Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
G3 ten. Hiz farkı yoktur. Ekran farkini oval olması haricinde anlayamasiniz. E telefon yine plastik.. Az batarya performansi artmış g3 e birde kamera okadar.. E neden alalım g4?? Mantigi ne? İsraf olur okadar... Htc gibi bknz m8-m9... Bu teller satmaz eğer fiyati düşük olmazsa

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3 ten. Hiz farkı yoktur. Ekran farkini oval olması haricinde anlayamasiniz. E telefon yine plastik.. Az batarya performansi artmış g3 e birde kamera okadar.. E neden alalım g4?? Mantigi ne? İsraf olur okadar... Htc gibi bknz m8-m9... Bu teller satmaz eğer fiyati düşük olmazsa
Bu mantikla telefon alicam desen 5 sene telefon alamazsin.G4 suan en yenilikci model.
Ekran farki net sekilde anlasiliyo asil anlasilmayan o suan cok sisirdiginiz baska konularda yerden yere vurdugunuz S810 ile 808 arasindaki fark.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G4 en yenilikçi model mi? Bu kadarda fazla fan olmayın lütfen.

Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen yenilikçi model g2 idi. Tuşların arkaya alınması,cift dokunmaya kilit, ince kenar ekran vs. G4 ise tüm teknolojiden faydalanan cihaz bence. Bataryaya az diyen var m9 daki işlemci ısınma canavar ve pil g4 ten az aynı şekilde s6 ların pili de daha az ancak onlar amoled olduğu için az enerji tüketir kim daha çok ekran süresi verir bilemem. Ancak şu gerçek var ki snappdragon 808, s810 dan daha iyi bir işlemci. Zenfone2 ye rakip olur demiş birisi, eğer aynı anda 3 oyun oynamayacaksan o ram tamamen gereksiz ekranda 720p felan bunun neresi rakip. Çıkalı kaç ay oldu Türkiye'ye gelmedi halen. G4 çıktıktan 1 ay sonra Türkiye'de olacak...

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4 degilse kim acaba en yenilikci merak ediyorum ben devrim demiyorum sizin gibi en yenilikci G4 nokta
Kameradaki manual mod arayuzu hangi android cihazda var?Raw formatini eklediler Htc sonradan guncellemeyle sunmus m9 icin diger firmalarda durum nedir?Seneye gelir heralde takmayin.
Ekran icin konusmaya gerek yok canli canli karsilastirmislar telefonun arayuzunde de 10 larca yenilik var biraz okuyun videolari inceleyin bir telefon hakkinda konusacaksaniz.Bi 14 nm bi 810 tutturmussunuz gozunuz baska bir sey gormez olmus.
Telefonun kulakligina kadar yenilik var insaf.

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil, 0MG90 ve DiaBLoS
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O 14nm'yi pc'ye geçince anlayacaksın şimdi yazamadım ;)

Luck Star

Luck Star

Üye
G4 degilse kim acaba en yenilikci merak ediyorum ben devrim demiyorum sizin gibi en yenilikci G4 nokta
Kameradaki manual mod arayuzu hangi android cihazda var?Raw formatini eklediler Htc sonradan guncellemeyle sunmus m9 icin diger firmalarda durum nedir?Seneye gelir heralde takmayin.
Ekran icin konusmaya gerek yok canli canli karsilastirmislar telefonun arayuzunde de 10 larca yenilik var biraz okuyun videolari inceleyin bir telefon hakkinda konusacaksaniz.Bi 14 nm bi 810 tutturmussunuz gozunuz baska bir sey gormez olmus.
Telefonun kulakligina kadar yenilik var insaf.

ben g4'e laf atmıyorum ancak tuşları yandan arka tarafa almak yeniliktir ancak örneğin arkadaki tuşları kullanım hissiyatı için farklı materyalle değişmek yenilik değildir ben bunu kast ediyorum. Tamam kulaklık yeni ama önceki kulaklık ile aynı özelliğe sahip sadece abartılcak kadar farklılık yok :D göze çarpan 3 şey var; kamera, ekran ve arka deri kapak. Geri kalan yenilikler g2 de gelmişti :) Sonuç olarak gayet iyi bir cihaz. Herkes tutturmuş 810 değil 810 değil olmaz banane almıycam gibisinden trip atıyor görende bilgisayar mühendisi ya da snapdragonda felan çalışıyor sanar :D 808 ile 810 performansı aynı sayılır üstüne 808 ısınmıyor... Yine milletin egolar tavan yapmış , çok bilirimciler doluşmuş etrafa. Cihaz hayırlısıyla ülkemize gelsin elimize alır deneriz 2. seri geldiğinde de alırız inşallah. Hiç bir telefonun 1.serisi alınmaz :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
özellikler gayet üst düzeyde fakat arka kısım çok kaba duruyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Üretim teknolojisinin ne oldugunda haberim var 14 nm mobil islemci'yi bir intel bir ati,amd üretimi masaüstü notebook islemcilerle karıstırmayın zira mobil sektör her ne kadar yol katetmis olsa da hala birer transistör çöplüğüdür.Mobil sektördeki her nano üretimi her devasa frekans saatini her islem parçacıgı multi multi çekirdeği çok bir seymis gibi degerlendirmeyin.
Bunları göz önüne alarak diyorum ki S6 kullanıcıya bu baglamda hiç bir yenilik sunmamıstır gerek kendi beceriksiz arayüzü gerekse mobil sektörün adım hıdır elimden gelen budur durumundan dolayı.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve Luck Star
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
oran yüksek değil ne kadar güç o kadar oran olmak zorunda ;) üreticiler sacmalamaya başladı yapacak başka işleri yok sanırım :D
Ekran olarak belki çıkartır ama rakipleri M9 ve asıl rakibi S6 ve Edge'inden 400 mAh daha yüksek değerde bataryaya sahip.
valla ne diyeyim elimdeki cihaza göre herşey çok çok iyi S6 edge alayın dedim eledim G4 alayım dedim bataryadan kaybetti
önümüzdeki günler ne olur bilemem ;)
Ama aklı olan heyecan yapmaz ve bu cihazlara boşyere para vermez
teknoloji yi param parca ettiler

Darqos

Darqos

Üye
LG G4 laç TL olcak bilen varmı ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
çok iyi tasarımı çok hoşuma gitti :D :biggrin:

byAndroid

byAndroid

Üye
G4 s6 dan pahalı gelirse şaşırmayın nette öyle haberler vardı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Deri modelin pek satacagını sanmıyorum ülkemizde.Digeri 1.999 liradan girerse iyi satıs rakamları yakalar.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence plastik model satmaz. Çok bilenler diyor ya plastik kasa kötü diye şimdi hepsi susmuşa döndü.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg belki de S6 gibi bir rakip için sadece Türkiye'de fiyat politikasını tekrar tekrar gözden geçirip iyi bir fiyat verecek zira S6'nın dolar bazlı çıkış fiyatıyla Türkiye'deki fiyatına baktıgımda Samsung Türkiye'den S6 ile para kazanamıyor diye düsünüyorum.Vatan ve Türkcell'de 2.500 lira Edge modeli yanlısmıyım?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hiç zannetmiyorum dışarıda LG dolar fiyatı neyse Türkiyede de o olacaktır.
Plastik kasayı tonlarcasına aşagılayanlar nerede? Yok? İşte onların eleştirici gerçekçiliğide anca bu kadar. Deri tamam güzel fakat ben metal kasa istiyordum bu anlamda ne kadar güçlü olursa olsun ele verdiği his foss..

Üst Alt