DiaBLoS
Admin
Saka gibi söylediğin =))))))) hatta ilk defa duydum. Hatta g4 un kasa kalitesiden 2 kat daha kaliteli. Üstüne kalibimida basarim. Sirf inat uğruna fanlik ugruna msjlar atmayin bence =)
Eline alıp görmediğin veya test etmediğin bir telefona karşı böyle diyorsan zaten kalıp felan basmana gerek yok bir şey bilmiyorsundur.
Herşeyi elinize almaniza gerek yok anlamak için...fu ll alüminyum veya Çelik kasalı bir telefonun fu ll plastik bir telefondan dayanıklı veya saglam olacağını kestirmek için akıl yeterli..
Yanlış bilgi bazı durumlarda plastik (Leğen plastiği değil tabiki) metallere göre daha dayanımlı olabiliyor kaldıki çelik kasa diye birşeyde yok alüminyum alışımlar demek daha mantıklı olacaktır. Plastikler hakkında konuşmak için biraz bilgi sahibi olmak gerekir en azından günümüzde Bu sektörde sıkca kullanılan polikarbonat malzemeleri biraz daha araştırmanız gereklidir diye düşünüyorum. Kaldıki LG firmasına münhasır bir olay değil bu malzeme tüm üretici firmalar tarafından bolca kullanılıyor.
Plastik ne kadar kaliteli olsa bile kaliteli metal alasimdan yine dayanikli olmayacaktır. Hadi bunlari geçtim insan düşüncesinde plastik plastik metal metaldir. Yani siz ne kadar dayanıklı desenizde insanlar yine metale yonelecektir. Metalin verdigi premium hissi plastik telefonlar veremeyecektir malesef. Bakiniz iphone modellerine. Htc modellerine. Samsungun plastik yapmasını elestirenler bugun gelmiş lg yi savunuyor. Samimi bulmuyorum
Oyle tabiki ama bir kac batarya alip hem maliyeti artiriyorsunuz hemde cebinizde birseyler taşıyorsunuz yine. Artik bu telefon ureticilerinin bunu önlemesi gerek ki ben suanda iki gun sarji giden bir telefon kullandığım icin mutluyum. Öneririm.
Ben kabloda tasimiyorum bataryada =) hem cebinizde taşıdığınız batarya boyutlarinda powerbanklar var artik. Çok sorun olmasa gerek.Cebimde sarkan kablo ve kalın bir kütledense 1-2 cm kalınlığında batarya taşımayı tercih ederim.
Herşeyi elinize almaniza gerek yok anlamak için...fu ll alüminyum veya Çelik kasalı bir telefonun fu ll plastik bir telefondan dayanıklı veya saglam olacağını kestirmek için akıl yeterli..
Metal , plastikten daha serttir dolayısıyle esnemesi daha azdır. Darbeyi maksimum düzeyde iletir. Bu tip konularda bilimsel konuşacaksan al sana cevabı. He premium hissini felan karıştırma az önce sağlamlıktan bahsediyordun konuyu değiştirmenin anlamı yok. Metal(aliminyum) veya cam veya plastik farketmez isteyen sevdiğini beğendiğini alır ancak bu senin kullandığın cihazın diğer tüm cihazlardan sağlam olduğu anlamına gelmez. Aksine adamlar G4 ün daha sağlam olduğunu söylediler mesela ön yüzeyin tamamen düz olmaması ekranın kırılmasını önlemesi gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?