öyle tabiki ama telefonumu 400 tl ye çok iyi verdim çok fazla zarar yapmadım yani1100 tl ye almış olmadın 400 tl de senden çıktı
suan %100 çıkarsam bi sorun olmaz yaniLityum iyon piler icin boyle seyler gerekli değil tam sarj etmeniz yeterli.
olmaz kardeşim c6-01 bile şarjı kesiyordu g2 her türlü kesmeli şarjı neyse bi önemi yok çek gitsin ben çektim note2yi aldığımda pili sorunsuzöyle tabiki ama telefonumu 400 tl ye çok iyi verdim çok fazla zarar yapmadım yani
suan %100 çıkarsam bi sorun olmaz yani
ya çekerimde işte batarya çıkartılmıyo ya bi sorun fln olursa diye çıkmaz sorun olur diye sordum kardeşimolmaz kardeşim c6-01 bile şarjı kesiyordu g2 her türlü kesmeli şarjı neyse bi önemi yok çek gitsin ben çektim note2yi aldığımda pili sorunsuz
olmaz ama 3-5 şarjı güzelce fulle cihazı şarjdayken kulanma yüzde 8 civarı tak,bozulma vs şansa kalmışya çekerimde işte batarya çıkartılmıyo ya bi sorun fln olursa diye çıkmaz sorun olur diye sordum kardeşim
iyi yapmışsın garantisi sorun olmayacaksa, paralele 1200 lira verip garantisiz olmasındansaArkadaşlar aldım telefonnu 1500 liraya400 lirada eski telefon saydı adam 1100 liraya almış oldumm
12 saat şarj etcen dedi telefoncu o kadar beklemem gerekiyomu?

Yok paralel fln değil %100 garantiliiyi yapmışsın garantisi sorun olmayacaksa, paralele 1200 lira verip garantisiz olmasındansa![]()