Telefon Tavsiyesi Lg g3 vs Sony Xperia Z2

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
sitesine güvenen arkadaşların sözüne inanmak :D LG G3 al bence 4k video çekiyor demişler lg g3 4k ekran onu napcaz :D
Yalnız ben o siteye güvenmiyorum kardeşim. Sadece arkadaş detaylı özellik istemiş konudaki mesajları okursan görürsün. Özelliklerin yazdığı bir site paylaştım ve fikrimi söyledim. Benim fikrim olması önemli değil ama fikirlere saygı duymayacaksan maxicep de ve özellikle böyle fikir isteyenlerin konusunda ne işin var. :D

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
Z3 compact ne zaman cıkacak ???

TurboCall

TurboCall

Üye
Yalnız ben o siteye güvenmiyorum kardeşim. Sadece arkadaş detaylı özellik istemiş konudaki mesajları okursan görürsün. Özelliklerin yazdığı bir site paylaştım ve fikrimi söyledim. Benim fikrim olması önemli değil ama fikirlere saygı duymayacaksan maxicep de ve özellikle böyle fikir isteyenlerin konusunda ne işin var. :D
Ben bu foruma 2 yil hatta 2 yildan daha fazla suredir uyeyim. Fikirlere ve fikirlerine saygi duyarim ama o.siteye guvenmiyorsan neden veriyorsun da arkadasi yaniltiyorsun? Detayli ozellikleri bile yanlis veriyor demektir guvenmedigine gore kisaca kendi kendini elestirmeye devam et.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Benim ne kadardır üye olduğumu görüyorsun herhalde :D neyse konu o değil. Arkadaş yardım istemiş değil mi eleştireceğine tartışacağına sen de bırak bak burası daha iyi de arkadaşın aklında fikir oluşsun. Ayrıca orada yazanların hiçbiri yanlış değil sadece eksik. Sebebi de genel olarak telefonlarda olan özellikler üzerinden karşılaştırma yapılıyor. Ayrıca g3 z2 den iyi olur olmaz orası beni ilgilendirmez hatta kimseyi ilgilendirmez konuyu açan ve aynı sorunu olanlar dışında. Neyse iyice çenem düştü :D

Alacak arkadaş huuuuuuu sana sesleniyorum. G3 ile Z2 arasındaki fiyat farkın olmadığını biliyorsundur. Git bir mağazada eline alıp incele. Burada kim ne diyorsa ben de dahil beğendiği incelediğini söyler. Git uzun uzun incele ne arıyorsan bak işte :D Bizi de uğraştırma :D :D :D

suathalit

Üye
Sony tam bir yazilim fakiri esimde arc s vardi gecen z2 inceledim ustune hicbisey koymamislar g3 yazilim konusuda mukemmel ekran kesinlikle g3 daha iyi 2k sikintili falan diyorlar alakasi yok batarya cikiyor kart takiliyor her yonden eziyor yani z2 sadece kasa kalitesi var gerisi tirt

kadikoy

kadikoy

Üye
Z2 nin üstünlükleri:
1-Z2 nin 3GB RAM var G3 ün 2GB ramı var.
2-Z2 nin ana kamerası 20.7 mpix, G3 ün sadece 13 mpix.
3-Z2 bateryası 3200 ma,G3 ün bateryası sadece 2610 ma.
KALİTE sıralamasında SONY 1.ci Samsung 2.ci LG 3 .veya diğer numaralara gider...:hehe:

• Beğen
Tepkiler: burak_102, TheDarkStar7, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
Sucrofe

Sucrofe

Üye
G3 önerdiğim söylenemez ama objektif olmakta fayda var. Bir kere G3'ün pili 2610 mAh değil, 3000 mAh. Kamerada G3 önde (Megapiksel sizi yanıltmasın). Pilde Z2 önde. İşlemcide Z2 önde. Ekranda G3 önde. Bütçe varsa Z3 veya Note 4 gibi modeller düşünebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
kadikoy

kadikoy

Üye
Z2 nin işlemcisi snapdragon 801 ,G3 ün işlemcisi snapdragon 800 yani eski..CPU ise her ikisinde aynı 2.3 ghz krait 400..
sony kamerada genelde en iyidir .pil G3 de 2610 yazıyor ..3000 . olması beklenir..kontrol etmek lazım..

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bilgilerini tazelemeni öneririm.

berkoto38

berkoto38

Üye
Sony tam bir yazilim fakiri esimde arc s vardi gecen z2 inceledim ustune hicbisey koymamislar g3 yazilim konusuda mukemmel ekran kesinlikle g3 daha iyi 2k sikintili falan diyorlar alakasi yok batarya cikiyor kart takiliyor her yonden eziyor yani z2 sadece kasa kalitesi var gerisi tirt
ya z2 ye tırt ? Seni anlayamadım pek. G3 ile z2 arasında cok fark yok ama emin ol her yönden z2 daha önde üstelik z2 nin kamerasınada laf etmeyin artık z2den iyi kameralar pro. Fotoğraf makineleridir sadece mobil bir cihaz olupda kamerası z2 den iyi olan yok

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
ya z2 ye tırt ? Seni anlayamadım pek. G3 ile z2 arasında cok fark yok ama emin ol her yönden z2 daha önde üstelik z2 nin kamerasınada laf etmeyin artık z2den iyi kameralar pro. Fotoğraf makineleridir sadece mobil bir cihaz olupda kamerası z2 den iyi olan yok
Kamera konusunda katılıyorum sana kardeşim. Şu an ben Z1 kullanıyorum ve her marka ile kapıştırıyorum arkadaşlarla. Yani telefonu uzun süre kullanmayıp da öyle bilgilere bakıp kötüleyenleri anlamıyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nexus 6'ya bak :pro:

0MG90

0MG90

Üye
Kamerada G3 mü önde hahahahahahahaha

ilkercemt

Üye
Z2 nin işlemcisi snapdragon 801 ,G3 ün işlemcisi snapdragon 800 yani eski..CPU ise her ikisinde aynı 2.3 ghz krait 400..
sony kamerada genelde en iyidir .pil G3 de 2610 yazıyor ..3000 . olması beklenir..kontrol etmek lazım..
bu bilgileri nereden aldiğinizi merak ediyorum. g3 32gb modeli 3gb ram, 801ac ve 3000mah pil barındırıyor. ayrıca kamera konusunda Sony iyi olabilir belki ama sadece megapiksel olarak kıyaslamak en büyük hatadır..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nexus 6 al

TurboCall

TurboCall

Üye
Benim ne kadardır üye olduğumu görüyorsun herhalde :D neyse konu o değil. Arkadaş yardım istemiş değil mi eleştireceğine tartışacağına sen de bırak bak burası daha iyi de arkadaşın aklında fikir oluşsun. Ayrıca orada yazanların hiçbiri yanlış değil sadece eksik. Sebebi de genel olarak telefonlarda olan özellikler üzerinden karşılaştırma yapılıyor. Ayrıca g3 z2 den iyi olur olmaz orası beni ilgilendirmez hatta kimseyi ilgilendirmez konuyu açan ve aynı sorunu olanlar dışında. Neyse iyice çenem düştü :D

Alacak arkadaş huuuuuuu sana sesleniyorum. G3 ile Z2 arasındaki fiyat farkın olmadığını biliyorsundur. Git bir mağazada eline alıp incele. Burada kim ne diyorsa ben de dahil beğendiği incelediğini söyler. Git uzun uzun incele ne arıyorsan bak işte :D Bizi de uğraştırma :D :D :D
Kabul etmişsin tebrikler Z2 kazandın :D Tabii herkes kendi sevdiği cihazı söyleyecektir. Bazıları hariç.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim tercihim kesinlikle G3 olur ...

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi

Yanlız ben kullanan veya tecrübesi olanlar için yazdım ben bilmiyor muyum mağzaya gidip bakmayı ama s5 e bakarsın note 3 e bakarsın güzel telefon 6 ay kullandıktan sonra bir bakarsın ki kenarlar soyulmuş satsan 5 para etmez. Ayrıca mağzada ısınmasına vs bakamazsın bunlar uzun süreli isler hiç olmazsa 2-3 aydır kullananların iyi kötü bir fikri olur. Ayrıca forumlar fikir edinmek icindir kıyas.la gibi sitelerde sadece donanım karşılaştırılır ve buna bakarsak s5 gibi bir telefon çok iyidir. Kısacası kullanıcı deneyimleri çok önemlidir.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Kamera parçaları Sony'den alınıyor ama Sony kendi cihazına güzel kamera koyamıyor. G3 daha önde kamera bakımından Z2'den.

Üst Alt