0MG90
Üye
Türkiye'de birilerinin cebine sürekli para girmesi lazım zaten. Başka bir şey bilmiyorlar.2300 liraya şaşırmaz başarılı bir politika izlediklerini düşünürdüm fakat 2700 civarı gelecek gibi @bulutsuzgece Türkiye'de birilerinin cebine para girmesi lazım.
Herhangi bir marka telefon ortalama 2700 - 3400 lira arası piyasaya giripte 1 yıl içerisinde 1300 - 1600 civarına kadar düşebiliyor ise gerçekten bazıları çok rahat yaşıyor bu ülkede. Tamam bir malın değeri zaman ile düşer ama bu kadarda düşmez ciddi farklar var. Buna bende dahil koşa koşa gidip alıyoruz müstehaktır ama bize.Türkiye'de birilerinin cebine sürekli para girmesi lazım zaten. Başka bir şey bilmiyorlar.
2300 liraya şaşırmaz başarılı bir politika izlediklerini düşünürdüm fakat 2700 civarı gelecek gibi @bulutsuzgece Türkiye'de birilerinin cebine para girmesi lazım.
S830 ne ara çıktı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
16 Mart Salı günü yapılması planlanan LG G5'in Türkiye lansmanı, dün Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lg bu fiyat ile benim gözümde dibe vurmuştur..
lg g2 , g3 ve g4 kullanan biri olarak asla bu fiyatı vermem . lg benim için tamamen biter bu fiyat ile ...
Yakaladım seni16 Mart Salı günü yapılması planlanan LG G5'in Türkiye lansmanı, dün Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fiyatı resmi olarak açıklasınlar da öyle bitsin
Daha ortada resmi olarak duyurulmuş bir fiyat yok.
2800 tl olarak açıkladı her yer abi. çok sinir oldum
lg g5 daha gelmemiş dh forumunda birisi lg g5 eğitimlerinin başladığı video ve resimleri paylaşmışhiçbir yer de yok mu lg g5 ...incelemek için avm lerde hiç mi yok yahu...
bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?