messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Genel de sürekli elim altın da olan uygulamalar;en çok kullandığın uygulamalr ne mesela bi kaç tane söylermisiniz? nasıl ücretlilere denk geldiniz, genelde popüler uygulamalr ücretsiz olur ama tabi sizin ne kullandığınızı bilmiyorum.fifa 14 asphalt 8 bile ücretsiz yani mesela
hmm anladım bunlar genel kullanılan uygulamalara göre daha özel uygulamalr, wp bu ayrıntılar da biraz eksik bu bir gerçek, ama bunlar uç örnekler tabi, yine de isteğine cevap vermediyse G2 ile yola devam etmek daha mantıklı senin için.Genel de sürekli elim altın da olan uygulamalar;
Hasenat Kuran araştırmaları,
Hanefi fıkhı
Fıkhul ekber
Fizilalul Kuran
Ayet bul
İnternetsiz Kuran
Kutubi sitte
Taberi tefsiri
İslam ansiklopedisi
Bunlar elimin altın da olan kitaplar.
Ben wp sitesin de "Kuran" terimini araştırdım. Kayda değer pek birşey çıkmadı.
Gerçekten din konusunda dua ediyorum ancak kuran konusunda maalesefki bilgisizim Allah Affetsin Günahlarımızı ama bu uygulamaları kullanıyorsun demek ozaman markette bulamadıysan alma kardeşim senin için çünkü android daha önde bu konularda ....Genel de sürekli elim altın da olan uygulamalar;
Hasenat Kuran araştırmaları,
Hanefi fıkhı
Fıkhul ekber
Fizilalul Kuran
Ayet bul
İnternetsiz Kuran
Kutubi sitte
Taberi tefsiri
İslam ansiklopedisi
Bunlar elimin altın da olan kitaplar.
Ben wp sitesin de "Kuran" terimini araştırdım. Kayda değer pek birşey çıkmadı.
Evet yaygın programlar olmayabilir ama benim symbian dan androide geçmemin temel sebebi bu programlar. Şimdilik Wp cihazların dan vazgeçiyorum. İnşAllah wp mağazası biraz geliştiğin de lumialara merhaba diyeceğim.hmm anladım bunlar genel kullanılan uygulamalara göre daha özel uygulamalr, wp bu ayrıntılar da biraz eksik bu bir gerçek, ama bunlar uç örnekler tabi, yine de isteğine cevap vermediyse G2 ile yola devam etmek daha mantıklı senin için.
Bilgisizim deyip kestirip atmamak lazım kardeşim. Sonuçta hiçbir bilgi anamızın karnın da öğrenilmiyor. Çabalamak lazımGerçekten din konusunda dua ediyorum ancak kuran konusunda maalesefki bilgisizim Allah Affetsin Günahlarımızı ama bu uygulamaları kullanıyorsun demek ozaman markette bulamadıysan alma kardeşim senin için çünkü android daha önde bu konularda ........
Aynende hep bir bahane ama ettiğimiz dualar kurtarıyor ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BİZLERİ.Evet yaygın programlar olmayabilir ama benim symbian dan androide geçmemin temel sebebi bu programlar. Şimdilik Wp cihazların dan vazgeçiyorum. İnşAllah wp mağazası biraz geliştiğin de lumialara merhaba diyeceğim.
Bilgisizim deyip kestirip atmamak lazım kardeşim. Sonuçta hiçbir bilgi anamızın karnın da öğrenilmiyor. Çabalamak lazım
Evet almaktan vazgeçtim zaten.
Duanın gücüne inanırım..Aynende hep bir bahane ama ettiğimiz dualar kurtarıyor ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BİZLERİ.
Ben N9u hiç kullanmadım ki bırakayım ?
N8 kullandım N9 kullanmak kısmet olmadı malesefben kullandın diye biliyorum. karıştırmış da olabilirim.
mağaza önemli diyorArkadaşım bence kaçırma 1020 yi derim LG2 de iyi ama 1020 wp ile birlikte başka bir dünya telefonu diye düşünüyorum. Ayrıca bende dini uygulamaları seviyorum ezan vakti olsun Kuran olsun hepsi mevcut. Mağaza çok gelişti
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yukarıda da belirtmiştim. İstediğim uygulamalar şu an için WP mağazasın da malesef olmadığı için şimdilik geçmiyorum wp ye .Arkadaşım bence kaçırma 1020 yi derim LG2 de iyi ama 1020 wp ile birlikte başka bir dünya telefonu diye düşünüyorum. Ayrıca bende dini uygulamaları seviyorum ezan vakti olsun Kuran olsun hepsi mevcut. Mağaza çok gelişti
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?