bargnes
Üye
-
Konu Sahibi
-
Senin en son dediğin olay Android 4.4 ve öncesine aitiphone 5s 16 gb teknosa fiyatı 1499 tl
samsung s6 32gb 1999 tl
iphone 5s in olumsuz yönü 16gb olması ve ekranının küçük olması bunlar senin için problem değilse iphone 5s tercih edilebilir maddi açıdan daha uygun 2-3 yıl güncelleme alır gibi duruyor ve teknik servis diğerlerine göre daha başarılı
samsung s6 nın olumsuz yönü ise androidlerin birsüre sonra çileden çıkarması kasması rehbere 2-3 saniye geçikmeli girmesi vb. heleki 3 yıl samsung kullanmak işkence olabilir ama donanım olarak iphone 5s ten daha üstün
lg kullanmadığım için yorum yapmadım onuda değerlendirebilirsin
ama sadece rehber olayıSenin en son dediğin olay Android 4.4 ve öncesine ait
Lg samsung'u da iphone'u da geçti donma kasma hiçbirşey yok ve görsel açıdan daha zarif..
bir ara lg g3 beat kullanıyordum telefonu sinirden parçaladım öyle bir kasma görmedım hiç bir telefonda klavye bile kasıyordu sanki replika kullanır gibi ayrıca lg g2 den beri aynı tasarımı kullanıyor hemen hemen ve çok kalın telefon bence görsel açıdan hiç bir estetikliği yok samsung s6 ve iphone 6 nın tasarımları daha göz alıcı lg4 tenLg samsung'u da iphone'u da geçti donma kasma hiçbirşey yok ve görsel açıdan daha zarif..
3 Markayı da Kullanan Biri Olarak ; Samsung Tavsiye Etmiyorum. Direk Eliyorum Onu.
LG Gayet Kendini Geliştirmiş Bir Firma. Android Gayet İyi Çalışıyor. Ve G4 2-3 Yıl Götürebilecek Bir Cihaz.
iPhone Başka Bir Dünya. Ben Geçtim Geçeli, Telefon Kullandığımı Yeni Farkettim. Kaliteli Bir Sistemi Var. İnsana Profesyonel Bir Cihaz Kullandığını Hissettiriyor. Ve iPhone 5S Eğer Gelecek En Son Güncellemeyi Yapmazsan ( Tahminimce iOS 10'un Son Güncellemesinden Sonra Güncelleme Yapılmazsa ) Telefon Pert Olana Kadar Kullanılabilecek Bir Cihaz. ( Tabi Batarya Zamanla Ömrünü Yitirecektir. Bu Durumu Göz Önünde Bulundurmanızda Fayda Var )
Çünkü arkadaş en son Ace kullandı .iphone u alan zarar etmez o konuda şüphe yok ama biz millet olarak birşeyler alıp paylaşmayı sevdiğimiz için bu konuda seçeneği az. Ha şimdi diyeceksiniz ki internet üzerinden paylaş arkadaş herkes de bu imkan yok ki bunu göz önüne almak lazım. Yoksa tasarımı ve kalitesine laf yok.
Neden Samsungu hemen elediniz anlamadım. Biraz açıklar mısınız
TeşekkürlerHayırlı olsun.
Fiyat ve yıl olarak evet hata olabilir ama stabilize ve kararlılık performans iyi gibi geldi bana (peki sizce neden)Hayırlı Olsun ama bence hata yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?