mobil veri kapalıyken byte kullanmaması gerekir g2 de farklı demekki.Gps kullanıyorsunuz konum ayarlarını kontrol edin.G2 olmadığından bilemiyorum ama anroid telefonlarda gps ayarında konum belirlerken mobil veri yada wifi kullanma diye bir ayar var.Böyle bile olsa önceden telefonun sorması gerekir.Birde google play kontrol edin güncellemelerden olabilir.Play de otomatik güncellemeyi sadece wifi den ayarlayın.Belki mobil veri ayarlanmıştır.
Bunlarda olmuyorsa ya ucuz yollu internet paketi alın yada servise yollayın.Paket olmayınca sıkıntı en basit bağlantıda 2 lira felan kesiyor.
onları kontol ettim düzelmedi baktım 15 dk aralıklarla üst üste lira harcadı.O harcanan liralara paket alırdım.Olacak gibi değil sim çıkarttım eski bir telefonda kullanıyorum.
servise yollarsam ve servis telefona işlem yaparsa iade hakkım gidebilirmiş aldığım yerle konuştum öyle dediler.Servise yollama durumda servis değişime uygun görürse öyle iade alırlarmış ama yollamazsam 14 günlük iade alırız dediler.
Birde sadece sorunum bu değil.Telefonun kamerasını beğenmedim.Gps performansı beklediğim gibi değil.Bazen bakıyorum çok çabuk bağlanıyor.Bazen de baya bekletiyor.Üstelik aynı yerlerde denedim.Bazen alt katlarda hiç çekmiyor.Başka hatlarda da denedin aynu sorun var.Konuşmada da boğukluk var bazen karşı tarafın ne dediğni hiç anlamıyorum.Bu neyse rom yükleyince düzeliyormuşta birde ekranın sağ ve sol üst köşelerinde hafif bir sarılık görünce iade ettim telefonu.Aldığım yerde onayladı.Adamlarda benden bıktı herhalde ben sürekli arayınca