LG G3 Şarj ve Yüksek Sıcaklık Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Şarj ve Yüksek Sıcaklık Sorunu
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta olmadı telefonu alalı
1. sorun telefon ciddi derecede ısınıyor 90 dereceyi gördüm işlemci kilit tuşuna basılmıyor bile o derece
2. sorun bildiğiniz gibi genellikle telefonu şarjdaykende kullanıyoruz. Bende kullandım fark ettim ki şarj dolması yerine dahada boşalıyor
3. sorun telefonu bugün cebimden çıkardım %20 şarj vardı müzik açtım %18 oldu cebime koydum geri çıkardım baktım %20 olmuş sonra yine %18 yaptım cebime koydum tekrar çıkarttığımda %19 oldu. Telefonun kendi kendini şarj etme özelliği vardıda ben mi bilmiyordum :D

Şimdiden teşekkürler

H0lligan

Üye
Garantiyi ucurmadiysan yolla 90dereceye cihaz patlar beya ayrica cihazi sarjda kullanmamaya dikkat et sarj yeri garanti kapsamina girmez normalde ve sarjda kullandigin takdir de hem bataryayi sisirirsin hem de alete zarar verirsin ayrica sismis bataryalar patlayabilir.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
1- Isınma sorunu G3 de kronik sadece sizin başınıza gelmedi
2- Eğer telefonun şarj harcanımı, dolumundan daha fazla ise şarj azalır
3- bi fikrim yok

H0lligan

Üye
1- Isınma sorunu G3 de kronik sadece sizin başınıza gelmedi
2- Eğer telefonun şarj harcanımı, dolumundan daha fazla ise şarj azalır
3- bi fikrim yok
:oha: 90derece normal mi yani g3de s3de de var isinma ama 45-50de geziyor standart bu bende.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
çoğu işlemci kendi sıcaklığını doğru ölçemiyor
eğer 90 derece görürken elinizde bi yanma hissetmeden (ısınma değil yani tutulamayacak hatta ellenemeyecek kadar sıcak olmalı
süt 80 derece de kaynıyor sıcak süt dolu bardağa ellemekten daha fazla ise garanti yolu görünüyor)
benim anakartın VRM yongaları 75 derece elimi 5 sn den fazla tutsam yanık olşuyor

H0lligan

Üye
çoğu işlemci kendi sıcaklığını doğru ölçemiyor
eğer 90 derece görürken elinizde bi yanma hissetmeden (ısınma değil yani tutulamayacak hatta ellenemeyecek kadar sıcak olmalı
süt 80 derece de kaynıyor sıcak süt dolu bardağa ellemekten daha fazla ise garanti yolu görünüyor)
benim anakartın VRM yongaları 75 derece elimi 5 sn den fazla tutsam yanık olşuyor
Ana kartin VRM yongalari ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ana kartin VRM yongalari ?
işlemcinin ana güç besleme için güç kaynağından güçü regule eden yongalar
giriş seviyesi anakartlarda 5-10 tane var
ama gelişmişlerde 20-30 tane olabiliyor bazılarında zaten devasa soğutmalar var ona rağmen en az 60 derecede aşağı inmiyorlar

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Evet sıcaklığı ciddi derecede yakıyor yani telefonun.

Ayrıca bugüne kadar bir çok cihaz kullandım Note 2 , Z3 vs. İkisindede Modern Combat Oynadım Şarjdayken Çatır Çatırda Doldurdu Şarjlarını Ama Bunda Oyun Bile Yok Daha . Snapchatteydim sadece o kadar.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
demek istediğim elde tutunca en fazla terleme yapıyorsa G3 ısınan bi telefon garantiye verseniz büyük ihtimal bi sorun yok diye geri gönderirler. Yeni nesi telefonlarda biraz ısınma göz ardı edilecek bi kusur sonuçta giriş seviyesi bi laptoptan daha fazla bi işlem gücüne sahip bi cihazı fansız ve küçük bi kutuda kullanıyorsunuz

Ayrıca bugüne kadar bir çok cihaz kullandım Note 2 , Z3 vs. İkisindede Modern Combat Oynadım Şarjdayken Çatır Çatırda Doldurdu Şarjlarını Ama Bunda Oyun Bile Yok Daha . Snapchatteydim sadece o kadar.
G3 de 2k ekran var pili resmen içiyor ve ısınmanın en büyük etkisi ekran eğer ekran parlaklığını %25 de kullanırsanız telefonunuz şarj olacaktır

H0lligan

Üye

S3 de bazi romlardan dedigin gibi sarjda azaliyordu bazilarinda olmuyordu ozellikle telefonu asiri isitan romlarda yani sistemsel olabilir bence :hmmm veya sarj kablosu sarj kafasi gibi bi sorunda olabilir sarj cihazi orjinalmi mah degeri telefona gore ne durumda ?

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
demek istediğim elde tutunca en fazla terleme yapıyorsa G3 ısınan bi telefon garantiye verseniz büyük ihtimal bi sorun yok diye geri gönderirler. Yeni nesi telefonlarda biraz ısınma göz ardı edilecek bi kusur sonuçta giriş seviyesi bi laptoptan daha fazla bi işlem gücüne sahip bi cihazı fansız ve küçük bi kutuda kullanıyorsunuz

G3 de 2k ekran var pili resmen içiyor ve ısınmanın en büyük etkisi ekran eğer ekran parlaklığını %25 de kullanırsanız telefonunuz şarj olacaktır
Keşke almasaydım dedirtti sağolsun telefon. gerçi başka çarem yoktu. z3 te hiç bir şekilde telefonu sadece geceden geceye şarj ederim ve cidden bir sürü program oyun yüklüydü. bu telefonda sadece bir oyun yükle ve sosyal ağlar 3 saat kullanabiliyorum telefonu deliricem ısınması , şarjda kullanınca şarj olmaması cabası vallahi
S3 de bazi romlardan dedigin gibi sarjda azaliyordu bazilarinda olmuyordu ozellikle telefonu asiri isitan romlarda yani sistemsel olabilir bence :hmmm veya sarj kablosu sarj kafasi gibi bi sorunda olabilir sarj cihazi orjinalmi mah degeri telefona gore ne durumda ?
Dediğim gibi telefon alalı 1 hafta olmadı. Orjinal Şarj Cihazı

H0lligan

Üye
Keşke almasaydım dedirtti sağolsun telefon. gerçi başka çarem yoktu. z3 te hiç bir şekilde telefonu sadece geceden geceye şarj ederim ve cidden bir sürü program oyun yüklüydü. bu telefonda sadece bir oyun yükle ve sosyal ağlar 3 saat kullanabiliyorum telefonu deliricem ısınması , şarjda kullanınca şarj olmaması cabası vallahi

Dediğim gibi telefon alalı 1 hafta olmadı. Orjinal Şarj Cihazı
Parlakligin ne durumda

foreverthe

foreverthe

Üye
Keşke Z2 alsaydın

H0lligan

Üye
En dusukde kullan parlaklıği bir sure bak yasicakmisin bu sorunlari

byAndroid

byAndroid

Üye
En iyisi sat ve bir galaxy e7 miydi a5 miydi neydi diğer seçenek onu al hiç sıkıntısız ve uzun pil ömrünü göreceksin g3 e göre. G3 fiyasko alınmaz aldırmayın başkasına

• Beğen
Tepkiler: ANUŞTİGİN

H0lligan

Üye
Samsung da güncelleme vermiyor yenilik istiyorsan Samsung da alma.

Üst Alt