bunu da iyi sanmaları beni şok ediyor üzülüyorum bu yüzden dil döküyorum ama dinleyen yok sanırım.

Forum daki amaç ta bilen bilmeyene yardımcı olmalı
iyiyse iyi kötüyse kötü
Bunun altı üstü olmaz.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
G5 in teşhiri var mı , inceleyeceğimiz bir yer var mı daha doğrusu..?

08mehmet

08mehmet

Üye
g3 kullanıcısı olarak g5 e geçmeyi düşünüyordum ama tasarımı çok kötü olmuş sıradan bir telefon izlenimi veriyor ayrıca g3 te 3000 mah olan pil yarım gün anca gidiyorken g5 te pil gücü 2800 olması daha da soğuttu beni cihazdan.. g3 e devam

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
g3 kullanıcısı olarak g5 e geçmeyi düşünüyordum ama tasarımı çok kötü olmuş sıradan bir telefon izlenimi veriyor ayrıca g3 te 3000 mah olan pil yarım gün anca gidiyorken g5 te pil gücü 2800 olması daha da soğuttu beni cihazdan.. g3 e devam

G5 işlemci olarak daha gelişmiş teknoloji ile üretilen Snapdragon 820 kullanıyor.
Bu işlemci gücü daha az tüketiyor. Ayrıca G5'te konum verisi daha az pil harcıyor.
Bu nedenle G3'ten kat kat daha uzun süre gideceğine emin olabilirsin :tebessüm:

Tasarım konusuna gelince, telefonun elde tutunca bambaşka bir his verdiği söyleniyor.

Ayın 20'sinden sonra mağazalarda olacak gidip incelemeni tavsiye ederim.
Ben de almayı düşünüyorum. (Fiyatı biraz düşünce)
G5 in teşhiri var mı , inceleyeceğimiz bir yer var mı daha doğrusu..?

Bugün Ankara'da Mediamarkt'ta sordum.
En geç 5-6 gün içinde satışta olacak dedi.
Yani önümüzdeki haftaiçi mağazalara düşme ihtimali yüksek.
Hatta istanbuldaki büyük alışveriş mağazalarında LG standlarına bu haftasonu bile gelebilir :hmmm

• Beğen
Tepkiler: 08mehmet
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gelsin de bir bakayım. Övdükleri kadar var mı ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gelsin de bir bakayım. Övdükleri kadar var mı ?

İnan ben de sabırsızlıkla bekliyorum.
20-21 Nisan gibi yani önümüzdeki haftaiçi çarşamba ya da perşembe kesin mağazalarda olur diye bekliyorum.
Hem telefon hem de aksesuar ve modüllerini müşterilere göstermek için her mağazada ayrı bir LG standı açılır diye tahmin ediyorum.

08mehmet

08mehmet

Üye
G5 işlemci olarak daha gelişmiş teknoloji ile üretilen Snapdragon 820 kullanıyor.
Bu işlemci gücü daha az tüketiyor. Ayrıca G5'te konum verisi daha az pil harcıyor.
Bu nedenle G3'ten kat kat daha uzun süre gideceğine emin olabilirsin :tebessüm:

Tasarım konusuna gelince, telefonun elde tutunca bambaşka bir his verdiği söyleniyor.

Ayın 20'sinden sonra mağazalarda olacak gidip incelemeni tavsiye ederim.
Ben de almayı düşünüyorum. (Fiyatı biraz düşünce)

önerini dikkate alacağım yalnız dediğin gibi biraz beklemekte fayda var fiyatın düşmesi lazım

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

osicik

Üye
Güzel tel olabilir ama samsung çıktı satışını yaptı indirimler bile geldi internette falan bu fiyatla biraz zor ilerler gibime geliyor s7 edge inceledim telim Z2 fena bi tel değil ama bişey diyecek olsam mükemmel derim bu şartlarda g5 in işi zor gibi çünkü bence bataryada düşük bi g2 performansı veremeyecektir bence...!!!

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Güzel tel olabilir ama samsung çıktı satışını yaptı indirimler bile geldi internette falan bu fiyatla biraz zor ilerler gibime geliyor s7 edge inceledim telim Z2 fena bi tel değil ama bişey diyecek olsam mükemmel derim bu şartlarda g5 in işi zor gibi çünkü bence bataryada düşük bi g2 performansı veremeyecektir bence...!!!
G2 den sonra çıkan hiç bir LG, G2'nin genel performansını veremedi zaten.

• Beğen
Tepkiler: osicik
bmw_m6

bmw_m6

Üye
S7 edge ile bu cihaz arasinda kalmıştım ,s7 edge aldim. lg cok gec kaldi simdi birde htc10 tanitimi yapildi . Internet ustunde s7 serisinin fiyatinin uygun olmasi g5 in kaplama yuzunden aldığı yorumlar yuzunden g5 in isi zor .guzel bi fiyat indirimi yapmasi lazim.

• Beğen
Tepkiler: osicik ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
S7 edge ile bu cihaz arasinda kalmıştım ,s7 edge aldim. lg cok gec kaldi simdi birde htc10 tanitimi yapildi . Internet ustunde s7 serisinin fiyatinin uygun olmasi g5 in kaplama yuzunden aldığı yorumlar yuzunden g5 in isi zor .guzel bi fiyat indirimi yapmasi lazim.

Hayırlı olsun, güzel seçim yapmışsınız. Her tür konuda yazmak için kulübe beklerim :)

S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6

Emre

Üye

Luck Star

Luck Star

Üye
30 Nisan yazıyor HTC bile daha önce gelir belki :D LG yalan oldu.

0MG90

0MG90

Üye
İthalatçı garantili fiyatı ne kadar olacak acaba

Üst Alt