Karşılaştırma LG G4 VS LG G5 VS GALAXY S7 EDGE FOTOĞRAF KARŞILAŞTIRMASI

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 VS LG G5 VS GALAXY S7 EDGE FOTOĞRAF KARŞILAŞTIRMASI

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6

Koradam

Üye
Bu test adil değil G4 ve G5 in isolari hep yüksek tutulmuş . Bu yüzden adil bir sonuç elde edilmemiş o yazıların net olmaması konusunda iso değerinin de suçu var

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İİso Değerleri Otomatiktir.Güzel Karşılaştırma

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Kamera konusunda bilgim fazla yoktur ama Tamamen samsung fanlarının yapmış oldukları saçma sapan bir değerlendirme bana göre. Elimde g3 var o bile daha güzel çeker buradaki resimlere kıyasla (g4 ve g5).. bir de g4 ve g5 kamerası ile övünen ve kendini kanıtlamış cihazlardır artı kamera modülü dahi var g5in.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: boran9999
bmw_m6

bmw_m6

Üye
S7 edge kullaniyorum lg g3 ten gectim .isin teknik bilgilerinden anlamam, Bu ikisini kiyaslamak olmaz ama s7 edge gercekten ozellikle dusuk isikta harika fotograflar cekiyor. Gun isigindada cok detayli cekiyor.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
G3 ile kesinlikle kıyaslanamaz haklısın. Benim demek istediğim g4 ve g5 ile çekilen resimler okadar kötü ki, elimde bulunan g3 bile daha iyi çeker demek istedim. Dikkat edersen G4 ve G5 ile çekilmiş olan resimler bulanık ama S7 ile çekilen resimler ise diğerleri ne göre daha net Ama oda iyi değil :D
Ve kesinlikle bende anlamam teknik bilgilerden. Sadece gördüklerimi söyledim desem yeridir :D

boran9999

boran9999

Üye
G3 ile kesinlikle kıyaslanamaz haklısın. Benim demek istediğim g4 ve g5 ile çekilen resimler okadar kötü ki, elimde bulunan g3 bile daha iyi çeker demek istedim. Dikkat edersen G4 ve G5 ile çekilmiş olan resimler bulanık ama S7 ile çekilen resimler ise diğerleri ne göre daha net Ama oda iyi değil :D
Ve kesinlikle bende anlamam teknik bilgilerden. Sadece gördüklerimi söyledim desem yeridir :D

Fotoğraflar belirli yerleri kesilmiş haliyle büyütülmüşte lg lerin fotoğrafları yüksek iso değerlerine sahip samsungunkilerse nispeten daha düşük tabi burada fotoğraflar neden croplanmış hangi fotoğraf % kaç croplanmış? Buradaki amaç nedir? Eğer kıyaslamaysa neden aynı pozlamayla çekilen fotoğraflar kullanılmamış? 300 isolarda yukarıdaki fotoğrafı ne amaçla croplar yayınlarlar kafaları karıştırıyor. Tamamıyla art niyetli bir karşılaştırma olmuş sadece bu işlerden pekte anlamayan insanlara algı amaçlı bir karşılaştırma. Yazmak istemediğim bir konuyada yazdım [emoji52]