lg g3 A tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
G2 patladi :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
G2 kullanıyorum ve eğer güncelleme gelmezse bir daha bulaşmam LG'ye.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Lg,G3 ile büyük bir sıçrama yapacağı algısına kapıldı.Ancak Türkiye'de Lg'e olan ilginin altında yatan en büyük etken fiyat yanıdır.Diğer firmaları kıyas alıp kullanıcıya yaptığı aşırtma tokat niteliği taşıyor.Bu fiyatda Lg G3, G2 alan ve almayı düşünenler için kesinlikle tercih edilmiyecek kıvama geldi.Telefonda donanım kullanıcılar için artık geri planda.Samsung ve Apple egoistliği,en iyisini alıyım mantığı güdenler bunların dışında kaldı.Oranlar fiyat beklentileriyle yüksek bir yüzde yakaladı.Doğal olarak Lg G3,G2 devamında ki bu öncelik fiyatdır.G3A'yı sunma ihtiyacına girişti.Gel gelelim G2'yi yıpratma girişimidir.Şu anda fazlasıyla revaçta olan bir model ve yaygın bir şekilde satışı yapılmaktadır.Premium hissiyatından cayıp alternatif olarak LG G2'ye kendi elleriyle G3A'yı rakip yapmaları ayıbın ta kendisidir.Global algıyı bir kenara itip Htc,Sony,Samsung üzerinden gitmeleri ve G3 serisinden 4 model çıkartmak Sony'de yaşanan pazarlama eksikliğini fazlasıyla hissettirdi bana.G3 ile çıkış yapan 2 model G2'nin taban fiyata çekilmesiyle yerini almalıydı.G3A yeni telefon düşünenler için bir alternatif olacaktır.Şayet fiyat yanı 1.400-1500'lerde olması muhtemel.Lg G2 bu durumda dahi ilgiyi üzerine çekecektir.Lg umarım yaptığı hatanın farkına varıp bir revizyona giderler.

kaantalha

Üye
Bende tam g2 almayi dusunuyodum ne yapsam bilemedim

Üst Alt