RowneSM
Üye
Sadece antutu testi varAntutu testi mi sadeceAntutu da zaten s6 öndede daha belirgin bi test lazım
Aslında bu konu baya uzar gider 
Sadece antutu testi varAntutu testi mi sadeceAntutu da zaten s6 öndede daha belirgin bi test lazım
Aslında bu konu baya uzar gider 
Bu mantikla telefon alicam desen 5 sene telefon alamazsin.G4 suan en yenilikci model.G3 ten. Hiz farkı yoktur. Ekran farkini oval olması haricinde anlayamasiniz. E telefon yine plastik.. Az batarya performansi artmış g3 e birde kamera okadar.. E neden alalım g4?? Mantigi ne? İsraf olur okadar... Htc gibi bknz m8-m9... Bu teller satmaz eğer fiyati düşük olmazsa
Bi 14 nm bi 810 tutturmussunuz gozunuz baska bir sey gormez olmus.

G4 degilse kim acaba en yenilikci merak ediyorum ben devrim demiyorum sizin gibi en yenilikci G4 nokta
Kameradaki manual mod arayuzu hangi android cihazda var?Raw formatini eklediler Htc sonradan guncellemeyle sunmus m9 icin diger firmalarda durum nedir?Seneye gelir heralde takmayin.
Ekran icin konusmaya gerek yok canli canli karsilastirmislar telefonun arayuzunde de 10 larca yenilik var biraz okuyun videolari inceleyin bir telefon hakkinda konusacaksaniz.Bi 14 nm bi 810 tutturmussunuz gozunuz baska bir sey gormez olmus.
Telefonun kulakligina kadar yenilik var insaf.
göze çarpan 3 şey var; kamera, ekran ve arka deri kapak. Geri kalan yenilikler g2 de gelmişti
Sonuç olarak gayet iyi bir cihaz. Herkes tutturmuş 810 değil 810 değil olmaz banane almıycam gibisinden trip atıyor görende bilgisayar mühendisi ya da snapdragonda felan çalışıyor sanar
808 ile 810 performansı aynı sayılır üstüne 808 ısınmıyor... Yine milletin egolar tavan yapmış , çok bilirimciler doluşmuş etrafa. Cihaz hayırlısıyla ülkemize gelsin elimize alır deneriz 2. seri geldiğinde de alırız inşallah. Hiç bir telefonun 1.serisi alınmaz 
oran yüksek değil ne kadar güç o kadar oran olmak zorunda3000mah ?

valla ne diyeyim elimdeki cihaza göre herşey çok çok iyi S6 edge alayın dedim eledim G4 alayım dedim bataryadan kaybettiEkran olarak belki çıkartır ama rakipleri M9 ve asıl rakibi S6 ve Edge'inden 400 mAh daha yüksek değerde bataryaya sahip.
2100 2400 arasi falan.LG G4 laç TL olcak bilen varmı ?