emreli01
Üye
Lg G2 yerine diyorsan bence sen note 3 istemezsiniz çünkü çok büyük
Piyasa dengi telefonlar s4 z1 var fu ll hd aslında var ama bende teli teknosadan aldım ve bu iki tel de yan yana koydum G2 ekran görüntüsü harbiden gözle görülür fark var. Ama harici sd kart girişinin olmaması tabiki s4 göre bir dezavantaj ama ben G2 yi tercih ettim
Uretimden kalkti sifirlarini piyasadan toplamadilar ya. 1800 liraya 5s bulabiliyorsan bi tane de bana al
Beklemekle bitmez bu yeni telefonların ardı arkası g2 yada note 3 al rahat et
Telefonu beğenmedin sandım, konu başlığına bakınca ama beğenmişsin hem de yerine tavsiye istiyorsun. Anlamadım... G2 al işte.
Bütçeye de 1800denmiş Z1, Note 3, iphone 5S öneren arkadaş görmediler herhalde... =P
Batarya olayına fazla takılma bence, hangi telefonu alırsan al her akşam şarja takacaksın.
Dostum bence öyle değil g2 şarj konusunda gerçekten iyi iphone gibi değil yani
En iyi tercihin G2 olacaktır bana göre .
Ben aldım . Çok memnunum . Her yönüyle süper...
bende g2 alıcam teknolojixte 32 gb 1685 tl indirimde cuma bilemedin cumartesi sipariş vericem
bence fiyat performansda kendin için en iyi olanı bulmuşsun al güle güle kullan kardeşim tasarımı benimde çok hoşuma gidiyor
G2 yi aklına koymuşsun bi kere al gitsin, şu anda o fiyata alınabilecek en iyi telefon, eğer güncelleme takıntın yoksa al gitsin ama illa başka öneri istiyorsan o fiyata onun yerini alabilecek bir tane telefon vardır o da Nexus 5 tir, kafan daha da rahat eder uzun bir süre güncelleme endişesi olmadan gönül rahatlığıyla kullanırsın, ki bence sırf güncelleme yönünden bile olsa nexus 5 dururken başka cihaz almak mantıklı gelmiyor bana, karar senin tabiki.
Htc one i kimse önermemiş hayretbende htc one diyorum
G2 nin international olduğunu ayrıca lg nin de yazılım fa kirliğini düşünürsek bol bol rom çıkar g2 ye
Bu konuda bi bilgim yok malesefPeki bu lg de samsungdaki gibi sayaç var mı?
Ben en ufak bir sıkıntı yaşamadım .
Telefon konusunda çok hassas biri olarak söylüyorum bunu .
Oldukça hızlı , kamera , batarya ve ekranı gayet iyi . Bence çok memnun kalırsın .
Performans istiyosan z1 g2 note3 üçlüsünden birini almalısın.
Note3'ü neden istemediğimi önceki mesajlarda belirtmiştim. Az önce Z1'e Baktım ve hernekadar kamerası iyi olsa da tasarımını hiç beğenmedim. G2'deki gibi o ekranın kenarlarındaki incelik bunda yok. Ha su geçirmiyor vs. ama bence geçerli bi neden değil.
Çok haklısın hocam z1 in tasarımını bende beğenmiyorum ben zaten performans için bunlardan birini almalısın demiştim bunlardan başka piyasada antutudan 30 000 üstü skor alan bi telefon yok benim bildiğim. G2 almalısın ozaman.
Değerli yorumun için teşekkürler. Beyler hala g2 de rom olayının nasıl olduğunu anlatan olmadı. telefona cwm flashlamak kolay mı zor mu?
ben 2 telefon arasında kalmıştım g2 ve g pro ikisinide uzunca inceledim ve elime aldım ve g2 den vazgeçtim iyikide vazgeçmişim bugün g2 si olan bi arkadaşım ekrana habire tıklıyordu tuş kilidi açılsın diye arkadaki tışların kullanımın saçma ve zor olduğunu söylüyordu birde zaten ekran küçük geri tuşunu felan ekrana yerleştirmişler iyice ekran küçülmüş hafızanın artırılmaması çok kötü bence lg sözde satış taktiği yapmış bir sonraki cihazını şimdiden pazarlamış benden tavsiye neredeyse aynı özelliklere sahip ve g2 den daha çok artıları olan note3 le kapışan g pro yu tercih et pişman olmayacaksın
Evet aynen öyle sadece g2 islemci olarak iyi ama zaten g pro da 1.7 ama g pronun artıları saymakla bitmezLg g pro nun , G2 den iyi bir cihaz olduğunu mu söylediniz ?
Yoksa ben mi yanlış anladım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?