bulutsuzgece
Üye
Yalnız bu g5 için değil g3 için g5 romu
Aynen G3 için romlar onlar
Cumartesi akşamı itibariyle bakırköy türk telekomdan , Sony Xperia Z5 Premium aldım ... 10 numara 5 yıldız cihaz .
Cumartesi akşamı itibariyle bakırköy türk telekomdan , Sony Xperia Z5 Premium aldım ... 10 numara 5 yıldız cihaz .
Bataryası nası? Benim cihaz ekran kullanımda iken su gibi içiyor şarjı.Benim ki normal z5 değil abi, premium olanı... Cihaz tasarım ve kamera olarak şu an efsane
4K ekranı olan cihaz...
Jason Statham mı o?
Phonearena'daki incelemelere hiç bakmayın bile. O sitenin isminin iPhonearena olması lazım. Apple cihazları hariç diğer cihazları övdüklerini görmedim. Çok taraflı yazılar var.Hayırlı olsun.
Ben G5'i bekliyorum.
Tanıtımı 12 Nisanda... Operatör kampanyaları ise 14 yada 16 Nisan'da açıklanacak. 18 Nisanda raflarda...
Yalnız Z5 hakkındaki izlenimler pek iç açıcı değil @DiaBLoS
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Umarım bizde de bu reklamlar olur. Samsung ve Apple'ın reklamları hariç diğer firmaların reklamlarını hiç görmedim doğru dürüst.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşin ilginç yanı, G5'inbataryası daha düşük olmasına rağmen S7 ile hemen hemen aynı kullanım süresini sunması...
Jason LG G5 reklamında oynayacak.
Reklam 1 Nisandan itibaren tvlerde görünmeye başlayacak :-)
Bataryası nası? Benim cihaz ekran kullanımda iken su gibi içiyor şarjı.
lg g5 batarya testi sonuçları geldi abiMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşin ilginç yanı, G5'inbataryası daha düşük olmasına rağmen S7 ile hemen hemen aynı kullanım süresini sunması...
Jason LG G5 reklamında oynayacak.
Reklam 1 Nisandan itibaren tvlerde görünmeye başlayacak :-)
Bir süre kullandıktan sonra tekrar yorum beklerim. İyi güzel hoşta şarj çabuk bitiyor be ya G4 te bi oyun açsam 5 dakkada %10 gidiyor herhalde takır takır takır iniyor hemenŞarj , G4 e göre harika... Onu çok açık söyleyebilirim .
Bence fena değil.lg g5 batarya testi sonuçları geldi abi
Geniş açıda keskinlik yok keskinlik olmadığı için fotoğrafta detay yok. Böyle geniş açı olacağına olmaz olsun daha iyi
Fanlığım falan yok. Boş yapmayınız fotoğrafçı olarak görüntü kalitesini eleştirdimBence Samsung fanı olarak burda G5i kotulemeye ugrasmak yerine gidip bi S7 alarak Samsung'a daha cok destek olabilirsiniz
geniş açıyı yakın çekimler için kullanırsın zaten uzaklaşamadığın yerlerde falan onun dışında iki kamerayı aynı anda kullanırsan senin dediğin sorun tamamen çözülüyor bunu da daha önce tartışmıştık bu konudaFanlığım falan yok. Boş yapmayınız fotoğrafçı olarak görüntü kalitesini eleştirdim
Bir süre kullandıktan sonra tekrar yorum beklerim. İyi güzel hoşta şarj çabuk bitiyor be ya G4 te bi oyun açsam 5 dakkada %10 gidiyor herhalde takır takır takır iniyor hemen
Geniş açıyı yakın çekimlerde mi ? Bunu çok az karede yapabilirsin.geniş açıyı yakın çekimler için kullanırsın zaten uzaklaşamadığın yerlerde falan onun dışında iki kamerayı aynı anda kullanırsan senin dediğin sorun tamamen çözülüyor bunu da daha önce tartışmıştık bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?