Telefon Tavsiyesi Lg g3 vs Sony Xperia Z2

Sponsorlu Bağlantılar

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
G3 de 3000 mah değilmi pil

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
one m8 al.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Mesajlara bakmadim z2 yi görünce m8 e de yeter diye düşündüm. Öyleyse z2 de alamazsın

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aldigin yerede bagli tabi.

Luck Star

Luck Star

Üye
g2 kullanıcısı olarak g3 tavsie etmem neden dersen kasa kalitesi öncelikle g2 gibi tok durmuyor ele alınca + 2k ekran fazla şarj harcıyor vs. z2 iyi bir tercih olur .

• Beğen
Tepkiler: bulentercan

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
g2 kullanıcısı olarak g3 tavsie etmem neden dersen kasa kalitesi öncelikle g2 gibi tok durmuyor ele alınca + 2k ekran fazla şarj harcıyor vs. z2 iyi bir tercih olur .
Evet çoğu kişi 2k ekranı gereksiz buluyorHemen herkez z2 tavsiye etti e android lollipop alıyo o zaman z2 vs g3 savaşının galibi z2

enes-1907

enes-1907

Üye
LG G3 32gb Tavsiye Ederim Arkadaşımda Var z2 çok Isınıyor tavsiye etmem (sony z2 ısındığı için z3 soğutma bakırları koydu dip not )
telefon gayet normal ısınıyor telefonu aldıktan sonra 3. güncellemeyi aldı ısınma sorunu kalmadı.Artık diğer telefonlar ne kadar ısınıyorsa z2 de o kadar ısınıyor.
sitesine güvenen arkadaşların sözüne inanmak :D LG G3 al bence 4k video çekiyor demişler lg g3 4k ekran onu napcaz :D
lg g3 4k mı ekrann sen araştır öle gel 2 k ekran olmasın o :)
Sony tam bir yazilim fakiri esimde arc s vardi gecen z2 inceledim ustune hicbisey koymamislar g3 yazilim konusuda mukemmel ekran kesinlikle g3 daha iyi 2k sikintili falan diyorlar alakasi yok batarya cikiyor kart takiliyor her yonden eziyor yani z2 sadece kasa kalitesi var gerisi tirt
tüm telefonları alalım görsel olarak yazılımda ne kadar değişiklik oluyor..Stamina modu koydular z2 ye bak bakalım z2 kadar pili uzun giden başka telefon varmı :)
G3 önerdiğim söylenemez ama objektif olmakta fayda var. Bir kere G3'ün pili 2610 mAh değil, 3000 mAh. Kamerada G3 önde (Megapiksel sizi yanıltmasın). Pilde Z2 önde. İşlemcide Z2 önde. Ekranda G3 önde. Bütçe varsa Z3 veya Note 4 gibi modeller düşünebilirsiniz.
kamerada nasıl g3 önde diyebiliyorsunuz anlamıyorum her seferinde buraya foto karşılaştırması koymaktan bıktım neyse koymacagım foto bu sefer sen ne diyorsan öle olsun :)ayrıca işlemcide z2 önce nasıl oluyor iyice karıştırdın olayı sanırım ..z2nnin işlemci 2,3 mhz frekansında g3 ün 2,5 snce hangisi iyi g3 deilmi.
Yanlışlarını düzelteym
g3 işlemcide 0,2 hz önde
kamera da sony önde
su geçirmezlik sonyde
g3 te 2k ekran var ekranda önce
çift hoparlör sony 'de
en iyi pil performansı sonyde
sayammı daha :)i
İnternete bi' bak istersen.
internette sucrofe nin sony düşmanlığı hakkında bilgi mi veriyor :)))
senin sony düşmanlıgın mesut özilin türkiye milli takımında oynamaması gibi bişi herhalde.
Zamanında sony işbaşvurusu yapmışında çelimsiz diyip işe almamışlar sende sony her yerde kötülüyorsun :))))

Sucrofe

Sucrofe

Üye
İşlemcide Z2 önce çünkü G3'ün 2K ekranı varken Z2'nin Full HD ekranı var. 0.2 GHZ 2K ekranı örtmez herhalde. Kamerada G3 önce diye biliyorum araştırmalarının sonucunda. Z2 öndedir belki, yanılmış olabilirim. Sony'e düşmanlığım yok. Z2'nin birtakım sorunları yüzünden kin beslemiş olabilirim ama yeni serilerde düzeltilmiş. Z3'te de sorunların tamamen kalktığını düşünüyorum.

enes-1907

enes-1907

Üye
İşlemcide Z2 önce çünkü G3'ün 2K ekranı varken Z2'nin fu ll HD ekranı var. 0.2 GHZ 2K ekranı örtmez herhalde. Kamerada G3 önce diye biliyorum araştırmalarının sonucunda. Z2 öndedir belki, yanılmış olabilirim. Sony'e düşmanlığım yok. Z2'nin birtakım sorunları yüzünden kin beslemiş olabilirim ama yeni serilerde düzeltilmiş. Z3'te de sorunların tamamen kalktığını düşünüyorum.
öncelikle kardeşim bu dobra dobra konuşmalarından dolayı seni tebrik ediyorum helal olsun sana...
g3 de 2 k ekran var ama z2deki gibi oyunları full oynatıyormuş yani işlemciye etkisi yok 2 k ekran var ama oyunlar full hd çalısıyor.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Su ve toza dayanıklılık önemliyse tartışmasız Z2. Onun dışında birbirini aratan telefonlar değil kesinlikle. 2k ekran madah bişey olmadığı gibi kameranın da 20 mp olması madah bişey değil. İki modelin de özellikleri çok yakın burda kullanıcının tasarım zevki devreye girmeli. Ben olsam Z2 alırdım ki büyük ihtimalle ben de Z2 alıcam inş güncelleme desteği, malzeme kalitesi, su/toza dayanıklılık, Sony'nin verdiği kalite ve güven Xperia Z2 alacak olmamda büyük etken.

• Beğen
Tepkiler: enes-1907 ve @@DiAbLo@@
FK5896

FK5896

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

iki telefonun karşılaştırıldığı bir video. fikir edinmenizde yardımcı olacaktır.

G3 daha hızlı ama bu Z2'nin çok kötü olduğu anlamına mı geliyor ? hayır. peki her iki telefonda 3-4 yıl idare edebilir mi? mesela 3 yıl sonra çıkan bir oyunu kaldırabilir mi? şuan G3'ün yeni çıkmasına rağmen 3 GB rami var. bu da demek oluyor ki uzun bir süre android telefonlar 3 GB'tan fazla ram'e ihtiyaç duymuyorlar. peki sizin fikirleriniz ne?

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam bugun elime g3 gecti 3 gb ram li olani baktim ram kullanima 1.9 gb ti sasirdim valla 2 gb ram li olan surume acidim

0MG90

0MG90

Üye
G3 ileride kasacak. 2k S801'e yetmiyormuş.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
öncelikle kardeşim bu dobra dobra konuşmalarından dolayı seni tebrik ediyorum helal olsun sana...
g3 de 2 k ekran var ama z2deki gibi oyunları fu ll oynatıyormuş yani işlemciye etkisi yok 2 k ekran var ama oyunlar fu ll hd çalısıyor.
:ah Tamam öyle olsun hadi. :ah

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam bugun elime g3 gecti 3 gb ram li olani baktim ram kullanima 1.9 gb ti sasirdim valla 2 gb ram li olan surume acidim

2 gb ram olunca da1.9 kullanacak degil heralde.
Dedigin gibi olmuyo o isler.
Sony nin arayuzunu ve dis tasarimlarini hic begenmiyorum G3 de saglamlik hissiyati vermiyo insana ama arayuz ve hizi cok cok iyi.
Bu zamanda hiz konusunda birbirinden geri kalacak cihaz pek kalmadi o yuzden akilli telefon alirken ilk olarak bataryaya bakarim ben.Hangisinin bataryasi iyidir bilmiyorum kullanmadan ama batarya konusunda G2 gibi bi cihaz tanimiyorum.2K ekranlar cogalmaya basladi o yuzden artik batarya iyice sikinti.Iphone 5s sahipleri gibi girdigimiz her mekanda ilk priz yerini sorariz artik

byAndroid

byAndroid

Üye
2 gb ram olunca da1.9 kullanacak degil heralde.
Dedigin gibi olmuyo o isler.
Sony nin arayuzunu ve dis tasarimlarini hic begenmiyorum G3 de saglamlik hissiyati vermiyo insana ama arayuz ve hizi cok cok iyi.
Bu zamanda hiz konusunda birbirinden geri kalacak cihaz pek kalmadi o yuzden akilli telefon alirken ilk olarak bataryaya bakarim ben.Hangisinin bataryasi iyidir bilmiyorum kullanmadan ama batarya konusunda G2 gibi bi cihaz tanimiyorum.2K ekranlar cogalmaya basladi o yuzden artik batarya iyice sikinti.Iphone 5s sahipleri gibi girdigimiz her mekanda ilk priz yerini sorariz artik
Bende biliyorum 1.9 kullanmadigini zatenntoplam ram o kadar bile yoktur o da 1.5 kullanir farki kalmaz gun gectikce siser zaten tavsiyem nexus serisi 500 uzerine cikmaz ram

osicik

Üye
samsun kullanmış biri olarak değişiklik olsun diye s5 almadım m8dir g3 tür z2 dir çok araştırdım inceledim hep aklım z2 ye gitti aldım çokta mutluyum ama benim s4 le arasında 2 kata yakın şarj farkı var duruşu kesitleri kamerası falan çok iyi kesinlikle tavsiye ederim netten paralel ithalat aldım sürümüde 34 tü galiba şansıma rootladım rom attım (room atma hastalık oldu) hakkaten süper kamera ve 3 gb ram çok muazzam elde tutarken bişey var hissi de çok iyi sağlam izlenimi veriyor onu kullandıkça görecez tabi :))

Üst Alt