Telefon Tavsiyesi Lg G2 Ve Nexus 5 Arasında Kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neagf

Üye
Yenge kullanacaksa G2 daha iyi bir seçenek gibi abi.

Tepkiler: Dede ve Buğra

Invoke

Üye
Olabilir abi bence sen teli kullanıp yengeye verme nede olsa güncelleme alan bir cihaz işine yarar abi

Geri alır sonra, nolacak. Çok mu zor

Abi hatta sana alıyorum gibisinden yap kendin al daha güzel olur Sen nabıyon? Kendine alıp ona veriyon
Olabilir abi bence sen teli kullanıp yengeye verme nede olsa güncelleme alan bir cihaz işine yarar abi

Ya da düşündüm de bir tane daha alır ya @Dede 'ye dokunur mu? O.o

Tepkiler: -Akıncı, Dede ve Buğra

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bende verebilir miyim onu düşünüyorum. Eşim şu an gmd kullanıyor. Tek sıkıntı kamera. Pek memnun değil. Benim için kamera problem değil. Gmd ile uçarım ben ama g2 ile uzaya giderim

Tepkiler: Neagf, -Akıncı ve Buğra

ANIL

Admin
Ben G2 tercih ederdim. Telefonu kullandım, hem performansı hem tasarımı oldukça iyi.

Tepkiler: Elektr0, Dede ve Buğra

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ben G2 tercih ederdim. Telefonu kullandım, hem performansı hem tasarımı oldukça iyi.
Anıl abi bi yardım et alalım şu telefonu hacı abi. He hacı abi

Diğer yorumları da görelim...

Tepkiler: -Akıncı, ANIL ve Buğra

Enes

Üye
Ace'ı bana yollasana abi

G2

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle Lg G2 bence

Tepkiler: Elektr0, Buğra ve Dede

DiaBLoS

Admin
Zengin adamin hali bir baska

Tepkiler: -Akıncı, Buğra ve Dede

monteboy

Üye
eşiniz kullanıcaksa nexus 5 yakışmıcağını düşünüyorum, g2 ise resmen telefon aleminin emma stone'u, gerçekten güzel bir tasarımı var ben g2yi seçerdim (bendeki s3le g2yi takaslıcak varsa pm )

Tepkiler: Buğra ve Dede

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
eşiniz kullanıcaksa nexus 5 yakışmıcağını düşünüyorum, g2 ise resmen telefon aleminin emma stone'u, gerçekten güzel bir tasarımı var ben g2yi seçerdim (bendeki s3le g2yi takaslıcak varsa pm )
Galiba bende g2 seçeceğim...

Tepkiler: monteboy, -Akıncı ve Buğra
g2 nexus5 param olsa g2 alıcam ama nexus 5i google destekliyor ama g2 alabilirsiniz çok şık telefon ve bir okadar donanımlı

LimePie

Üye
LG G2 almalısın abi telefon çok güzel seri kamerası 10 numara hiç bir sıkıntısı yok şarjı bir günü rahat çıkartıyor daha ne olsun

Türe

Üye
Daha önce de dedim dede ben nexus'u seçerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...