Haber LG G4c Türkiye'de satışa çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Evet beyler samsung batıyor dedikodulari yakında lg icin de başlar adamlar bildiğin yeni samsung olma yolunda gereksiz pahalı bi cihaz.

byAndroid

byAndroid

Üye
1100 liraya g2 satılıyor bunun o fiyattan gelip birde satması çok saçma düşünülemez bile :D

Emre

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
1100 liraya g2 satılıyor bunun o fiyattan gelip birde satması çok saçma düşünülemez bile :D
Burası Türkiye herşey mümkün ;) sen birde yeni zamlardan sonra gör fiyatları... :D
Evet beyler samsung batıyor dedikodulari yakında lg icin de başlar adamlar bildiğin yeni samsung olma yolunda gereksiz pahalı bi cihaz.
Bizim halkımız olduğu sürece ikiside batmaz, ülkede sadece markaya bakarak telefon alan büyük bir kitle var...

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
byAndroid

byAndroid

Üye
G4 beat tanıtıldı bataryasi bundan daha düşük. İşlemci daha iyi vs. Hafıza da 8gb olmadı :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence en güzel G4 bu olmuş

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

3onur5

3onur5

Üye
lg g3 beat kullanmış biri olarak söylüyorum lg nin mini serisi berbat ve lgden soğutuyor :D

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
G4 beat tanıtıldı bataryasi bundan daha düşük. İşlemci daha iyi vs. Hafıza da 8gb olmadı :D
Türkiye fiyatı 1000-1100 tl arası olur ama kesinlikle o parayı haketmez.Ne güzel sd 615 koymuşsun 8gb hafıza 1.5 gb ram nedir.Birde utanmadan 2300 mah batarya koymuşlar...

byAndroid

byAndroid

Üye

burak1011

Üye
Aldım cihazı bazen pişman oluyorum:) g2 de var bende yanına yaklaşmz:) zil sesinde azalma oluyor nedenini bilen var mi?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
8GB depolama olmasaydı birine önerecektim ki 8gb mış

Emre

Üye
çöp.

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
telefonda 16 gb hafıza 2gb ram olsaydı yok satardı ama ne yazıkki harbiden çöp...

Üst Alt