Muhammet DEDE
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende s6 var ve kamera çalışırken ekrana sert vurduğunda bahsettiğiniz ses var ama görüntü kalitesi iyi bozma yok servis e gitmiştim adam sesin odaklama mekaniz masından geldiğini söyledi normal olduğunu söyledi.konuyu hortlatmak gibi olmasinda epeydir girmiyordum cevapsız bıraktığımi farkettim konuyu neticeye gelirsek cihazı lg magazasina götürdüm lg tr garantili olduğu için arkadaşlar gayet güzel ilgilendiler cihazimi teslim ettikten 10 gün sonra yeni cihazim geldi sorunsuz
Vurma o zaman dostumBende s6 var ve kamera çalışırken ekrana sert vurduğunda bahsettiğiniz ses var ama görüntü kalitesi iyi bozma yok servis e gitmiştim adam sesin odaklama mekaniz masından geldiğini söyledi normal olduğunu söyledi.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Verdim ama normal dedi bozulursa veririm ekrana sert vurmadığımız zaman ses yok titreme yokVurma o zaman dostumşaka bir yana ekrana vurdugun için değil telefon sarsıldığı için tekrar af yapıyor cihaz ve afdan gelen bir ses olduğu bariz garantiye vermeni öneririm ileride başına bela olabilir
Ya dostum su an yanimda bizzat arkadasimda var s6 senin videon üzerine denedik böyle birşey yok kendisi teknosada servis elemani kesinlikle sorunlu o cihaz diyorVerdim ama normal dedi bozulursa veririm ekrana sert vurmadığımız zaman ses yok titreme yok
Google de arat çok varYa dostum su an yanimda bizzat arkadasimda var s6 senin videon üzerine denedik böyle birşey yok kendisi teknosada servis elemani kesinlikle sorunlu o cihaz diyor
oda senin hatan dostum ilk başlar farkemedinmi.?Cihaz değişimi ilk 1 ay içinde oluyor benimki 1 ay geçti.
Yoktu ki video çekiyordum canlı yayın yapıyordum telefon batarya işlemci baya ısınmistioda senin hatan dostum ilk başlar farkemedinmi.?
Vurma o zaman dostumşaka bir yana ekrana vurdugun için değil telefon sarsıldığı için tekrar af yapıyor cihaz ve afdan gelen bir ses olduğu bariz garantiye vermeni öneririm ileride başına bela olabilir
Garantiye gönder derim ve şikayet var'a yazmalisin. Ben g4 den önceki cihazim olan z2 yi düşürdüm ekran kirildi servise gönderdim 800 tl istediler cok güzel sikayetler yazdim parami iade ettilerYoktu ki video çekiyordum canlı yayın yapıyordum telefon batarya işlemci baya ısınmisti
Sonra kameradan video çekerken kameradan ses gelmeyi başladı o günden beri var
Sende bozulma var bende sadece titreme ve içinden gelen ses görüntüde odaklama da sıkıntı yokMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbenim arızanın videosu da bu bu arada
Ne diyecekler servisimiz e gelin inceleyelim diyecekler birşey yok diyip tekrar başa dönecez ama düşünecemGarantiye gönder derim ve şikayet var'a yazmalisin. Ben g4 den önceki cihazim olan z2 yi düşürdüm ekran kirildi servise gönderdim 800 tl istediler cok güzel sikayetler yazdim parami iade ettilerhatta bununla ilgili bir konu acsammiki aşamalar ve resimleriyle belgeleriyle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?