Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsteklg g3 beat için rom yokmu hiç
Sponsorlu Bağlantılar
.N3Xu5.
Üye
Konu Sahibi
lg g3 beat için rom yokmu hiç
hiç mi yok ugraşan felan
gss_adnan
Üye
Telefon çok yeni bekle azcık [emoji5] [emoji5]
The Pancar
Üye
hala mı yok ?
.N3Xu5.
Üye
Konu Sahibi
Var ama d723tr için yok d722 için cm vr r.remix var hatırlamıyosam bide d724 cm vardı çalışan twrp sadece philztouch d724 diyorlar diğerleri soft brick eder brick olursa flashtoolla rom flashla düzelir
Alo_Azrail
Üye
O ne bro beat meat ney bunlar g4 de de var.düşük mu sistemi
The Pancar
Üye
@Alo_Azrail evet daha düşük boyutlu ve donanımlı,tavsiye etmem kamerası filanda kötü bence
Var ama d723tr için yok d722 için cm vr r.remix var hatırlamıyosam bide d724 cm vardı çalışan twrp sadece philztouch d724 diyorlar diğerleri soft brick eder brick olursa flashtoolla rom flashla düzelir
Bilmiyorum samsunglarda stock rom atınca o modele dönüşüor teoefon gt 500 e gt 500q romu atınca oluyor ama g3 beat trye özel olduğu için olmuyor belki çalışor bilemiyorum telefonum hard brick oldu garantiye verdim z1 aldım ben daha memnunum ama lolipoğta rom atmak hayli zor hep brick ettim telefonu bi rom atamadım romda atmamda hep bug oluypr ne ladar stabil yapsanda bug oluyor en iyisi stpck + root + custom kernel.