Karşılaştırma Lg g2 ve lg g2 d 802 fark ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
1 aya mı ?
Belli bir güne yapamazlarsa yenisini alma hakkım var diye biliyorum.
Arkadaş biraz abartıyor. Onun belli bir iş günü var. O iş gününe kadar telefonu sana tekrar göndermeleri gerekiyor. Eğer ki göndermezlerse itiraz edebilir, hukuken yeni cihazını alma hakkına sahip olursun.
Kardeşim bide 16 gb almışsın .Memnunmusun? Yetiyormu hafıza
Yok kesinlikle hafıza yetmiyor. Alacaksan 32GB olanını al. Ben 32 almadığım için bin pişmanım. Diğer yönden her türlü cihaz mükemmel.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
1 aya mı ?
Belli bir güne yapamazlarsa yenisini alma hakkım var diye biliyorum.
işte dedim ya özensizler diye hakkın son gününe doğru yetiştirirler cihazı, ama lg öyle değil hemen alır işleme koyar.
Öyleyse gider 84 liraya kasko yaptırır. LG nin kendi servisinden bile daha iyi. 230 Lirası da cebinde kalmış olur.
LG nin servisi , KVK genpa dan da daha iyi ;)

rbinhoo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş biraz abartıyor. Onun belli bir iş günü var. O iş gününe kadar telefonu sana tekrar göndermeleri gerekiyor. Eğer ki göndermezlerse itiraz edebilir, hukuken yeni cihazını alma hakkına sahip olursun.
Yok kesinlikle hafıza yetmiyor. Alacaksan 32GB olanını al. Ben 32 almadığım için bin pişmanım. Diğer yönden her türlü cihaz mükemmel.
Yani bende epeyi bi araştırdım.Fiyat-performan açısından lg g2 iyi durumda.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
kvk genpa daha kurumsal olduğu için kuralları daha açık ve nettir ama diğer firmalar biraz daha muğlaktır bu konuda.

messevim

messevim

Üye
Yani bende epeyi bi araştırdım.Fiyat-performan açısından lg g2 iyi durumda.
Kesinlkile iyi durumda. Yinede son kararı sen bilirsin. Bana soracak olursan ben 300 lira fazla para vermem. Hayırlı geceler.

tatar1926

Üye
Arkadaşlar bir siteden baktım 3 farklı fiyat karşıma çıktı.
Bu lg g2nin bir alt modelimi lg g2 d802.
Biri yardımcı olursa sevinirim.

Farklı bulduğum 3 farklı fiyat.

1.270.000

1.289.000

1.599.000
Kardeş gold bilgisayarı takip et 1300 tl ye kampanya yapıyorlar birde 179 tl ye vip kasko yaptirirsin süper olur ben kampanya lı aldım

Üst Alt