KayraBey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi sen kullanacaksan Nexus5
Yenge kullanacaksa farketmez
Bu arada renk beyaz olacak hafıza sana sorun değil.
Yaklaş öpücemG2'nin kamerası daha iyi abi. Arkadaşımda vardı bugün epey de baktım, çok da kibar bir telefon. Nexuslar pek kibar değil. Hanımlara yakışır g2... Hayırlısı olsun, bence g2 al. Mesela ben diyorum kendi açımdan hafıza yetmez diye de... Size yeter, sanırım. O sorunda ortadan kalkıyor böylece
Çok şık bir telefon G2 =) Hiç güncelleme gelmese de olur snap800 4.2.2 akıyor, ki zaten en az 4.4 gelir. Bence 5.0da gelir de işte geç gelir LG bu...
Hadi hayırlı olsun.
Öyle deme Ali. İlk pembe kerneli eşim yazıyorLG G2 bence.Ne de olsa yenge custom romla falan uğraşmaz herhalde
Yaklaş öpücem
Mert birde şu var. G2 ile arasında 100-150 gibi bir fiyat farkı olur. Bence değmez ama henüz fiyatı da belli olmadı Nexus5 in...
Hani google delikanlılık yapsa n5 1.000 lira dese tamam ama 1.399 der gibi geliyor bana. İşte bu yüzden elim gitmiyor n5eG2 daha pahalı olur diyorsun? Bence değer de senin paran sen bilirsin
Hani google delikanlılık yapsa n5 1.000 lira dese tamam ama 1.399 der gibi geliyor bana. İşte bu yüzden elim gitmiyor n5e
Yanlı cevap gibi geldiNexus 5
Demezler evetAbi bekle o zaman nexus5'i gör o zaman karar ver ama nexus4 bile 1300dü bir kaç ay önce... Bu da onun gibi olur 1000demezler bence.
Olabilir... ekmek parası
İPhone yada Nokia istemiyor eşim. Gerçi istesede almamabı sadece kameraysa bı lumıa 925 olabılır yok dersen g2 n5 tasarım ve ekranda paramparca eder ama performansta bana ıphone 5s le yarısır
Olabilir abiYanlı cevap gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?