foreverthe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam bunları bende biliyorum yinede sağ olun.Uzun ömürlü istiyorsan 5s al. Sorunsuzunu bulabilirsen Z2 al. Batarya sorun olmazsa G3 al.
Hocam vallaha ya. Android'te sıkıntı olmasa gözüm kapalı Z2 alıcak bakıyorum kamera karşılaştırmasına 5S hepsini eziyor nasıl iş bu ya ? Z2 kamerası çok sarımtrak.Sende benim gibi aynı model 3 telefon arasında kalmışsın hazır sende konuyu açtığına göre bende sorayım arkadaşlara burdan ve birbirimizede yardımcı olalımbende nokia e6 kullanıyorum ve artık bıktırdı telefon bende günümün çoğunluğunu whatsapta geçirim benim için hız önemli stabilite önemli kamerası güzel olsun rahat kullanılan bir telefon olsun istiyorum ve beni en az 2 yıl götürsün istiyorum 5s güncelleme desteği stabilite hız olarak beni cezbediyo androide güvenemiyorum sonradan kasma yapıyo diye g3 ve z2 tasarım olarak çok hoşuma giden iki telefon 5s inde tasarımını seviyorum ne yapıcağıma bende karar veremedim
Megapikseller farketmez önemli olan lens...Hocam vallaha ya. Android'te sıkıntı olmasa gözüm kapalı Z2 alıcak bakıyorum kamera karşılaştırmasına 5S hepsini eziyor nasıl iş bu ya ? Z2 kamerası çok sarımtrak.
arkadaşımda z2 var güzel telefon tasarımı falan kamerasıda güzel yani 5s inde kamerası güzel onu kullanan arkadaşımda var onunda hakkını yiyemeyizHocam vallaha ya. Android'te sıkıntı olmasa gözüm kapalı Z2 alıcak bakıyorum kamera karşılaştırmasına 5S hepsini eziyor nasıl iş bu ya ? Z2 kamerası çok sarımtrak.
Biliyorum hocam da Sony lens konusunda iyi bir firma ki 5S'in lensi bile Sony üretimi bildiğim ?Megapikseller farketmez önemli olan lens...
Aynen benimde aklım 5S'te. S3 çok çektirdi yazılımsal olarak sorunum yok custom romlarla hallettim şuan gayet iyi ama fiziksel olarak çok çektirdi yanları filan döküldü zart zurt. 5S alıcam bende heralde, her türlü stabil bir sistem.arkadaşımda z2 var güzel telefon tasarımı falan kamerasıda güzel yani 5s inde kamerası güzel onu kullanan arkadaşımda var onunda hakkını yiyemeyizbenim tercihim 5s olcak sanırım ben stabil telefon istiyorum bu e6 çok çektirdi bana
Bekleyecek takatim kalmadı desem yeri 2 buçuk senedir bu telefonu kullanıyorum artık değiştirmek istiyorum iphone 6nın Türkiyeye gelmesine daha var bide ben faturaya ek alıcam telefonu nakit verebilme ihtimalim yokArkadaşlar siz stabillik istiyorsunuz yani ya iOS ya WP ben iki sistemde şuan kullanıyorum Lumia 920 ve iPhone 5S çok akıcı sistemler. Ben yerinizde olsaydım iPhone 6'yı alırdım. Çünkü 5S in ekranı çok küçük. Biraz bekleyin 6 alın içiniz rahat etsin. Ben iPhone 6 öneriyorum eğer beklemez iseniz 5S.
Az biraz dişi sıkmak lazım iPhone 6 nın tanıtımı canlı izle zaten biraz daha beklemeye karar verirsinBekleyecek takatim kalmadı desem yeri 2 buçuk senedir bu telefonu kullanıyorum artık değiştirmek istiyorum iphone 6nın Türkiyeye gelmesine daha var bide ben faturaya ek alıcam telefonu nakit verebilme ihtimalim yok
Hangisin tasarımı hoşuna gittiyse onu al çünkü son nesil işlemcilerin hepsi çok güçlüler. Vede batarya sürelerini araştır artık telefon kriterleri donanımdan ibaret değilBen o zamana kadar bekleyecek durumda değilim. Yarın kesinlikle alıcam.
Aynen batarya çok önemliHangisin tasarımı hoşuna gittiyse onu al çünkü son nesil işlemcilerin hepsi çok güçlüler. Vede batarya sürelerini araştır artık telefon kriterleri donanımdan ibaret değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?