hhkoroglu
Üye
g3 aldım kardeş 16lık sorunsuzLg g3 32gb kullaniyorum hic bir problemle karsilarmadim sadece hd kamera cekiminde 1 saat elimde acik kaldi durdurup durdup cektim birtek kamera tarafinda isinma farkettim. Pil 2 gun gidiyor evet yanlis yazmadim 2 gun. 1 gun gidisi 3 tane film ve araliksiz 2_3 saat mobil internet gezinmesi. eve kadar idare etti.artilari saymakla bitmez sony z3 bile yeni cikti sadece megapixeli fazla s5 saymiyorum bile note4 ledr ayni islemciye materyale herseyitle super android L 1 2015 de verilecekmis daha daha bilmiyorum 1 aydir kullanmams ragmen hala yeni yeni seylerini ogreniyorum karsilastirma sitelerine bakin anlarsiniz daha sorusu veya merak eden varsa yazsin ben almanyadayim 579 euro. Almistim
Hayırlı olsung3 aldım kardeş 16lık sorunsuz
inşalla kardeş z2 vardı 1300 e 1 yıl garntiliydi bunu aldık hayırlısıHayırlı olsunumarım lg g3 te note 2 de olan gibi yamuk yapmaz
Hayırlı olsun kardes. Şimdi rom konusunda yorum yazarken note 2 kullanmıyorum bilmiyorum deme.inşalla kardeş z2 vardı 1300 e 1 yıl garntiliydi bunu aldık hayırlısı
note 2den desteğimi çektim artıkHayırlı olsun kardes. Şimdi rom konusunda yorum yazarken note 2 kullanmıyorum bilmiyorum deme.
Konu açıp açıp telefon değiştiriyorsun
al kardeşin şok oldum yorumalrı görünnce şuan piyasanın en ideal alınacak teelfonu lg g3 sanki rakipleri daha ustunde özellikleri düşürüyorlar nexus falan hikaye uyma şunlara amiral gemisi alacaksın1350tl ye 16gb G3 2 aylık tavsiye edermisiniz? suan cihazım note 2 üste 550 tl vericem
Ne desem bilemedim gülsem mi ağlasam mı anlamadm nexus hikayeal kardeşin şok oldum yorumalrı görünnce şuan piyasanın en ideal alınacak teelfonu lg g3 sanki rakipleri daha ustunde özellikleri düşürüyorlar nexus falan hikaye uyma şunlara amiral gemisi alacaksın
Sadece guldum sen bi nexus 6 nin özelliklerine bak benceal kardeşin şok oldum yorumalrı görünnce şuan piyasanın en ideal alınacak teelfonu lg g3 sanki rakipleri daha ustunde özellikleri düşürüyorlar nexus falan hikaye uyma şunlara amiral gemisi alacaksın
eyvallah kardeş. nexüs bence gereksiz bi telefon discovery 1 bile daha güzel benim gözümde androidde zaten güncelleme gelse dahi köklü bi güncelleme gelmiyo hiç bi telefona bunu biliyoruz . telefon dediğin zarif olmalı incelik olmalı, lg g3te hepsi mevcut telefon cok ince ve hafif ayrıca ekran 5.5 inc konx teklnolojisi 2k ekran en yüksek çözünürlük lazer optik kamera vs vs mevcut kısacası memnunum. güncelleme elbet gelicek güncelleme gelemeyen telefonmu olur..Hayırlı olsun ben alalı bir ay oldu şahsen ben kimsede Nexus görmedim. Ama LG çok fazla gördüm. Artı LG g3 güncelleme almayacak diye kesin bir yargı yanlış olur. Kaldı ki almasa bile xda diye bir SİTE var sonuçta. Saf Android dediğiniz şey ise cyanogen Mod un ta kendisi. S3 mini bile hala alıyor saf Android güncellemesini. Sizce LG g3 ne kadar alır. Yani saf Android dediğiniz şey bir artı değil. Tasarım kamera zerafet ve ses kalitesi yönünden g3 bir numara. Kesinlikle çok iyi seçim olmuş. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
16lık olanı mı?Kardeşim Aldı bugün. Ekran görüntülerinden baktım. Sade güzel bir android arayüzüne sahip. Özellikler beni pek ilgilendirmiyor ama baya yüksek. Şarj da güzel gidiyorsa güzel telefon.
Hayır 32.16lık olanı mı?
hayırlı olsunHayır 32.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?