ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Sonunda bana hitap eden bir telefon. Hem bataryası değiştirilebilir. Hem eski amirallerle arasında fark var. Hemde ekranı mükemmel. Deri mi plastik mi elime alınca ancak karar verebilirim.
Ben telefonda donanımdan önce ekrana bakarım. Baktığım yer güzel olmadigi sürece içi beni ilgilendirmez.Sen ve LG
Ben telefonda donanımdan önce ekrana bakarım. Baktığım yer güzel olmadigi sürece içi beni ilgilendirmez.
Kamerasını test etmek istiyorum umarım hemen gelir
Öte yandan pek fark yok, deri arka kapağıda merak ettim
Tamamen alıntı yapmışsınız, resim yok + yazılarda linkler varBenim konuma ; alıntı yapılarak yayınlamak yasaktır demişsiniz, acaba yukarıda ki konu alıtı değil mi ? Yoksa hepsi kendi kaleminizden mi çıkmış... @ANIL
Ekran ve kamera çok konuşulurLG nin negatif yanı;
1- Kamera
2-Kasa kalitesi idi + g3 te işlemciden dolayı ısınmalar vardı.
G4 te bunları çözmüşler üstüne çok kaliteli ekranı yenilemişler bence baya farklı G3 ten
Deri arkapağı ben de merak ediyorum özellikle ne kadar dayanıklı diye.Derinin darbe emici özelligi var ama ne derece koruyucu acaba crash testleri çıkar yakında.
Son paragrafta şahsi fikrimi eklemiştim. Ayrıyeten Resim eklemeye kalmadan kilitlendi zaten konu.Tamamen alıntı yapmışsınız, resim yok + yazılarda linkler var
Ekran ve kamera çok konuşulur
Ben kamerasını çok merak ettim açıkçası
Ekranı çabuk kırılıyordu drop testler çıksın bakalım ne kadar dayanıklı yaptılarNew York'dan canlı yayın vardı izledim özellikle telefonun sağlamlığına değindiler bunu yaparken sürekli iphone 6 ve s6 grafikleri gösterdiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?