messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayır tanıdık değil ama eğer takas işlemi olursa elden takas edeceğiz. 1020 yi hiç elime alıp kurcalama fırsatım olmadı. Sizce onu aldıktan sonra g2 yi aratır mı ?Senin yerinde olsam düşünmeden alırdım 1020 yi tabi karşı taraf tanıdıksa
Hocam dini uygulama bakımın dan wp mağazasının durumu nedir ?kamera önemliyse tabiki 1020, bataryada da çok fazla bir fark olmaz bence wp android gibi bataryayı emen bir sistem değil bende 925 var günün yarısında 3G açık kurcalıyorum da telefonu ama beni akşama yetiştiriyor.
Neden belirtirseniz daha fazla yardımcı olmuş olursunuz.Bence hayır.
Neden belirtirseniz daha fazla yardımcı olmuş olursunuz.
Şimdiden teşekkürler.
Kafamı kurcalayan en büyük sorun da zaten marketinin ücretli olması. Hacklenme gibi bir şey söz konusu değil mi acaba ?Ben etmezdim wp daha yeni markette çoğu şey ücretli zaten para vermen lazım o bir eksi. Ayrıca Android=Özgürlük
Etme bence
Varmış galiba ama en fazla 10 tane yükleyebiliyormuşsun. Yinede etmezdim ben.Kafamı kurcalayan en büyük sorun da zaten marketinin ücretli olması. Hacklenme gibi bir şey söz konusu değil mi acaba ?
Dediğiniz yerden baktım ama çook geride.. Bir tefsir programı bile yok.... programlar arasın da beğendiğim sadece ezan vakti programı var ..Kardeşim şuan daLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan din ile uygulamaları inceleyin eğer sizede uygunsa ve çok oyun oynamazsanız kamera ve stabillik hızlılık sizin için önemliyse kesinlikle alın ama satarken 1.300 tl gibi bir fiyata anca satarsınız söyleyim. ........
Evet batarya güzel, hani 1020 nin bataryasının da bu kadar güzel olmasını istiyorum demek istemiştim.G2nin bataryası iyi gitmiyor mu zaten? Bence iyi. Zaten güncellemede alıyor edilmesi kötü olur.
Benim bilgisayarda Windows 8,1 kurulu. Bilgisayarda ki mağaza nın aynısı telefonda mı mevcut ? tam olarak anlamadım ..wp mağazası eskisi gibi değil günlük kullanabileceğin bütün uygulamalar var, dini uygulamalrı pek kurcalamadım ama denk geliyorum bazen ve yeterince var diye tahmin ediyorum, wp masaüstü mağazadan aratabilirsin istediğin oyun uygulamayı, eksik varsa senin için ordan öğrenebilirsin.
hayır bilgisayarınız windows 8.1 marketi var ancak windows phone 8.1 marketi de farklıEvet batarya güzel, hani 1020 nin bataryasının da bu kadar güzel olmasını istiyorum demek istemiştim.
Benim bilgisayarda Windows 8,1 kurulu. Bilgisayarda ki mağaza nın aynısı telefonda mı mevcut ? tam olarak anlamadım ..
hayır bilgisayarınız windows 8.1 marketi var ancak windows phone 8.1 marketi de farklıama az geliyorsa program maalesef geçmeyin android çok geliyorsa geçin .... ....
hayır windows mağazası ile windows phone mağazası farklı şeyler, şurdan WP mağazasına girebilirsin;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızwp anasayfada oyunlar + uygulamlar 'a tıkla ordan göçrebilirsin, yada direk sağ üst arama kısmından istediğin uygulamayı ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?