Tavsiye Lg g4 guncelleme kontrolu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Lg g4 guncelleme kontrolu sorunu
G4 guncellemeleri kontrol ederken boyle kaliyor arkadaslar bazen bekletip sunucuya baglanamadi diyo bazende hep boyle kaliyor sebebi ne sorunu yasayan varmi?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
cihaz klon IMEI ise yapabilir veya menüdeki güncelleme merkezi üzerinden uygulama güncellemelerini kontrol et uygulama güncellemeleri gelirse servera bağlanıyordur... farklı bir sıkıntı vardır

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
cihaz klon IMEI ise yapabilir veya menüdeki güncelleme merkezi üzerinden uygulama güncellemelerini kontrol et uygulama güncellemeleri gelirse servera bağlanıyordur... farklı bir sıkıntı vardır
Cihazim orjinal alali 1 ay olmadi nerdeyse... Uygulamalara girdigimde hepsi cikiyor ama guncelleme sunucusuna baglanmiyor, sunucularla alakali bir problem mi anlamadim vallahi...

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
hocam farklı wifi ağı veya mobil ağdan denermisiniz ? yine aynı şeyi yaparsa format sorunu çözebilir o da olmazsa servise gösterin derim

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
hocam farklı wifi ağı veya mobil ağdan denermisiniz ? yine aynı şeyi yaparsa format sorunu çözebilir o da olmazsa servise gösterin derim
Hocam bir kac gun once denedigimde yeni bi guncelleme vardi mesela sikintisiz yapti guncellemeyi, ama bir gundur boyle yapiyor sebebini bilmiyorum... Wifi agindan olabilir dns degistirip denicem birazdan oda olmazsa sifirlayip tekrar denicem...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Google Play den setDNS uygulamasını deneyin hocam

Edit ; aldığınız o güncelleme den kaynaklı büyük ihtimal format büyük ihtimalle cozmeyecektir sorunu

LG-D802 ile uygulamasından gönderildi.

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Google Play den setDNS uygulamasını deneyin hocam

Edit ; aldığınız o güncelleme den kaynaklı büyük ihtimal format büyük ihtimalle cozmeyecektir sorunu

LG-D802 ile uygulamasından gönderildi.
Hocam cihazi ilk aldigimda hatta 6.0 guncellemesini falan yapmistim kafayi yicem simdi deniyorum uygulamayi, google dns mi kullanayim?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Hocam cihazi ilk aldigimda hatta 6.0 guncellemesini falan yapmistim kafayi yicem simdi deniyorum uygulamayi, google dns mi kullanayim?

en sağlam DNS o hocam ama bence sorun DNS kaynaklı değil... güncellemelerde bu tarz sorunlar sık yaşanıyor basit işlemler ile çözemezseniz hiç uğraşmayıp servise verin derim

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
en sağlam DNS o hocam ama bence sorun DNS kaynaklı değil... güncellemelerde bu tarz sorunlar sık yaşanıyor basit işlemler ile çözemezseniz hiç uğraşmayıp servise verin derim
Tamamdir ustam sorunu cozdum benim baglantiyla alakaliymis, telefona hotspot vpn kurdum denedim sknti olmadi... Yardimci olmaya calistigin icin sagol : )

• Beğen
Tepkiler: reflex
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
rica ederim hocam demekki sorun cihazın bağlanmaya çalıştığı server la alakalıymış ;)

• Beğen
Tepkiler: berkmeric18
reflex

reflex

Üye
G4 guncellemeleri kontrol ederken boyle kaliyor arkadaslar bazen bekletip sunucuya baglanamadi diyo bazende hep boyle kaliyor sebebi ne sorunu yasayan varmi?
Sorun bariz yazılımsal format atın olmazsa yazılımı yeniden pc den kurun bu servis kaç günde gönderir bilemeyiz elimixdeki seçenekleri değerlendirmeliyiz.

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Sorun bariz yazılımsal format atın olmazsa yazılımı yeniden pc den kurun bu servis kaç günde gönderir bilemeyiz elimixdeki seçenekleri değerlendirmeliyiz.
Hallettim ustam suan bi sorun yok