LG G3 aralarında İstanbul'un bulunduğu 6 farklı şehirde 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde tanıtılacak

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G3 aralarında İstanbul'un bulunduğu 6 farklı şehirde 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde tanıtılacak
LG'nin 27 ve 28 Mayıs tarihli davetiyeleri göndermeye başlaması ile uzun süredir merakla beklenen LG G3'ün tanıtım tarihi netleşmiş oldu.

LG G3 aralarında İstanbul'un bulunduğu 6 farklı şehirde 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde tanıtılacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

LG G3, 27 Mayıs tarihinde San Francisco, New York, and Londra'da tanıtılacak. 28 Mayıs tarihinde ise Seul, Singapur ve İstanbul'da tanıtılacak.

LG G3'ün İstanbul'da tanıtılacak olması tabiki güzel bir durum. Merakla bekliyoruz.

Ekli dosyalar

DiaBLoS

Admin
Merakla bekliyorum.

Tepkiler: ANIL
İnşallah çok güzel fiyata çok güzel bir telefon gelecek. G2'ye bakarak G3'ün ezip geçeceği telefonlardan bile uygun fiyat izleyeceğini düşünüyorum.

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni görseller;

Ekli dosyalar

Tepkiler: -Akıncı, mehsevim, >Pessimistic. ve 1 kişi daha

Kerim.

Üye
Çıksında g2 biraz daha ucuzlasın

Tepkiler: GDDR5
Hoparlör arkadaysa olmadıBirde keşke sanal tuş olmasa

Arayüz akıcıydı bildigimiz gibi ama bununla yetinmeyip yenilikler yapmaları güzel.
Arayüz dısında merakla bekledigim söylenemez zira genel hatları G2 ile aynı

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Evet tasarım olarak pek farklı bir cihaz beklemiyorum ben sadece biraz daha ince olacak düşüncesindeyim.

Oval hatlari ince gosteriyo cihazi mesela gereksiz bi siskinlik var g2 nin batarya kismi.da bastirdiginizda ice esnedigini gorursunuz vardir bi bildikleri ama bu ortadan kaldirilarak cihaz biraz daha inceltilebilir pek bi muhendislik islem yapmadan

Tepkiler: ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Oval hatlari ince gosteriyo cihazi mesela gereksiz bi siskinlik var g2 nin batarya kismi.da bastirdiginizda ice esnedigini gorursunuz vardir bi bildikleri ama bu ortadan kaldirilarak cihaz biraz daha inceltilebilir pek bi muhendislik islem yapmadan

Aynen, ondan bahsediyorum aslında. Telefonu eline aldığın zaman hemen hissediyorsun kötü oluyor.

Uhops

Üye
Bu gelince G2 düşer mi ki

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle düşecektir.
Bahse bile girerim..
Nasıl olsa forumdayım .Hatirlatirim...

Akıncı

Üye
bir daha samsung almam alırsam lg ya da htc serisinden telefon alırım
G3 mü alsam