LG G3 rahatsız etmeyin modu??

Sponsorlu Bağlantılar

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 rahatsız etmeyin modu??
arkadaşlar lolipop güncellemesinden sonra sessiz moda almak isteyince rahatsız etmeyin modu çıkıyor. Anacak bu ne işe yarar nasıl kullanılır çözemedim alarm kuruyorum çalmıyor çalıyor gözüküyor ama ses çıkmıyor yani? bilen anlayan varsa yardımcı olsun lütfen

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Cihazı olduğu gibi sessize alıyor olabilir.
Ayarlar panelinde Profil ayarları vardır ordan alarm sesini acabilirsin diye tahmin ediyorum elimde cihaz olmadığı için :)

gissever

Üye
rahatsız etmeyin modunda tamamen her sesi kapatıyor alarm dahil. çok saçma olmuş. eğer ses açma kapama tuşlarına basarsan açılan pencerenin altında rahatsız etmeyin modunun ayarı çıkıyor. açık-öncelik-kapalı seçenekleri var. açık seçersen tamamen bütün sesleri kapatıyor alarm dahil. öncelik seçersen alarm çalıyor ama diğer çağrı mesaj gibi sesleri kapatıyor. ses ayarlarında hangilerinin önceliği olması gerektiğini seçebiliyorsun. alarm sürekli önceliğe sahipmiş.

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
hocam öncelik seçiyorum alarmı kuruyorum o alarm çalıyor ama ertesi gün aynı alarm çalmıyor her seferinde öncelikmi seçicez anlamadım
öncelik seçince orda bir zaman ayarı soruyor ne kadar süreliğine der gibi birde aşağıda zaman belirleme bölümü var onu nasıl kullanıcam anlamadım çok saçma bir uygulama valla iki gündür işe geç kalıyorum onun yüzünden

gissever

Üye
o kadar ayrıntılı incelemedim. çünkü ben sürekli alarm kullanmıyorum. sadece günübirlik kullanıyorum. ses ayarlarında günler var. hangi günlerde öncelik olmasını ve hangi saatler arasında olmasını istiyorsan oradan seçeceksin sanırım. o seçim aralıklarında otomatik mi geçecek tam bilemiyorum maalesef.

niye böyle bir duruma ihtiyaç duymuşlar anlamadım. sessis mod ne güzeldi aslında...

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
aynen saçmalık hiç bi işe yaramıcak bir uygulama

Üst Alt