Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG G2 Yardım!!.
Sponsorlu Bağlantılar
LeoScart
Üye
Konu Sahibi
LG G2 Yardım!!.
Arkadaşlar merhaba . Kısa bir sorum olacak. G2'nin fabrika çıkışı android sürümü kaç bilen varsa lütfen yazsın. 4.2mi yoksa 4.4.4mü. Acil ögrenmem gerekiyor şimdiden sagolun..
El~PisToLeRo
Üye
Hangi seri olduguna bağlı.
İlk seriler 4.2.2 ile çıktı.
LeoScart
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam. En fazla kaça kadar çıkabilir peki?
El~PisToLeRo
Üye
5.0.2 suan.
5.1.1 sürpriz olur.
LeoScart
Üye
Konu Sahibi
Hayır öyle degil. Fabrika çıkışı kaça kadar cıkabilir?
El~PisToLeRo
Üye
Nasil kaca kadar cikabilir 2015 yili ve suan itibariyle halen uretiliyor diye biliyorum ve 4.4.2 ile geliyo yeni seriler
LeoScart
Üye
Konu Sahibi
Buna sevindim teşekkürler. Son serilerin 4.4.2 olması çok güzel. İnşallah 4.4.4 değildir umarım..
Jelly Beanci
Üye
4.4.4 sürümü yok
4.2.2 var
4.4.2 var (sanırım 4.3 yoktu)
5.0.2 var fabrika çıkışlı bence enson 4.4.2 olarak çıkar
Evet
Aslında çoğu sim kartı zarfından artık kırık çıkıyor nano sim biraz sıkıntı ama micro sim rahat
LeoScart
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler bu iyi oldu. Şimdi geriye 4.4.4 olmamamı kaldı inşallah elime 4.4.2 hali gelir (
Jelly Beanci
Üye
4.4.4 ile gelemez öyle bi sürüm yok 5.0.2 çıktı adamlar neden daha aşağıya insin ki
İki ihtimali var
4.2.2
4.4.2
İle gelebilir başka bi sürüm gelmesi zor gelse gelse 5.0.2ile gelir oda imkânsız kadar düşük bi ihtimal
LeoScart
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşım 4.4.4'de kesin konuşuyor bende tereddütte kaldım. İnternettede bunla ilgili kesin bilgi bulamadım