Telefon Tavsiyesi Lg G3 vs sony z3 vs nokia lumia 930 hangisini almaliyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Bu üç modelin fiyatlari ayni olsaydi hangisi alinirdi ?

• Kullanılan toplam oy
    23

imran2580

Üye
    Konu Sahibi
Lg G3 vs sony z3 vs nokia lumia 930 hangisini almaliyim ?
Selam arkadaslar, Lg G3, sony z3, nokia lumia 930 diyelimki bu üç modelin fiyatlari ayni. Bu durumda hangisini seçmeliyim ? Kamera güzel resimler çeksin, kasmasin, ekrani hos ve parlak olsu, oyun çok fazla oynamam arada bir, batarya beni 1- 1.5 gün götürsün normal kullanmada ve dayanikli, kaliteli olsun. Beni aydinlatabilirmisiniz arkadaslar ?

1- Benim yerimde olsaniz hangi modeli alirdiniz ? Neden ?
2. Seçtiginiz modelin harici neden öbür telefonlari almazdiniz ?

Simdiden tesekkür ederim, saygilar .

Bülent872

Bülent872

Üye
Şarj hız ve kamera konusunda Xperia her türlü alır, nokia yi baştan silmelisin LG nin şarjı nasıl gider bilmiyorum ki tekrar sony ye gelelim ben Z2 derim

Emre

Üye
Sony Z3 tabiki.

0MG90

0MG90

Üye
2-3 gündür 1320 kullanıyorum açıkçası Z2'nin yüzüne bakasım gelmiyor baya bi hoşuma gitti WP :D Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi hatta
Bence seçimini Z3 ve 930 arasında yap. Z3'te iyi cihaz şarj ve kamera açısından. Tasarımı da iyi.

imran2580

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadaslar açikcasi benim favorim nokia 930'du ama internette okudugum bagzi seyler rahatsiz etti beni, telefonun asiri isinmasi, sd kart slotu ve kulaklik olmamasi gibi seyler bu yüzden biraz daha fikirlerinizi alirsam z3'e dogru yönelecegimi düsünüyorum. Pisman olmak istemem bu üç telefonud'a elime aldim üçüde gerçekten çok güzel, aceleyle alip pisman olmak istemiyorum :)

Emre

Üye
Sagolun arkadaslar açikcasi benim favorim nokia 930'du ama internette okudugum bagzi seyler rahatsiz etti beni, telefonun asiri isinmasi, sd kart slotu ve kulaklik olmamasi gibi seyler bu yüzden biraz daha fikirlerinizi alirsam z3'e dogru yönelecegimi düsünüyorum. Pisman olmak istemem bu üç telefonud'a elime aldim üçüde gerçekten çok güzel, aceleyle alip pisman olmak istemiyorum :)
1520 baktın mı?

byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 bence

imran2580

Üye
    Konu Sahibi
1520 baktın mı?
Aslinda ilk önce bu modele bakmistim (arkadasimda var ve çok manyak foto çekiyor) ahahaha ama telefoncuda 1520 yok sadece 930 wp daha önce hiç kullanmadim ama okadar rahatsiz edici degil stor'da bütün kullandigim uygulamalar var tek sorun clash of clans oyununun olmamasi :) .. Yurtdisindayim ve abone paketimle bu yazdigim üç telefon ayni fiyatta. Cidden çok kararsizim.. Su an kullandigim sony xperia sp (2 yil kullandim) bu yüzden z3'te biraz çekici geliyor aliskanliklar, android sistem anladiniz siz beni ;)

Emre

Üye
Aslinda ilk önce bu modele bakmistim (arkadasimda var ve çok manyak foto çekiyor) ahahaha ama telefoncuda 1520 yok sadece 930 wp daha önce hiç kullanmadim ama okadar rahatsiz edici degil stor'da bütün kullandigim uygulamalar var tek sorun clash of clans oyununun olmamasi :) .. Yurtdisindayim ve abone paketimle bu yazdigim üç telefon ayni fiyatta. Cidden çok kararsizim.. Su an kullandigim sony xperia sp (2 yil kullandim) bu yüzden z3'te biraz çekici geliyor aliskanliklar, android sistem anladiniz siz beni ;)
OnePlus al :ehe

imran2580

Üye
    Konu Sahibi
O ne hiç duymadim :ehe:ehe kafami karistirdin simdi ahhaha(malesef yok bu model):gun1: ya simdi s6, htc one falan bu telefonlari alabilirim ama fiyatlari çok pahali.. Onun için ortalama ayni donanima sahip üç uygun modeli seçtim ve bunlar arasindan bir seçim yapmak istiyorum :)

Emre

Üye
O ne hiç duymadim :ehe:ehe kafami karistirdin simdi ahhaha(malesef yok bu model):gun1: ya simdi s6, htc one falan bu telefonlari alabilirim ama fiyatlari çok pahali.. Onun için ortalama ayni donanima sahip üç uygun modeli seçtim ve bunlar arasindan bir seçim yapmak istiyorum :)
z3 al ozaman

The Pancar

The Pancar

Üye
Z3

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Z3

Death Punch

Death Punch

Üye
Şuan Z3 kullanıyorum hiçbir sorunu yok memnunum tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Bi windows Phone kullanıcısı olarak senin gibi duşunup sırf hafıza kartı desteği için z3 e yonelebilirdim. Ama sonra tasarımın daha önemli olduğunu düşünüp 930 alırdım :) visual Studio 2015 ile uygulama sıkıntısı çözülüyor duymuşsunuzdur belki. Ayrıca eylül ekim gibi de w10 güncellemesi geldi mi tadından yenmez :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sormana gerek yok tabikide Z3 :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende bir wp(1520)kullanıcısı olarak 930 derim,diğer iki cihazda gerçekten güzel cihazlar ama ben wp yi tercih ederim :)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl

imran2580

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ederim. Bildigimiz gibi WP çok güzel kasmayan bir sistem, arastirmalarima, duyduklarima göre çok hos, lâkin fikrimce daha gelismemis bir sistem, market açisindan, bir çok androide olan özelliklerin olmamasi, mesela androide ücretli uygulamalari bir çok yöntemle bedava'ya indirme var.. nokia 930 da sd slotu olmamasi korkutuyor beni simdi elimde bulunan 32 gb bile yetmezken bunu yükseltememek çok kötü benim için, (çok resim ve video çekerim full hd, yada 4k çekim yaptigimi düsünürsek 32 gbtin az oldugunu anlariz) okadar para verdigimiz bir telefonun kutusunun içinden kulaklik çikmadigi gibi seyler duydum bu durumu kiniyorum (evde 10 tane kulaklik var ama mesele bu degil, anladiniz siz beni ;) ) .
Amacim Nokia'yi kötülemek degil, gerçekleri söylemek gerekirse biraz daha gelismesini beklememiz daha iyi olur iste ozaman ne android ne ios kalir herkes Wp 'na yönelir.
Sony z3 bakarsak, çok olumlu seyler duydum, bilinir bir eksigi yok ve sizlerin yorumlariniz ve oylarinizla'da bunu gördüm. Ve bende yillar sonra çok memnun kaldigim sony sp kullanicisi olarak Sony xperia z3' ü almaya karar verdim :) herkese tesekkür ederim, saygilar.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet ve JosephLion
0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun şimdiden

Print Screen

Print Screen

Üye
Z3 tabi ama sorunlu cihazın denk gelme olasılığı var bilmiyorum tamamen sorunlarından arınan bir seri yaptılar mı ama arkadaşıma sorunlusu denk gelmişti bu yüzden güvenilir bir yerden almanı tavsiye ederim ki sonra çok uğraşmayasın hepsiburada olabilir mesela