Telefon Tavsiyesi Lg g3 vs Sony Xperia Z2

Sponsorlu Bağlantılar

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
Lg g3 vs Sony Xperia Z2
Yıl başında yeni bir telefon alacağım ve yaklasık 2 sene kullanacağım için dayayanıklı ve yedek parçasının kolay değismesi lazım. Kurcamayı çok seven birisi olarak Bu telefonlardan hangisini almak mantıklı?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Tabi ki Z2 kardeşim

0MG90

0MG90

Üye
Z2

berkoto38

berkoto38

Üye
z2

man20

man20

Üye
Z2 canım.

byAndroid

byAndroid

Üye
Z2

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Z2 benimde favorimdir.

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
Z2 nin g3 ten iyi yönlerini yazabilir misinizZ2 nin g3 ten iyi yönlerini yazabilir misiniz

man20

man20

Üye
Z2 nin g3 ten iyi yönlerini yazabilir misinizZ2 nin g3 ten iyi yönlerini yazabilir misiniz
suya ve toza dayanıklı, stereo hoparlör, 20.7 MP kamera (g3 13 MP), 2.2 MP ön kamera (g3 te 2.1 MP ön kamera), Z2 MHL 3.0 destekliyor yani 4k videoları tv de izleyebiliyorsun.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
LG G3 32gb Tavsiye Ederim Arkadaşımda Var z2 çok Isınıyor tavsiye etmem (sony z2 ısındığı için z3 soğutma bakırları koydu dip not )

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
LG G3 32gb Tavsiye Ederim Arkadaşımda Var z2 çok Isınıyor tavsiye etmem (sony z2 ısındığı için z3 soğutma bakırları koydu dip not )
Yahu kardeşim ısınma her telefonda oluyor. Bu ısınma arka kapağın inceliği yüzünden belirgin oluyor yoksa işlemci aynı işlemci sistem aynı sistem çoğu telefonda. Yani kısaca ısınmasının eli terletme dışında bir zararı yok.
Gelelim konuya. Kardeşim bu linkte herşey ortada. Detaylıca anlatıyor.

Bana kalırsa sony kalitesinden şaşma derim. Ama yine de karar senin kararın.

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
Bende zaten sony düşünüyordum bi tanıdık sony o paraya değmez o parayı çöpe atmış olursun dedi e bende sony nin kalitesinden eminim fakat aklım karıştı hepinizin tavsiyesine teşekkür ederim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim aklın kalmasın gerçekten adamlar işi tüm detayına kadar iyi yapıyor. Ayrıca sağlamlık konusunda bence lg eline su bile dökemez

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ben Z3 Compact diyorum.

TurboCall

TurboCall

Üye
sitesine güvenen arkadaşların sözüne inanmak :D LG G3 al bence 4k video çekiyor demişler lg g3 4k ekran onu napcaz :D

• Beğen
Tepkiler: nsren
byAndroid

byAndroid

Üye
4.6 tam ideal bence

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Önceden 5 inc phablet sınıfındaydı, samsung bu işi bozdu 5 inc den aşağıya telefon demiyolar. Gerçekten 4.6 inc çok yeterli bir ekran bence. iPhone'da 4.7 var, az dhaa büyük olsa olmaz. Tam ideal boyutlar 4,5 ve 4,7 arası

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve byAndroid

Üst Alt