Haber LG G3 Hafıza kartı ile kasma sorunu yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

EmreG3

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Hafıza kartı ile kasma sorunu yardım !
LG G3 16 gb telefonum var. Ayrıca 32 Gb Sandisk hafıza kartı takıyorum. Ama telefonumda bu aralar acayip yüksek bir şekilde kasmalar başladı. Bu kasmalar hafıza kartı kapasitesi ya da markasından mı kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

uamihrac

Üye
muhtemelen kartından kaynaklanıyor ama 32 gb alıp 3 gb remlı alsaydın. 2 gb zamanla sorun çıkartacak. 3 alırsan süper olur ben 3 gb alıyorum 2 gün sonra

EmreG3

Üye
    Konu Sahibi
muhtemelen kartından kaynaklanıyor ama 32 gb alıp 3 gb remlı alsaydın. 2 gb zamanla sorun çıkartacak. 3 alırsan süper olur ben 3 gb alıyorum 2 gün sonra
2 Gb ramlide bu sorunu nasıl çözecem peki kardeşim ?

The Pancar

The Pancar

Üye
ilk önce hafıza kartını çıkartarak kullanın sorunun hafıza kartındanmı kaynaklandığını öğrenin

hookword

hookword

Üye
Hafıza kartınız hangi class ?

EmreG3

Üye
    Konu Sahibi
hookword

hookword

Üye
Kardeşim Klass a nereden bakılıyor bilmiyordum ama araştırmalarıma göre 1 yazıyor . Bu linktekiyle aynı kardeşim

Teşekkür ederim deneyeceğim bu yöntemi
Kartınızın hızı gayet yüksek arkadaşın dediği gibi kartı çıkarıp deneyin.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Muhtemelen kartdab değildir o kartı ben note 2 dekullaniyorum içine oyunların data ve obb dosyalarını rootla atıp oynuyorum kendi hafızası kadar hızlı ve darboğaz yapmıyor
G3 biraz sorunlu bir cihaz keşke 3gblik rami olan modeli olsaydınız

jackalx_06

jackalx_06

Üye
Kastığı zaman telefonu hemen kapatıp hafıza kartını çıkart kart sıcaksa dokunduğunda belli olur zaten,bu durumda hafıza kartı sorunludur 2. Seçenekte telefonun kart soketinde sorun vardır.

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
Bende de samsung marka 32 gb class 10 var 16gblik modeli kullaniyorum baska telefonda goruyor hafiza kartini ama bnm telefonda görmüyor sd cart takildi diye ileto geliyor fakat eser yon karttan bise anlayan varsa desin

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
Telefonu rootla Swapper adli programi yukle Sd kartinda ek RAM olustur

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
Kaliteli bi hafia karti alcam sandisk ler ideal mi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sandisk ultra veya extream tavsiye ederimgayet hızlı 100mbs okuma 30mbs yazma yapabiliyorum

bahtsiz htc

Üye
toshiba al yada fujifilm.

turancen

turancen

Üye
Bende lg g3 16 gb var ve içinde 64 gb clas10 ultra olandan takılı, telefonda tık yok, kartında problem olabilir, sana tavsiyem kartın yedeğini al ve telefondan hafıza kartını formatla

makifv

makifv

Üye
Kartı aliexpress den felan aldıysan kartlar çakma çıkıyor yada aldığın yer oradan getirmiştir ben aldım dediğin gibi oldu

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
aliexpress den yüzlerce defa alış veriş yaptım
USB bellek almayın küçük bi hile ile sanki öyle gibi gösterip belli bir gb den sonra almamaya başlıyor.
usb bellek aldım hileli çıktı sd kart aldım bozuk çıktı

ama Aksiyon kamerası aldım sorun yok
telefon için gamepad aldım (ipega 9025) sorun yok
pc için fan aldım sorun yok
kablosuz şarj aleti aldım sorun
kulaklık aldım sorun yok
vsvs
yok ama ne zaman bi depolama birimi aldıysam bozuk veya hileli çıktı
tavsityem içinde NAND yonga olan şeyler almamanız yönünde olucaktır
(gerçekten orijinal bellekler var ama türkiye fiyatlarından bile daha pahallıya geliyor sanırım oraya daha pahallıya gidiyor
şuan üst seviye 32 gb bi sd kart max 70 tl gidip çinden almaya değmez

Üst Alt