wegas23
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelikle saol kardeşim düzelttim.Genel android M sürümü hâlâ geliştiriliyor ama batarya konusunda lollipop sürümünden iyi olduğu söyleniyor aynı cihazdan kullanan ve güncelleyen üyelerden daha net cevap alırsın yalnız başlığı düzeltmen gerekir cihaz adı ve yardım konusu olarak belirtmelisin.
Sende saol böyle iyi oldu konuÖncelikle saol kardeşim düzelttim.
pil kullanımı iyi ama digerleri mesala sistemın kullandıgı ram mıktarı ne kadar ? bi de android 6 da üst çubuk da baya degişiklik var gördügüm kadarıylageçtigime pisman olur muyum acaba ?
çok kararsız kaldımSende saol böyle iyi oldu konuromda değişiklik olur tabiki ama performans ve pil de önemli karar senin
Hafiza konusunda sikinti yok gibi ama arayuzu degisince hos olacak mi onu bilmiyorumBende olsa guncelleme hemen telefon guncellerdim benım telefon Sony m4 aqua malum 8 gb yetmiyor
Yeni arayüzler guzel olurHafiza konusunda sikinti yok gibi ama arayuzu degisince hos olacak mi onu bilmiyorum
Son çalışanlari kapattiktan sonra tekrar geri geliyor mu ?Suphe etmeden marshmallowa gec ben hemen gecdim batarya belki %20 etkisi oldu en fazla cok etkisi yok yani. Ama performans olarak telefon ucuyor su anda hersey acayip hizlandi. Arayuz temada guzel. Hic bir hata gormedim.
Türkiye ye gelmesini bekliyom gelsin direk geçecemAndroid L hatalı bir sürümdü zaten bunu. GOOGLE de kabul etti benim kanaatimce hiç Durma geç....
1 kaç gune gelirTürkiye ye gelmesini bekliyom gelsin direk geçecem
Dediğiniz 5.0.x için geçerli olabilir lakin 5.1.1 de sorunlar büyük ölçüde düzeltildi.Android L hatalı bir sürümdü zaten bunu. GOOGLE de kabul etti benim kanaatimce hiç Durma geç....
Eyvallah Aynen ama işte yinede gıcık kaptık 5 ten bir kere ya bende şu anda Z1 kullanıyorum 5.1.1 sorun yok ama yinede 6 diyenlerdenimDediğiniz 5.0.x için geçerli olabilir lakin 5.1.1 de sorunlar büyük ölçüde düzeltildi.
Yanlis anlama kardesim ama o bi kac gun ay olmaz demi1 kaç gune gelir
AminDarısı Sony lerde
Lg g3 e sade 5.0 surumu geldi 5.1 vermediler direk 6.0 vereceklerDediğiniz 5.0.x için geçerli olabilir lakin 5.1.1 de sorunlar büyük ölçüde düzeltildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?