sasua42
Üye
Katılıyorum kardeşimo ondan kopya çekti bu bundan aldı abi bırakın bunları ya. s5 şubatta cikti 2 ay sonra g3 çıktı ki bunlar cikis tarihleri uretim tarihlerine girmiyorum bile... Samsung dan görüp 2 ayda mi hazırladılar bütün arayuzu? 2 ayda güncelleme bile veremeyen firmalar. pek anlamıyorum bu muhabbetleri. hızlı ayarlar menüsü dışında pek benzerlik de goremiyorum he benziyor olsa da ondan bundan alması imkansiz. fanboyluk gibi geliyor bunlar bana. Apple Samsung arası dönen muhabbetler gibi. aa koseleri yuvarlatılmış telefon yapmış bizden çaldı tarzı şeyler
Yahu lg g serisinin ayarlar menüsü de bu tarzizayen s5 ayarlar menüsünü çalamamış note 3 kine benziyor dikkat edersen
s5 inkini görseydi s5 in ayarlarına bezerdi
yeni sekmeli ayarlar menüsünü samsung s4 le beraber çıkarttı kısa zamanda çoğu telefonda (samsung olmayan) ortaya çıktıKatılıyorum kardeşim
Yahu lg g serisinin ayarlar menüsü de bu tarzi
S5'te su geçirmezlik yok, dayanıklı.G3 harika bir cihaz G3 al derim fakat S5 in su geçirmez ve hızlı odaklama gibi harika özellikleri var ayrıca donanım ne kadar önemli olsada ULTRA GÜÇ TASARRUFU diye harika bir özellik koymuş samsung yazılım olarak S5 çok önde. Şimdi alıntılarla bana touchwiz diyenler olacaktır fakat 32gb samsung alırsan bu sıkıntılar oluşmaz.
Sana %100 den itibaren ugtasarrufunda kullan demiyorlar zaten reklamını izlediysen %15 uyarı geldiğinde aktif et diyor cihaz yazılmsal olarak bu gibi özelliklerin olması çok güzel.S5'te su geçirmezlik yok, dayanıklı.
G3'te hızlı odaklıyor lazer sayesinde ve sanırım S5'ten daha hızlıydı.
O kadar para veripte ultra güç tasarrufunda kullanmanın ne anlamı var?
Reklamını izledim zaten. Her cihazın kendine has özelliği var. Ama bu S5 almamız için bir sebep değil. 3 GB RAM olsa neyse ama o kadar para verip 2 GB RAM'li cihaz almak resmen bizi enayi durumuna düşürür.Sana %100 den itibaren ugtasarrufunda kullan demiyorlar zaten reklamını izlediysen %15 uyarı geldiğinde aktif et diyor cihaz yazılmsal olarak bu gibi özelliklerin olması çok güzel.
Ben G3 almasını öneririm yazmıştımReklamını izledim zaten. Her cihazın kendine has özelliği var. Ama bu S5 almamız için bir sebep değil. 3 GB RAM olsa neyse ama o kadar para verip 2 GB RAM'li cihaz almak resmen bizi enayi durumuna düşürür.
Hocam yeterli pergormans vermiyor değil lg g3 de hiç bir oyun uygulama vs... Kasmaz hele ko android l ye geçincesonuç olarak şuan ikisi de alinmaz açıkçası. g3 daha iyi ama 801 2k ekran da yeterli performansı vermiyor. 805li model tanitildi tabi buraya gelir mi bilinmiyor ama alinacaksa o alınmalı.
Hocam zaten %15 in altında olunca şarja takılıyor telefonlar.Sana %100 den itibaren ugtasarrufunda kullan demiyorlar zaten reklamını izlediysen %15 uyarı geldiğinde aktif et diyor cihaz yazılmsal olarak bu gibi özelliklerin olması çok güzel.
sana katılıyorum s5 in arayüzü çok mükkemmel bende kullanıyorum çok memnunumne yonden en kotusu cok merak ettım. bıkere arayuz ve kullanım kolaylıgı acısından en ıyı andorıd arayuzu samsung da. kımıne gore kotu olan kımıne gore ıyı olabılır. telefon ıcın tartısmaya gerek yok. bana kalsa lg yandan cd rom cıkaran telefon cıkarsa almam.. mesela apple hayatta elımı surmem... kısısel tercıh bunlar. ben s4 ve s5 kullanıyorum. tek sıkayetım kasasının plastık olması ve koselerının bıraz erken soyulması. onun dısında canavar gıbı telefn
Ram ile mi fiyat biciyorsun ? E o zaman iPhone çöp.Her şeyi geçtim, 2200 TL'yi 2 GB RAM'li cihaz almak için mi vereceksin? Benim gözümde S5'in ederi 1700-1800 TL. Gerçi hiçbir amiral gemi o fiyatı hak etmiyor da neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?