LG G3 32gb Tavsiye Ederim Arkadaşımda Var z2 çok Isınıyor tavsiye etmem (sony z2 ısındığı için z3 soğutma bakırları koydu dip not )
telefon gayet normal ısınıyor telefonu aldıktan sonra 3. güncellemeyi aldı ısınma sorunu kalmadı.Artık diğer telefonlar ne kadar ısınıyorsa z2 de o kadar ısınıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesine güvenen arkadaşların sözüne inanmak

LG G3 al bence 4k video çekiyor demişler lg g3 4k ekran onu napcaz
lg g3 4k mı ekrann sen araştır öle gel 2 k ekran olmasın o
Sony tam bir yazilim fakiri esimde arc s vardi gecen z2 inceledim ustune hicbisey koymamislar g3 yazilim konusuda mukemmel ekran kesinlikle g3 daha iyi 2k sikintili falan diyorlar alakasi yok batarya cikiyor kart takiliyor her yonden eziyor yani z2 sadece kasa kalitesi var gerisi tirt
tüm telefonları alalım görsel olarak yazılımda ne kadar değişiklik oluyor..Stamina modu koydular z2 ye bak bakalım z2 kadar pili uzun giden başka telefon varmı
G3 önerdiğim söylenemez ama objektif olmakta fayda var. Bir kere G3'ün pili 2610 mAh değil, 3000 mAh. Kamerada G3 önde (Megapiksel sizi yanıltmasın). Pilde Z2 önde. İşlemcide Z2 önde. Ekranda G3 önde. Bütçe varsa Z3 veya Note 4 gibi modeller düşünebilirsiniz.
kamerada nasıl g3 önde diyebiliyorsunuz anlamıyorum her seferinde buraya foto karşılaştırması koymaktan bıktım neyse koymacagım foto bu sefer sen ne diyorsan öle olsun

ayrıca işlemcide z2 önce nasıl oluyor iyice karıştırdın olayı sanırım ..z2nnin işlemci 2,3 mhz frekansında g3 ün 2,5 snce hangisi iyi g3 deilmi.
Yanlışlarını düzelteym
g3 işlemcide 0,2 hz önde
kamera da sony önde
su geçirmezlik sonyde
g3 te 2k ekran var ekranda önce
çift hoparlör sony 'de
en iyi pil performansı sonyde
sayammı daha

i
İnternete bi' bak istersen.
internette sucrofe nin sony düşmanlığı hakkında bilgi mi veriyor

))
senin sony düşmanlıgın mesut özilin türkiye milli takımında oynamaması gibi bişi herhalde.
Zamanında sony işbaşvurusu yapmışında çelimsiz diyip işe almamışlar sende sony her yerde kötülüyorsun

)))