Emre
Üye
Bence seni dikkate almamaları lazım. Hala çok iyi cihaz olmasına rağmen g3 yerine dandik p70 alın diyorsun.Retaxter tam bir troll ya ona çöp buna çöp. Dikkate almayın. Bende g3 önermiyorum lenovo p70 alabilirsin performans canavarı, inceleme videolarına bakarsan ne dediğimi göreceksin. Onun dışında bencede zenfone serisine bulaşma zenfone 6 var bende pixelmaster kamera diyorlar yemin ediyorum alakası yok hiç iyi çekmiyor aşırı kumlanma var resimlerde. Ayriyetten asıl ben Gm 4g kullanıyorum. Her istediğimi veriyor telefon kasma takılma sıfır. Kamera orta düzey zenfone 6 dan iyi olduğu kesin. Htc den Desire eye falan varsa o fiyat kaçırılmaz bence. 2k ekranlı g3 e bulaşmam ben olsam.
G3 ten vazgeçip Lenovo P70 almak... Bilemiyorum LG G3 un verdiği performansı Lenovo veremez . BENCE.Evet Snapdragon 801 çok güzel çalışıyor ya 2k ekranda g3 uçuyor performansta! Bi bak fiyatları aynı mı istersen arada 500 lira fark var. Dandik olduğunu nerden biliyorsun ona dandik buna dandik. Evet herşey çöp başta sen olmak üzere. Piliyle döver bir kere dandik dediğin cihaz. Performansta antutuya girecem(yinede antutuya pek güvenmeyin) 43-46k alan bir cihaz geçen seneki her amiralle yarışır merak etme
g4 culer iste her seye cöp derler bkz @El-PistleroRetaxter tam bir troll ya ona çöp buna çöp. Dikkate almayın. Bende g3 önermiyorum lenovo p70 alabilirsin performans canavarı, inceleme videolarına bakarsan ne dediğimi göreceksin. Onun dışında bencede zenfone serisine bulaşma zenfone 6 var bende pixelmaster kamera diyorlar yemin ediyorum alakası yok hiç iyi çekmiyor aşırı kumlanma var resimlerde. Ayriyetten asıl ben Gm 4g kullanıyorum. Her istediğimi veriyor telefon kasma takılma sıfır. Kamera orta düzey zenfone 6 dan iyi olduğu kesin. Htc den Desire eye falan varsa o fiyat kaçırılmaz bence. 2k ekranlı g3 e bulaşmam ben olsam.
sen bunu söyleyince de g3 kasasını çatlatasım geldi[emoji16]Yani. Olmadı garantiye gönderirseniz cihazı yenilerler ya da G4 verirler. DH de G3 Kasa Çatlaması Konusu var. Oraya bakın kasası çatlayan %90 sıfır cihaz aldı. Bir kısmı da G4 aldı. LG Türkiye daha ne yapsın.
Sağolsunlar LG Optimus G yerine G2 gönderdiler bize...
adamım senin sorunun nedir?g4 culer iste her seye cöp derler bkz @El-Pistlero
sen bunu söyleyince de g3 kasasını çatlatasım geldi[emoji16]
senin sorunun ne her seye cöp diyorsunadamım senin sorunun nedir?
Tamam işte sıkıntı burada daha iyi olması gerekirken daha kötü. G2 den g3 e geçen sadece kamera yönünden memnun kalır. G2 nin hem pilini hemde performansını arar bunu söylüyorum burada bazı kişiler anlamıyorG3 kullanmadım. G2 kullanıyorum 2 yıldır henüz sarı leke dışında bir sıkıntı olmadı. Onu da servise götürmüştüm 10 dakikada hallettiler. Hiç kasma, takılma veya çökme yaşamadım. Menüler arası geçiş çok rahat. Fifa 16 UT, birçok telefonda takılırken G2'de hiç olmadı böyle bir şey. Oyunları çok akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Şayet ki şöyle bir sıkıntım var; yüksek grafikli oyunlarda telefon ısınıyor. Spigen Slim Armor kılıf kullandığım için hiç hissetmiyorum bile. Bataryası 1 günü rahat aşıyor. Düşünün ki G2 böyle ise G3 kimbilir nasıldır.
üstelik G4 bunların toplamı.Tamam işte sıkıntı burada daha iyi olması gerekirken daha kötü. G2 den g3 e geçen sadece kamera yönünden memnun kalır. G2 nin hem pilini hemde performansını arar bunu söylüyorum burada bazı kişiler anlamıyor
Şimdi sen kendi düşüncelerini söylüyorsun ama genelleme yapıyorsun sanıyorsun ki G3 kullanan herkes seninle aynı fikirde. Sana göre daha kötüdür bana göre daha iyidir sen daha kötü dedin diye daha kötü olduğunu sanmıyorum. İnsan oğlu her zaman daha fazlasını ister doyumsuzdur seninki de o misal 3 gb ram 2k ekran işlemci şu bu telefon uçsun dört dörtlük olsun yok öyle bir dünya 4 bin liraya aldığın telefonda bile kusurlar bulursun her telefonun artıları olduğu kadar eksileride vardır. G3 kullanmadım ama çevremde kullananlardan gördüğüm kadarı ile şık bir telefon bir kere elime alıp baktım seri ve kamera odağı falan da çok iyiydi. Ben G4 kullanıyorum keza aynı şekilde arayüz çok güzel. Kusura bakmada sen bu telefona çok kötü diyemessin. Ben senelerdir samsung kullandım s3 note 2 note 3 şimdi g4 bunlardan önce symbian az çok biliyoruz G3 senin abarttığın kadar kötü bir telefon değil.Tamam işte sıkıntı burada daha iyi olması gerekirken daha kötü. G2 den g3 e geçen sadece kamera yönünden memnun kalır. G2 nin hem pilini hemde performansını arar bunu söylüyorum burada bazı kişiler anlamıyor
Tabi millet bakıyor kağıt üzerinde Snapdragon 801 2k ekran 3gb ram rakam büyüdükçe telefon daha iyi sanıyorlar. Böyle devam edin ben size ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?