Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hiç zannetmiyorum dışarıda LG dolar fiyatı neyse Türkiyede de o olacaktır.
Plastik kasayı tonlarcasına aşagılayanlar nerede? Yok? İşte onların eleştirici gerçekçiliğide anca bu kadar. Deri tamam güzel fakat ben metal kasa istiyordum bu anlamda ne kadar güçlü olursa olsun ele verdiği his foss..

Simdi güzel konusuyosun bilmiyorum bana mı ama ben asla bir telefonda metalik ya da cam kaplama yapı istemem plastigi de elestirmem.
Ama asıl merak ettigim konu ney biliyomusun Samsung ne zamana kadar metalik cam kaplamalı modelleri üretecek üretebilecek?
Bir Xperia gibi tamamıyla tüm seriyi cam kaplama görebilecekmiyiz?

0MG90

0MG90

Üye
Samsung'un bir sürü plastik telefonunu eleştirmek başka plastik bir telefonu eleştirmek başka. Lafları çarpıtmayalım.
Açıkçası ben G4 alacak olsam plastik olanı alırım. Sonuçta arka kapak değişiyor daha sonra deri arka kapak alır kullanırım tabi deri kapak çok pahalı olmayacaksa.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lafı çarpıttığım falan yok uydurmayalım. Dün plastik kötüdür deyip bugün susuyorsa bir ADAM iki yüzlülükten başka birşey değil bu.
Simdi güzel konusuyosun bilmiyorum bana mı ama ben asla bir telefonda metalik ya da cam kaplama yapı istemem plastigi de elestirmem.
Ama asıl merak ettigim konu ney biliyomusun Samsung ne zamana kadar metalik cam kaplamalı modelleri üretecek üretebilecek?
Bir Xperia gibi tamamıyla tüm seriyi cam kaplama görebilecekmiyiz?
Benim sözüm sana değil dostum ben seni tanıyorum eleştiri yaparken MANTIK üzerine eleştirirsin. Fanlık yapan bir kesime o sözüm. Kendileri bazı design'ları iPhone 4s'ten çaldıklarından haberleri yokmuş gibi konuşuyorlar.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hee sen diyorsun ki susmayın gelin plastik G4 için el ele verelim devirelim dikilmeden :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hee sen diyorsun ki susmayın gelin plastik G4 için el ele verelim devirelim dikilmeden :D
Ben çoğu zaman plastik yanlısıyım. Batarya kiti kullanırım ben ve G4 bu yönden çok iyi. Türkiye toplum psikolojisine bakarsan biri yapar bütün eleştirileri yer öteki yapar herkes susar.

0MG90

0MG90

Üye
Evet evet iki yüzlüyüz tamam

0MG90

0MG90

Üye
Ulan iyiki Sony kullanıyorum gelin gelin :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ulan iyiki Sony kullanıyorum gelin gelin :D
Benim sözüm sana değildi ben seni plastik kötüdür tarzında yorumunu hatırlamıyorum fakat bu tarz adamlara ayar oluyorum öteki yapınca kötü bu yapınca 3 maymunlara oynayan çok var. Objektiflik lazim sana değil sözüm.

0MG90

0MG90

Üye
Benim sözüm sana değildi ben seni plastik kötüdür tarzında yorumunu hatırlamıyorum fakat bu tarz adamlara ayar oluyorum öteki yapınca kötü bu yapınca 3 maymunlara oynayan çok var. Objektiflik lazim sana değil sözüm.
Ben yaptım. S5 bildiğin terlik plastiği. Kullandım da kuzenimin arka kapağı bildiğin öyle ayrıca Samsung'un diğer tüm çöp telefonlarıda öyle. İnsanlar sırf Samsung yazıyor diye alıyor kaliteye bakmıyor bile. Çalıntı tasarıma gelirsek 4S kopya tasarımı farklı. O konuya girersek konu uzar gider.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5 konusunda kim ne dese haklı.

The Pancar

The Pancar

Üye
Yenilikçi telefon note4 edge

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben yaptım. S5 bildiğin terlik plastiği. Kullandım da kuzenimin arka kapağı bildiğin öyle ayrıca Samsung'un diğer tüm çöp telefonlarıda öyle. İnsanlar sırf Samsung yazıyor diye alıyor kaliteye bakmıyor bile. Çalıntı tasarıma gelirsek 4S kopya tasarımı farklı. O konuya girersek konu uzar gider.
Sana katılmıyorum ama konunun uzamaması için devam ettirmek istemiyorum.

Darqos

Darqos

Üye
İphone 6 KİNG

Polymath

Polymath

Üye
Lg g4te hayal kırıklığı. Burda fanboyluk yapmayın beyler. Tarafsız olun. Samsungun s6 dan veya alphadan fln onceki serileri kasa kalitesi kötü evet. Samsungu seven birisi olarak konuşuyorum. Ama bu piyasada en iyi yenilikleride hep samsung yapıyor.. S6 serisi kasa kalitesi karizmasi bence mukemmel. Performans kamera ortada.. S6 ya laf soyleyip g4 u tepeye çıkarmak mantiksiz.. Artik plastik kasa devri bitti. Lgnin bunu anlamasi lazımdı.. Bu telefon 2500tl den gelirse satmaz.. Göreceksiniz lg bu telle aynı zamanda htc de istediği satış rakamlarina ulaşamauacakk

Luck Star

Luck Star

Üye
Lg g4te hayal kırıklığı. Burda fanboyluk yapmayın beyler. Tarafsız olun. Samsungun s6 dan veya alphadan fln onceki serileri kasa kalitesi kötü evet. Samsungu seven birisi olarak konuşuyorum. Ama bu piyasada en iyi yenilikleride hep samsung yapıyor.. S6 serisi kasa kalitesi karizmasi bence mukemmel. Performans kamera ortada.. S6 ya laf soyleyip g4 u tepeye çıkarmak mantiksiz.. Artik plastik kasa devri bitti. Lgnin bunu anlamasi lazımdı.. Bu telefon 2500tl den gelirse satmaz.. Göreceksiniz lg bu telle aynı zamanda htc de istediği satış rakamlarina ulaşamauacakk
Lg ulaşır merak etme :) insanlar anladı artık samsundan vazgeçtiler güya 70 milyon satacaklardi daha 1milyon bile olmamış.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg ulaşır merak etme :) insanlar anladı artık samsundan vazgeçtiler güya 70 milyon satacaklardi daha 1milyon bile olmamış.

Alışmadık ....... don durmaz hesabı :ehe
Plastik kasa devri bitmismis tamam bitti al sana deri illa S6 gibi keskin hatlı cam kaplama mı olsun?
Kenarları nasıl olsun iphone 6 usulü mü yoksa klasik cheddar peynirli mi veyahut sucuklu mu?

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
biz burada adamları konuşup tartışırken adamlar bir yerlerde bizlere gülüyor farkındasınız degilmi ;)

aldığımız cihazlar genel olarak modifiye edilmeye acık olması gerek, sistemin güçlü olup olmaması hicbir şeyi değiştirmiyor maalesef

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve RetaXter
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Lg g4 fiyatı 2399 tl olacakmış

0MG90

0MG90

Üye
Pahalı

Üst Alt