Haber LG G2 WİFİ

Sponsorlu Bağlantılar

onuruls

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 WİFİ
Lg g2 d802tr cihazım var. Lollipop kullanıyorum ve wifi hiç kapanmıyor tüm ayarları oynadım denedim ama kapanmıyor... Wifi ye kapatmak için tıkladıktan 2-3 saniye sonra otomatik olarak yine açılıyor. Aklıma gelen çözümlere çözüm arıyorum :) = lollipop da uyku modu nasıl veya Güvenli mod nasıl yapabilirim? Acil Cevap bekliyorum Lütfen ŞARJ DAYANMIYORR
Hidden menu kullanarak birşey yapabilirmiyim ya da??

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Benim symbian telde bluetooth açılmıyor bi tekme atıyorum 5 metre uçuyor açılıyor :) ama sen deneme :ehe muhtemelen yeni rom atman gerekecek ama bilirkişilerden dinlemek lazım son sözü üstadlar söyler :)

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynı sorun varmış bir dostumda ve servise verdiğinde sorun anakartta demişler ve değiştirmişler.

Hard reset dene bence güvenli modda girip herhangi bir işlem yapamazsın.Güvenli mod format öncesi dosya kurtarmak gibi bir şey.

onuruls

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun varmış bir dostumda ve servise verdiğinde sorun anakartta demişler ve değiştirmişler.

Hard reset dene bence güvenli modda girip herhangi bir işlem yapamazsın.Güvenli mod format öncesi dosya kurtarmak gibi bir şey.
Yardımın için saol kardeşim biraz daha araştırıp hard reset atarım
Guvenli modda açınca oldu galiba uygulamalar ile ilgili

Üst Alt