tasarım harika olmuş, metalden ziyade polikarbona benziyor gövde, o da iyi, samsung gibi kalitesiz olmaktansa kaliteli bir plastik hissi daha tercih edilebilir, kamera nın da iyi olacağını düşünüyorum, ekrana diyecek laf bulamıyorum zaten 5.5 te 2K ekran yorumsuz... herşey iyi güzel de üstüne bide rekabetçi fiyat olsa keşke, daha fazla reklam ve tanıtım olursa bu cihaz zor tutulur.
görünümü bana da metal gibi geldi bide metal olup beyaz renkli olan bir telefon görmedim henüz ordan yola çıkarak ve görünümden ziyade tasarımına dikkat edersek polikarbonu andırdı, tek parça arkadan öne kadar kıvrımlı ek parça yok, metali o şekilde kusursuz bir biçim vermek zor olsa gerek ve pahalı bir işlem olacak gibi, yoksa benim de temennim metal olması yönünde LG G3 ekran açık çalışırken;
Uygun Fiyata Çıkarsa Alıcam Son Bilgilere Göre Snapdragon 801 İle Gelicekmiş Yeterde Artar Millet Tutmuş 805 Diye Sanki GTA 5 Oynuyacaklar Toza Suyada Dayanıklı Kamera OIS + ile bir Sony Exmor R(MP ÖNEMİ YOK LENS ÖNEMLİ) Tasarım Desen Perfect 2K Ekran Ve Çercevesine Söylenecek Sözüm Yok Tek Sıkıntı Batarya Ve En Önemlisi Fiyatı Kadar Olucak(1700 TL Olsun Benim Olsun)
Uygun Fiyata Çıkarsa Alıcam Son Bilgilere Göre Snapdragon 801 İle Gelicekmiş Yeterde Artar Millet Tutmuş 805 Diye Sanki GTA 5 Oynuyacaklar Toza Suyada Dayanıklı Kamera OIS + ile bir Sony Exmor R(MP ÖNEMİ YOK LENS ÖNEMLİ) Tasarım Desen Perfect 2K Ekran Ve Çercevesine Söylenecek Sözüm Yok Tek Sıkıntı Batarya Ve En Önemlisi Fiyatı Kadar Olucak(1700 TL Olsun Benim Olsun)