Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG G4 Açılmama Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
ezioTD
Üye
Konu Sahibi
LG G4 Açılmama Sorunu
Arkdaşlar LG G4 model telefonum kapandı ve bir daha açılmadı. Power tuşuna basılı tuttuğumda çok kısa titreşim oluyor. PC'ye bağladığımda ise Aygıt Yöneticisinde Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 olarak görünüyor. Ne yapabilirim bununla ilgili?
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
LG G4 Tuşları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:
Öncelikle telefonumuz açıksa kapatalım,
Telefonumuzun pilimini çıkartalım ve 10 saniye sonra geri takalım,
Kapalı konumda iken telefonunuzun arka tarafında bulunan Sesi Azalt tuşuna basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basınız.
Telefon açılınca , LG logosu gözüktüğünde Açma (Power) tuşundan parmağınızı çekin.
Parmağınızı çektikten hemen sonra tekrar Açma (Power) tuşuna basmaya devam edin.
LG FACTORY HARD RESET başlığı altında Erase all user data & restore default settings yazısı çıktığında Sesi Azalt tuşuyla Yes üzerine gelip, Açma (Power) tuşuna basınız.
Tekrar sorgu çıktığında Sesi Azalt tuşuyla Yes üzerine gelip, Açma (Power) tuşuna basınız.
LG Fabrika ayarları sıfırlanacağı için açılış süresi biraz uzayacaktır, telefon açılana kadar bekliyelim.
Ve mutlu son LG G4 format atma işleminiz bitmiştir
Öncelikle cevap için teşekkürler. Cihazı 3 gün önce garantiye verdim. Factory reset denedim ama donup yeniden başlıyordu. Ayrıca lg up ile Stock rom yükledim sonuç aynı. Galiba g4un kronik sorunu başımıza geldi.