Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Lazerli otomatik odaklanma var Genişletmek için tıkla ... Ben de ona dedim vay canına diye. tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama çok değişik durdu. Çıkarılabilir batarya. oha, klavye çok iyi olmuş.
0MG90' Alıntı: Lazerli otomatik odaklanma var Genişletmek için tıkla ... Ben de ona dedim vay canına diye. tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama çok değişik durdu. Çıkarılabilir batarya. oha, klavye çok iyi olmuş.
Invoke Üye "300ppi üstünü ayırt edemiyoruz zaten" yalanını açıklıyor. =P full hd ıps, full hd amoledden iyidir diyor.
"300ppi üstünü ayırt edemiyoruz zaten" yalanını açıklıyor. =P full hd ıps, full hd amoledden iyidir diyor.
ravenas Üye s5 almayı düşünüyordum vazgeçtim g3 alıcam bune lan böyle çok iyi İnşallah tr gelecek sürümde böyle olur değişmesin de
s5 almayı düşünüyordum vazgeçtim g3 alıcam bune lan böyle çok iyi İnşallah tr gelecek sürümde böyle olur değişmesin de
Invoke Üye quad hd bize koymaz, çok iyi ayarladık diyor. şarj g2den az giderse sorarız sana. LG, Samsungun yerine oynuyor. Fiyat güzel gelirse yine akar gider. Hak da ediyor, adamlar geliştiriyor.
quad hd bize koymaz, çok iyi ayarladık diyor. şarj g2den az giderse sorarız sana. LG, Samsungun yerine oynuyor. Fiyat güzel gelirse yine akar gider. Hak da ediyor, adamlar geliştiriyor.
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: quad hd bize koymaz, çok iyi ayarladık diyor. şarj g2den az giderse sorarız sana. LG, Samsungun yerine oynuyor. Fiyat güzel gelirse yine akar gider. Hak da ediyor, adamlar geliştiriyor. Genişletmek için tıkla ... Hemen bakıyorum
-qarapapaq-' Alıntı: quad hd bize koymaz, çok iyi ayarladık diyor. şarj g2den az giderse sorarız sana. LG, Samsungun yerine oynuyor. Fiyat güzel gelirse yine akar gider. Hak da ediyor, adamlar geliştiriyor. Genişletmek için tıkla ... Hemen bakıyorum
Invoke Üye ne selfieymiş arkadaş Dede' Alıntı: Hemen bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Şuana kadar çok iyi duruyor abi. Ben telefon almasaydım büyük ihtimalle alırdım bunu. Düzenleme: Yok ya düşündüm de ben büyük ihtimalle Z3'ü beklerdim. Son düzenleme: 27 May 2014
ne selfieymiş arkadaş Dede' Alıntı: Hemen bakıyorum Genişletmek için tıkla ... Şuana kadar çok iyi duruyor abi. Ben telefon almasaydım büyük ihtimalle alırdım bunu. Düzenleme: Yok ya düşündüm de ben büyük ihtimalle Z3'ü beklerdim.
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: ne selfieymiş arkadaş Şuana kadar çok iyi duruyor abi. Ben telefon almasaydım büyük ihtimalle alırdım bunu. Genişletmek için tıkla ... Sen, nawy ve Türe bu telefonu beğenirse gidip alcam
-qarapapaq-' Alıntı: ne selfieymiş arkadaş Şuana kadar çok iyi duruyor abi. Ben telefon almasaydım büyük ihtimalle alırdım bunu. Genişletmek için tıkla ... Sen, nawy ve Türe bu telefonu beğenirse gidip alcam
ishak388 Üye bunlar illuminati ayağıdır sadece nasıl eğitildiklerini izliyorum ve killuminati respect 2pac diye yorum sallıyorum sürekli
bunlar illuminati ayağıdır sadece nasıl eğitildiklerini izliyorum ve killuminati respect 2pac diye yorum sallıyorum sürekli