LG G3 tüm detayları ile karşınızda: 5.5 inç ekran, Snapdragon 801 yongaseti, 2GB/3GB RAM ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve Microsoft Corporation

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Karsiniz da LG G3 :)
İnceleme firsati buldum ... kusursuz bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Karsiniz da LG G3 :)
İnceleme firsati buldum ... kusursuz bir cihaz.
Hocam o twitter lı hediye dağıtan araçtan kesin bir şey düşüyor mu? Bir de neler düşüyor mesela Lg G3 de veriyor demiştiniz kaç tane bulunmakta onun haricinde neler vardı içinde ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
kesin olarak bir şey çıkıyor . :D
Kalem var , usb var vs vs ...

Tekrar çekiliş , haftayaymış . G3 de koyacaklarmış tekrar çekilişe . :)

messevim

messevim

Üye

G2 ile kıyasladgnda kamerasi nasil g3 ün?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

Tekrar çekiliş derken şimdi twit attık. Direk bize o cihaz hediyeyi vermiyor mu? Yoksa hediyeler bu haftalık bitti haftaya makineyi tekrar doldurup mu verecek? Yordum sizi ama :(

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Tekrar çekiliş derken şimdi twit attık. Direk bize o cihaz hediyeyi vermiyor mu? Yoksa hediyeler bu haftalık bitti haftaya makineyi tekrar doldurup mu verecek? Yordum sizi ama :(

İlla alacan yani beleşe :D Ne olursa kardır değil mi :D

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
G2 ile kıyasladgnda kamerasi nasil g3 ün?

G3 ün kamerası belirgin şekilde iyi .
G2 biraz beyazımsı çekiyor , G3 çok keskin ve net veriyor ...

Ön kameraya gelince , G2 yi atasım geldi görünce .:D
G3 çok bariz şekilde iyi ...

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
İlla alacan yani beleşe :D Ne olursa kardır değil mi :D
Ya demesene öyle .s .s Şaka bir yana bakarsın LG G3 düşer bana belli olmaz :D :D Çünkü gideceğim 24-25'i gibi :D Ön araştırmasını yapalım yani :D :D

messevim

messevim

Üye
G3 ün kamerası belirgin şekilde iyi .
G2 biraz beyazımsı çekiyor , G3 çok keskin ve net veriyor ...

Ön kameraya gelince , G2 yi atasım geldi görünce .:D
G3 çok bariz şekilde iyi ...
O kesinlik ekran dan olmasin ? Hani 2k ekran güzelleştiriyor olmasın telefonu ?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ya demesene öyle .s .s Şaka bir yana bakarsın LG G3 düşer bana belli olmaz :D :D Çünkü gideceğim 24-25'i gibi :D Ön araştırmasını yapalım yani :D :D

Başkası kazansın boşver. :D Vereceğin yol parasını düşün. :D

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Daha neden olacak ki ?:)
Valla g2 kullanicisi olarak , G3ü görünce moralim bozuldu .:D
Piyasa ya ciksin da bakacagim caresine .:DVe LG G3 elimde ... - MaxiCep

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ön ve arka kamera yetersiz. 32 gb a 3gb ram 16 gb a 2 gb ram işi baya güldürdü :D bildiğin 32 al diyorlar heralde iki hafıza seçenekli modeller arası fiyat farkı büyük olacak.Ama herşeyiyle harika cihaz :alkis:

Türe

Türe

Üye
Ön ve arka kamera yetersiz. 32 gb a 3gb ram 16 gb a 2 gb ram işi baya güldürdü :D bildiğin 32 al diyorlar heralde iki hafıza seçenekli modeller arası fiyat farkı büyük olacak.Ama herşeyiyle harika cihaz :alkis:
Daha deneme fırsatı bulamadık kamerayı bilemeyiz. Kaldı ki 5S "8 Mp" kamera ile note 3 kadar iyi çekiyor.

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Daha deneme fırsatı bulamadık kamerayı bilemeyiz. Kaldı ki 5S "8 Mp" kamera ile note 3 kadar iyi çekiyor.
Hocam bazıları mpx'e takmış kamerayı ilk xperia z yi hatırlıyorum o kadar mpx i vardı hiç de iyi çekmiyordu bence. Her şeyin mpx olmadığını anlamak istemeyenler de var.

• Beğen
Tepkiler: Türe
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hocam bazıları mpx'e takmış kamerayı ilk xperia z yi hatırlıyorum o kadar mpx i vardı hiç de iyi çekmiyordu bence. Her şeyin mpx olmadığını anlamak istemeyenler de var.
Megapixel i bu kadar küçük birsey gibi görme eğer bir fotoğrafı kağıda dökmek istersen kameranın megapiksel i orada devreye girer.He ben lens kötü demiyorum.Ayrıca megapiksel i yüksek tutup lenside kaliteli yapan firmalar var misal S5.Ayrıca baktıma göre 5s in kamerası note 3 e hiç yakın değil.Tek iyi daha hızlı odaklama.Anlamak istemeyenler derken kimi kastettin?He istediğin cihazı dağlara çıkarmaksa onu yapmak basit.

Son düzenleme:
Türe

Türe

Üye
Megapixel i bu kadar küçük birsey gibi görme eğer bir fotoğrafı kağıda dökmek istersen kameranın megapiksel i orada devreye girer.He ben lens kötü demiyorum.Ayrıca megapiksel i yüksek tutup lenside kaliteli yapan firmalar var misal S5.Ayrıca baktıma göre 5s in kamerası note 3 e hiç yakın değil.Tek iyi daha hızlı odaklama.Anlamak istemeyenler derken kimi kastettin?He istediğin cihazı dağlara çıkarmaksa onu yapmak basit.
Nasil yakin degil ya allah askina ? Gece cekimleri haric kotu bir yani yok. Neyse tartismaya girmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nasil yakin degil ya allah askina ? Gece cekimleri haric kotu bir yani yok. Neyse tartismaya girmiyorum.
Ben PC de gördüğümü söylüyorum :) ama 5S in kamerasıda kötü değil.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Gençler burası G3 konusu... sopa:

• Beğen

Üst Alt