derya1978
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kabloyu değiş. Ben Samsung Fast charge 10200mah Power Bank aldım %0 dan 1saat 50 dk da dolduruyor. Birde aida64 ü indir şarj hızına bak. 1300mah falan olmalı orjinal alet ile, diğerleri 750 800mah arası
Kabloyu değiş. Ben Samsung Fast charge 10200mah Power Bank aldım %0 dan 1saat 50 dk da dolduruyor. Birde aida64 ü indir şarj hızına bak. 1300mah falan olmalı orjinal alet ile, diğerleri 750 800mah arası
Telefonda güç tüketiyor bir taraftan, bu hızda şarj olursa 4 saati bulması normal.
% oranına aldanmamak gerek, size bataryanın doluluğu hakkında genel bir fikir verir sadece.
Cihaz üreticisi, orjinal şarj cihazını bu şekilde ürettiyse bir bildiği vardır.3000 mah kapasite olan pilin şarj hızı kaç mah olması gerekir
Cihaz üreticisi, orjinal şarj cihazını bu şekilde ürettiyse bir bildiği vardır.
Normalde adaptörler, bataryanın mah değerinin %50si civarında olur yani 1500 mah...
Yavaş şarj batarya ömrü açısından daha iyidir. Cihaz hızlı şarjı destekliyorsa kullanabilirsiniz sizin tercihiniz.
Technopat ve shitdeletede de sormuşsunuz aynı soruyu
Bir yerde okumuştum bazı telefonlar bilgisayara takınca pc moduna geçiyormuş, bu sebeplede yavaş şarj oluyormuş böyle yazılımsal bir sorun hızlı dolmasına engel olabilir.En iyisi teknik servisten destek alın, durumunuzu anlatın 5 saat nedir öyle ?5 saat şarj dolarsa işimiz sakat
Benzer sorunu yaşayan birisi, fabrika ayarlarına dönüpte çözmüş.orjinal sarj aleti ile normal prize takıyorum 1 saat 5 dk da ( yani 65 dakikada ) % 40 dan % 53 geldi
aynı sarj aleti başka odada ki akım korumalı fişe takıyorum 15 dk içinde % 53 den % 71 kadar doluyor
Bir yerde okumuştum bazı telefonlar bilgisayara takınca pc moduna geçiyormuş, bu sebeplede yavaş şarj oluyormuş böyle yazılımsal bir sorun hızlı dolmasına engel olabilir.En iyisi teknik servisten destek alın, durumunuzu anlatın 5 saat nedir öyle ?
Benzer sorunu yaşayan birisi, fabrika ayarlarına dönüpte çözmüş.
Ayrıca bunun prizle alakası yok 220 volt evin her yerindeki prizde 220 volttur.
Servise bir anlatın durumunuzu illakin bundan daha önce şikayetçi olan kişiler vardır...kaç kere fabrika ayarlarına getirdim olmuyor olmadı
30dk da %30 doldurması o şarj aletiyle çok iyi. Sen şarjını %5 e getir kapalı halde 8 saat şarja tak ama hiç açmadan oynamadan. Bataryası kalibre olsun.sadece usb kablosunu değiştirdim şarja bağladım
şarj saat 13:30 da % 30 du saat 14:00 da % 60 yarım saatte 30 dk % 30 şarj doldu
30dk da %30 doldurması o şarj aletiyle çok iyi. Sen şarjını %5 e getir kapalı halde 8 saat şarja tak ama hiç açmadan oynamadan. Bataryası kalibre olsun.
Kablonun bile yavaş\hızlı güç aktaranı var ama buna teknoloji denmez. Beslemedeki pinler farklıdır muhtemelen...s.a arkadaşlar yeni micro uçlu usb sarj ve data kablosu aldım gene 800 /1000 mah arasında dolum yapıyor
evdeki samsung orjinal usb data kablosunu kullanıyorum 1200 1600 mah aradında dolum yapıyor
Kablonun bile yavaş\hızlı güç aktaranı var ama buna teknoloji denmez. Beslemedeki pinler farklıdır muhtemelen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?