Tavsiye LG G2 yi Nokia 1020 ile takas etsem mi ?

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Genel de sürekli elim altın da olan uygulamalar;

Hasenat Kuran araştırmaları,
Hanefi fıkhı
Fıkhul ekber
Fizilalul Kuran
Ayet bul
İnternetsiz Kuran
Kutubi sitte
Taberi tefsiri
İslam ansiklopedisi

Bunlar elimin altın da olan kitaplar.

Ben wp sitesin de "Kuran" terimini araştırdım. Kayda değer pek birşey çıkmadı.

meg1ddo

Üye
hmm anladım bunlar genel kullanılan uygulamalara göre daha özel uygulamalr, wp bu ayrıntılar da biraz eksik bu bir gerçek, ama bunlar uç örnekler tabi, yine de isteğine cevap vermediyse G2 ile yola devam etmek daha mantıklı senin için.

Tepkiler: mehsevim
Gerçekten din konusunda dua ediyorum ancak kuran konusunda maalesefki bilgisizim Allah Affetsin Günahlarımızı ama bu uygulamaları kullanıyorsun demek ozaman markette bulamadıysan alma kardeşim senin için çünkü android daha önde bu konularda ........

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Evet yaygın programlar olmayabilir ama benim symbian dan androide geçmemin temel sebebi bu programlar. Şimdilik Wp cihazların dan vazgeçiyorum. İnşAllah wp mağazası biraz geliştiğin de lumialara merhaba diyeceğim. Bilgisizim deyip kestirip atmamak lazım kardeşim. Sonuçta hiçbir bilgi anamızın karnın da öğrenilmiyor. Çabalamak lazım

Evet almaktan vazgeçtim zaten.

Tepkiler: Burak Altun
Aynende hep bir bahane ama ettiğimiz dualar kurtarıyor ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BİZLERİ.

DiaBLoS

Admin
Bence yanlis tercih yaparsin .
G2 daha üstün bir cihaz...

hookword

Üye
Kardeş senin istediklerin ayrıntıymış lafımı geri aldım sen iki sene daha wp ye bakma

Kamera ve batarya G2 de fazlasıyla yeterli. Bide üstüne 100 tl verceksin öylemi. Etme bence.

G2 ile devam edin bence wp mağazada birçok dinle ilgili uygulama var ama androiddeki kadar değil o yüzden sıkıntı yaşatabilir size

DiaBLoS

Admin
Android her zaman gelisen bir sistem .
Kesinlikle G2 ile devam edin .

bence android teki uygulamaların yarısı gereksiz . Zaten wp de günlük kullanılan herşey mevcut ayrıca wp 8.1 güncellemesi wp telefonları ayrı bir güzellik katıcak sistemine. Mağazasıda şuanda çıkan her oyunu kendi mağazınada dahil ediyor gayet iyi bir takas

Seglopsi

Üye
@messevim @meg1ddo siz canım n9'u bırakın gidin wp ye android'e sonra şunla şunu takas edeyim mi diye sorun forumda valla olacak şey değil ya

Arkadaşım bence kaçırma 1020 yi derim LG2 de iyi ama 1020 wp ile birlikte başka bir dünya telefonu diye düşünüyorum. Ayrıca bende dini uygulamaları seviyorum ezan vakti olsun Kuran olsun hepsi mevcut. Mağaza çok gelişti

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

mağaza önemli diyor
android mağazası daha gelişmiş bence

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıda da belirtmiştim. İstediğim uygulamalar şu an için WP mağazasın da malesef olmadığı için şimdilik geçmiyorum wp ye .